• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar, bu adette doktorum igne ile aşılama yapacağız dedi. İlk aşılamam olacak, iğne dozu nasil oluyor, fiyat nedir kac gunde buyuyor bilgi verebilir misiniz? Femara kullandigimda adetin 15/16. Günü catlatma ignesini yapiyordum, aşılmada nasil olaur aceba
Merhaba benim 2 aşılamamda da doz 75di. Ilk asilamada 6 gün vurdum ıgneyi 13.gün aşılamam oldu 2.de adetimin 2.gunu başladık 8 gün vurdum 11.gün asilama oldu. Catlatma iğnesi tamamen yumurtanın gelişimine bağlı 18-20mm olduğunda vuruluyor ben ilaçlar hariç aşılamaya 2000 tl verdim yani 2 aşılamam toplam ilaçlarla birlikte 5000 tl ye geldi bu da negatif olursa rapor çıkacağı için 2 asilama sonrasi tüp bebeğe geçeceğiz

Kızlar benim bu ay aşılama iptal sanırım.Bugun kontrolum vardi.Yumurtalarda herhangi bi gelişme yok tedaviye cevap vermiyor dedi doktor.Pazartesi son kez gel bakalim en azindan 1 tanesi biraz büyüse devam edicem ama hic tepki yok dedi.Adetimede 1 hafta kaldi zaten
Canım senin dozu neydi ignenin moralini bozma herşeyde bir hayır vardır öyle düşün

Merhaba benim 2 aşılamamda da doz 75di. Ilk asilamada 6 gün vurdum ıgneyi 13.gün aşılamam oldu 2.de adetimin 2.gunu başladık 8 gün vurdum 11.gün asilama oldu. Catlatma iğnesi tamamen yumurtanın gelişimine bağlı 18-20mm olduğunda vuruluyor ben ilaçlar hariç aşılamaya 2000 tl verdim yani 2 aşılamam toplam ilaçlarla birlikte 5000 tl ye geldi bu da negatif olursa rapor çıkacağı için 2 asilama sonrasi tüp bebeğe geçeceğiz
Peki igne fiyatı nedir, yaklasik bir hafta kadar kullanmissiniz. Ovitrelle yi 130 a aldim gecen ay, ama gonal f hic kullanmadim. Ben üniversite hastanesinde olacağım 350 tl gibi birsey tutar dediler muayene ve aşılama.

Peki igne fiyatı nedir, yaklasik bir hafta kadar kullanmissiniz. Ovitrelle yi 130 a aldim gecen ay, ama gonal f hic kullanmadim. Ben üniversite hastanesinde olacağım 350 tl gibi birsey tutar dediler muayene ve aşılama.
Eğer rapor çıkartırlarsa 300 tl igne raporsuz fiyatı 880 tlydi geçen ay kutunun içinde 6 günlük çıkıyor

Kızlar benim bu ay aşılama iptal sanırım.Bugun kontrolum vardi.Yumurtalarda herhangi bi gelişme yok tedaviye cevap vermiyor dedi doktor.Pazartesi son kez gel bakalim en azindan 1 tanesi biraz büyüse devam edicem ama hic tepki yok dedi.Adetimede 1 hafta kaldi zaten
Kuzum uzulme demicem insanin ister istemez hevesi kirilir morali bozulur ama sana kotu bisey olmasindansa deneyerek gitmek tabiki daha iyi inşallah buyur buyumezse de diger ay yuksek dozdan baslar doktorun hayirlisi olur senin icin inşallah🤲

Kızlar ben bugün adet oldum pazartesi doktora gidicem bende başlıyorum inşallah aşılamaya🙏🏼

IMG_20210124_213013.jpg
sizinle paylaşmak istedim kizlar inşallah en kisa zamanda mucizelerimiz guneş gibi dogar hayatimiza❤️❤️

Back