- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
Çıkabildin mi canım nasılsın ?5 gundur ilk defa rahat uyudum diyebilirim şukurler olsun karnim hala gebe gibi ama o da gecer heralde bikac gune. Doktorumla sabah goruşmedik daha ama cikarir diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkabildin mi canım nasılsın ?5 gundur ilk defa rahat uyudum diyebilirim şukurler olsun karnim hala gebe gibi ama o da gecer heralde bikac gune. Doktorumla sabah goruşmedik daha ama cikarir diye dusunuyorum
Ciktim canim sukur evde takip edicem artik kendimiÇıkabildin mi canım nasılsın ?
Evet canım gonalf kullanacm 6 gün hergün0.50 mm 7.gün kontrole gidecmİnşallah bu ay olur kuzum nasip degilmiş diyelim ne diyelim gonalf mi kullaniyorsun
Çok geçmiş olsun kuzum.Sag salim bunu atlatırız inşallah.5 gundur ilk defa rahat uyudum diyebilirim şukurler olsun karnim hala gebe gibi ama o da gecer heralde bikac gune. Doktorumla sabah goruşmedik daha ama cikarir diye dusunuyorum
İnşallah guzel buyurler canimEvet canım gonalf kullanacm 6 gün hergün0.50 mm 7.gün kontrole gidecm
Amiin inşallah Fsh lh in kac kuzum senin.Çok geçmiş olsun kuzum.Sag salim bunu atlatırız inşallah.
Bende bugün gittim kontrole.Hala bi değişiklik yok.Cok dirençlisin dedi.Dozu arttirmamiz icin 15 gün bu dozda kullanman lazım.Birden yukseltemem ohss olursun değerlerin buna müsait dedi.Saliya kadar ayni dozda devam.Tekrar bakicaz bakalim duruma göre artiririz ya da sonlandiririz dedi
Fsh 6 lh 23.Ya inşallah gelişirler bu süreç çok zorlu her açıdan biran önce kavuşmak istiyorumAmiin inşallah Fsh lh in kac kuzum senin.
Birden gelişime gecebilirler inşallah oyle olurlar canim benim olmazsa diger ay farkli bir ilaçla ya da yuksek dozla bidaha başlanir her şeyn caresi var sukur
Acaba lh yuksek oldugu icin gelismiyor olabilirmi lh yuksekken benim adetim duzensizdi mesela dusunce adetim duzeldi yumurtalama gormeye baslamiştim. vaktimiz belli de işte ne zaman Allah biliyor bir tek inşallah yakindirFsh 6 lh 23.Ya inşallah gelişirler bu süreç çok zorlu her açıdan biran önce kavuşmak istiyorum
Ben sağlıkçıyım ama olmadım canımKizlar covid aşisi olacak misiniz??
Bende saglikciyim kuzum bugun olacaktim doktorum fetal etkiler bilinmiyor yaptirma dedi gebelik olusursa 2-3 ay icinde sorun yaratabilir dediBen sağlıkçıyım ama olmadım canım
Evet bide aşıdan sonraki 2 ay içinde gebelik oluşmaması gerekiyormuşBende saglikciyim kuzum bugun olacaktim doktorum fetal etkiler bilinmiyor yaptirma dedi gebelik olusursa 2-3 ay icinde sorun yaratabilir dedi
Canm normalde 6.gunde aksam testinde bile cikmasi gerekirdi beta yuksek olur cunku ama belki gec dollenmedir bilemeyiz o yuzden kan var benceKızlar bişey sorucam ben hala adet olmadım gecikmenin 6. günü tuvarlete gittikten 15 dk sonra zorla eşimin ısrarıyla bol su içip test yaptım negatifti sıvı alımı gebelik testi etkilermi yoksa olsa çıkarmıydı? Selinos B Busratuncsoy
Kanlar bizim işyerinde çalışılıyor kimse bebek istediğimi anlamasın diye vermek istemedim pozitif çıksa verirdim de yok heralde yaCanm normalde 6.gunde aksam testinde bile cikmasi gerekirdi beta yuksek olur cunku ama belki gec dollenmedir bilemeyiz o yuzden kan var bence
O zaman sabah ilk idrarla tekrar yap canimKanlar bizim işyerinde çalışılıyor kimse bebek istediğimi anlamasın diye vermek istemedim pozitif çıksa verirdim de yok heralde ya
Tamam canım sağolO zaman sabah ilk idrarla tekrar yap canim
Doktorumla görüştüm şuan için beklememi önerdi o yüzden bende daha yaptırmadımKizlar covid aşisi olacak misiniz??
Ovulasyondada lekelenme olabiliyor veya asilama esnasinda iceriye itilen kanul tahriş etmiş olablir kotu bir sey degildir bence ama doktoruna danis tabikide. Hayirlisi olsun canim inşallah bu sefer olumlu olurKızlar ben bugün 2.asilamami yaptırdım yumurtamin oluştuğu sol tarafta hemen işlem yapılır yapılmaz çatlama sancısı gibi sancı oldu ve halâ var şimdide pembe lekelenme geldi acaba normal mi leke gelmesi ilkinde gelmemişti çünkü endişelendim