Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Ben de letuyu kullandım dün bitti yarın doktor kontrolüm var. Yumurta boyutuna bakılacak inşallah büyümüştür 2. Kullanışım iğneyide öncekinde zor buldum diye bu sefer erken aldım ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim bu da ilginç. Polikistik kesinlikle yok :) hatta ilk amh testi sonucum 0.43 4 ay sonra bir daha test yaptırdığımda 1.55 nasıl oluyorsa artık … yumurta rezervim de pek iyi değil ama saçma sapan büyüyolar ilacın dozu mu fazla geliyo anlamıyorum

Oldum canım bu akşam saat 8de oldum, şu anlık daha bişey hissetmedim bi ağrı sızı yok ama herkeste de ağrı olmuyormuş öyle okumuştum forumda, senin nasıl geçiyor
Geçmiş olsun canım bende şuan hiç bi şekilde agrı sızı yok bugün doktorun dedigi gibi igneden sonra birlikteliğimiz oldu yarın da devam yine bakalım senin agrın olucak mı bakalım yarın falan

Kızlar yaa ben dün iğne oldum ama hiç, bi şekilde hâlâ agrı veya belirti yok bazıları agrı falan oluyor yazmış normal mi benim şuan bi şey hissetmiyor olmam herkeste farklı mı oluyor
Benımde ilk gun yoktu ıkıncı gun yanı 40. Saate basladı bugunde ara ara agrım oluyor bazen degısyor

Canım bırde incır kuru yaparmısın acayip şekılde yumurta buyutuyor klomenın yapacagı buyutmeyı dogal yolla dene hıc bırsey kaybetmessın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…