- 5 Aralık 2024
- 453
- 149
- 18
- 30
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Yapma 14 güne kadar hamilelik hormonu yüklü oluyo iğne etkisiyleBende üç gün önce iğne yaptım çatlatma için ve dayanamadım dedim dur bakim bı test yapayim hem ovulasyon testi hem gebelik yaptim ikiside çift çıktı ama ilacın etkisi diye düşünüyorum ve doktur bana da dedi adet olana kadar yapma test ama sabır bende bu yere kadar oluyur yaa
Yaptım canım iğneden sonra 10. günüm testim hala silikne yaptın canım yenıledınmı testını
Hatta bugün daha koyu gibi düne görene yaptın canım yenıledınmı testını
Bence hamilelik var sende ben geçen ay 10. gün yaptığım da negatiftiHatta bugün daha koyu gibi düne göre
Nedense konudan birisine böyle yazılınca çok seviniyorum kendime yazılmış gibi, inşallah vardırBence hamilelik var sende ben geçen ay 10. gün yaptığım da negatiftihangi test markası bu
İnşallah bu gruptaki herkeste hamilelik vardırNedense konudan birisine böyle yazılınca çok seviniyorum kendime yazılmış gibi, inşallah vardır
Benımde negatif şimdilik kahve leke geldi neden geldi bilmiyorumBen en son dün yapmıştım az silik de olsa vardı iğne etkisi tam geçmemiş. Bugün iğneden sonraki 8. Günüm. Bugün yapmadım yarın yine bakıcam tamamen geçmiş mi diye? Sen denedin mi?
Bence hamilesın ve coklu gebelık canımHatta bugün daha koyu gibi düne göre
Yerleşme kanaması olabilir mi?Benımde negatif şimdilik kahve leke geldi neden geldi bilmiyorum
Hiç bilmıyorum canım yaYerleşme kanaması olabilir mi?
Kaçıncı gününHiç bilmıyorum canım ya
Negatıf cıkarmıydı pekı test yerlesme kanaması olsa
Awox diye bir test markası canımBence hamilelik var sende ben geçen ay 10. gün yaptığım da negatiftihangi test markası bu
Amin canım Aminn hepimizde olur inşallajBence hamilelik var sende ben geçen ay 10. gün yaptığım da negatiftihangi test markası bu
Ayy nasıl mutlu ediyorsun beni amin canımBence hamilesın ve coklu gebelık canım
Awox güzel markaAwox diye bir test markası canım
Amin inşallah canımAmin canım Aminn hepimizde olur inşallaj
Yakınındaki eczaneden bunu bulmuştum aynı testle devam etmem gerektiği için bunla devam ettim dediğin gibi güzel markadır inşallahAwox güzel marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?