Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Amin hayırlısıyla hepimiz alalım ben iğneden 3 gün sonra denedim iki çizgide koyuydu. Birde dün yaptım yani 6.günümde yaptım biraz silikleşmişti birde perşembe günü yani 11. Günümde yapıyım diyorum. İnsan iğnenin etkisi olduğunu bile bile orda pozitifi görünce bile mutlu oluyor. Umarım hepimizin ki gerçek pozitife döner sen kontrol etmeye başladın mı?

Hint yagını nasıl kullanıyor bende pcosum da
Oda pcosdu adeti düzensizdi aniden oluyor yada hiç olmuyordu internetten araştırdık bir çok site hint yağını yazmıştı 2 hafta kadar hint yağı kullandı sonra doktora gitti ve kistleri yoktu. Doktora danışmadan kullandı ama çocuk falan düşünüyorsanız siz bir danışın veya araştırın

Bende cumartesi akşamı evde bi strip testle denedim silik çizgi vardı, dün öğlen erken gebelik testiyle denedim yine silik çizgi vardı. Yarın veya perşembe yine aynı marka testle denemeyi düşünüyorum. Evet iğne etkisi bile olsa bi hoşuma gitti çift çizgiyi görmek en azından iğne etkisinin geçtiğini görürsem sonrasında ona göre beklerim

Ben cesaret edip de yapamadım çünkü çift çizgi çıkıcak yaparsam daha sonra negatif olduğunu da ögrenirsem çok üzülüyorum ben beni çok etkiliyor o, yüzden 14 olmasını bekleyeceğim

Merhaba bende 6 ocak pazartesı 10.30 da iğne oldum dün bir test yaptım silik çizgi çıktı bugunde yapmayı dusunuyorum elimde 4 test var bakalım sonuc ne olacak
Ben bırde ıkı gun önce lekelenme yasadım sızdede oldumu dün test yaptınızmı yada bugun yapaxakmısınız

Kızlar selam son durumunuz ne oldu umarım gebesinizdir bende bu ay femera kullandım bugün catlatma iğnemi oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Benim daha ilk günüm yarını değerlendiricem nasipse ama cok heycanlıyım günler nasıl geçicek bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerini ver bize umut olsun
Zaman geçme kısmı gerçekten biraz zor, oyalanacak bişeylerle uğraşıyorum dışarı çıkıp eşimle vakit falan geçiriyoruz. Yoksa beklemek zor, umarım güzel sonucu alırız da vermesi nasip olur

Zaman geçme kısmı gerçekten biraz zor, oyalanacak bişeylerle uğraşıyorum dışarı çıkıp eşimle vakit falan geçiriyoruz. Yoksa beklemek zor, umarım güzel sonucu alırız da vermesi nasip olur
Amin inşallah iğne sonrası tavsiyeleriniz varmı şunu ye bunu yeme gibi olabildiğince sağlıklı beslenmeye calışıyorum şuan .

Amin inşallah iğne sonrası tavsiyeleriniz varmı şunu ye bunu yeme gibi olabildiğince sağlıklı beslenmeye calışıyorum şuan .
Valla bende özellikle bişey yemedim ama paketli gıdalardan uzak duruyorum bol su içiyorum, meyve sebze protein dengeli bi beslenme sürecine girmiştim zaten 1.5 ay önce diyetisyenimle gebelik planladığım için, o yüzden ekstra bişey yapmadım

Aynı gün aynı saat vurunmuşuz bende bugün bir test yaptım silik çıktı bendede 3 test daha var perşembe ve cumartesi yapıyım diyorum tekrar ama bugün kasıkda batmalar artmaya başladı ve rahim bölgem aşırı derecede ağrı regl olacakmışım gibi iğnenin etkiside geçiyor niye böyle oldu anlamadım

İnşallah hayırlı haberleri alırız. Hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah hayırlısıyla gerçek çift çizgileri görücez bendede silikleşmeye başladı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…