- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
hımm daha erken pozitife dönebılır belkı iğne etkisi gecmıstır korunmsız ılıskıden 10 gn sonra hcg testı dogru sonuc verır dıye bılıyorum. moral bozmayalım regl gununu bekle ıstersen hakkımızda hayırlısı olsun11. Gün bugün evde laboquick markanın normal gebelik testi vardı yaptım negatif çıktı
Hayır kesinlikle hepsini kullanma 10 tane tek kullan doktorunu değiştir benceLetu da da 30 adet var anlamadım bu adamın kafasımı karıştı hepsini kullan dedi bana
çarşamba gününe randevu aldım farklı bir doktora canım cumartesi içecem başka da içmeyeceğim çarşambaya gittiğim de umarım herşey yolunda olmuş olurHayır kesinlikle hepsini kullanma 10 tane tek kullan doktorunu değiştir bence
İyi yapmışsın 5 gün günde iki defa kullan ilaç bittikten bir kac gün sonra doktora gitçarşamba gününe randevu aldım farklı bir doktora canım cumartesi içecem başka da içmeyeceğim çarşambaya gittiğim de umarım herşey yolunda olmuş olur
aynen öyle yapacağım canım randevu 4 gün sonraya tekabül ediyor ama bişey olmaz sanırımİyi yapmışsın 5 gün günde iki defa kullan ilaç bittikten bir kac gün sonra doktora git
Ya çok haklısın kıyamam. Sen öyle yap bakalım randevu bulabilecek misincanım şehir hastanesine gitmiştim ne zaman devlet vs hastaneyi tercih etsem mutlaka bi aksilik yaşıyorum zaten nasıl bir çalışma sistemi anlamış değilim şehir hastanesi olduğu için doktorun tel yok maalesef artık 5 gün kullanıp gideceğim artık kendi tedavi şeklimizi kendimiz uyguluyoruz özele gitsem bir tok para tutuyor yumurta takibi diye o kadar para vermek istememiştim
Benim doktorum adetimin 12.gunu çağırıyor seninki kaçıncı günü oluyoraynen öyle yapacağım canım randevu 4 gün sonraya tekabül ediyor ama bişey olmaz sanırım
Ama ikinci gidişimde 11.gun gitmiştim yumurtam çatlamak üzereydi benim yumurtalıklarımda sorun olmadığı için ilaca güzel tepki vermişleraynen öyle yapacağım canım randevu 4 gün sonraya tekabül ediyor ama bişey olmaz sanırım
çarşambaya randevu aldım canım başka doktora cumartesi içeceğim başkada içmem ilacı artık :)Ya çok haklısın kıyamam. Sen öyle yap bakalım randevu bulabilecek misin
13. güne denk geliyor canım benimdeBenim doktorum adetimin 12.gunu çağırıyor seninki kaçıncı günü oluyor
13. güne denk geliyor canım bakalım ne olacak bilmiyorum çatlamış olursa da artık yapacak bişey yok bazen sinir oluyorum inan kiAma ikinci gidişimde 11.gun gitmiştim yumurtam çatlamak üzereydi benim yumurtalıklarımda sorun olmadığı için ilaca güzel tepki vermişler
Ovulasyonla takip edersin yinede 11.gun değerlendir13. güne denk geliyor canım bakalım ne olacak bilmiyorum çatlamış olursa da artık yapacak bişey yok bazen sinir oluyorum inan ki
Bilgisi olan yok mu?Progesteron 6.39 yazıyor bir bilginiz var mı nasıl bir değer bana geçen ayda bakmıştı 1 çıkmıştı. Bugün ki 6.39 nasıl bir değer
MERHABA SON ADET TARIHINIZDEN KAC GUN SONRA TEST YAPTIRDINIZBilgisi olan yok mu?
Canım hiç bir bılgım yok yardımcı olmak isterdimBilgisi olan yok mu?
Son adet tarihim 12. Ayın 28 ydi . Yani 25. Günü baktı doktorMERHABA SON ADET TARIHINIZDEN KAC GUN SONRA TEST YAPTIRDINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?