- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Tamam canmDoktorumla görüştüm şuan için beklememi önerdi o yüzden bende daha yaptırmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canmDoktorumla görüştüm şuan için beklememi önerdi o yüzden bende daha yaptırmadım
Bende işleme bağlı diye düşündüm canim ama ilkinde olmadi hatta daha iyiydim bu halime gore simdi agrim var halsizim hepimiz için hayirlisi olur inşallah senin durumun nasıl şuan canımOvulasyondada lekelenme olabiliyor veya asilama esnasinda iceriye itilen kanul tahriş etmiş olablir kotu bir sey degildir bence ama doktoruna danis tabikide. Hayirlisi olsun canim inşallah bu sefer olumlu olur
İnşallah bu sefer sonucunda farkli olur rabbime binlerce kez sukurler olsun iyiyim hafif şişkinligim var ama adetle atarim onu da dun lekelenmem basladi bugun olurum tam adetBende işleme bağlı diye düşündüm canim ama ilkinde olmadi hatta daha iyiydim bu halime gore simdi agrim var halsizim hepimiz için hayirlisi olur inşallah senin durumun nasıl şuan canım
Canım benim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını versin Rabbim transferin ne zaman olacak peki canım bir de kızlar 2.asilama da ihtimal artiyor mu acaba hic duydunuz mu cevrenizdenİnşallah bu sefer sonucunda farkli olur rabbime binlerce kez sukurler olsun iyiyim hafif şişkinligim var ama adetle atarim onu da dun lekelenmem basladi bugun olurum tam adet
Amiin inşallah canim simdi adet oldum ya 2.adetimde transfer canm ben ihtimal artiyor diye okumustum bikac yerdeCanım benim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını versin Rabbim transferin ne zaman olacak peki canım bir de kızlar 2.asilama da ihtimal artiyor mu acaba hic duydunuz mu cevrenizden
Canm inşallah bu sefer buyur incir ye bol bolKontrolum vardı bugün.Benim hala bi değişiklik gelişme olmamis 75e çıkardı dozu cuma tekrar gidicem inşallah
Canm gebelik olmadigindan kesin eminmisinKızlar merhaba tekrardan benım bat normalde dündü ama adet olmadım 4 ocaktada aşılamam oldu doktor progestan verdi ağızdan gece yatmadan önce alıyorum şuanda çok fena adet sancısı çekiyorım ama olamıyorum acaba progestan adet gecikmesi yaparmı kullanan varmıydı bu süreçte ağız yoluyla
Bİraz önce oldum sanırımCanm gebelik olmadigindan kesin eminmisin
Pıhtılaşma sorunundan dolayi kendim doğum kontrol hapı kullanamıyorum.Progestan ile adet görüyorum ben.Gecikme yapmaz muhtemelenKızlar merhaba tekrardan benım bat normalde dündü ama adet olmadım 4 ocaktada aşılamam oldu doktor progestan verdi ağızdan gece yatmadan önce alıyorum şuanda çok fena adet sancısı çekiyorım ama olamıyorum acaba progestan adet gecikmesi yaparmı kullanan varmıydı bu süreçte ağız yoluyla
Kuru incir benim prolaktinimi çok yükseltiyor o yüzden fazla tuketemiyorum haftada 1 2 tane falan yiyorum ancaCanm inşallah bu sefer buyur incir ye bol bol
25 Ocak aşılama olacak inşallahANNE ADAYLARIMIZ
@Beritan0707 13.01.2021
Selinos 22.01.2021
B Busratuncsoy 01.02.2021
@snemnemnem 31.12.2020
@Burcu2614 01.01.2021
@dryakbas 12.01.2021
@Ufukkayra 10.01.2021
@Busenurdefne 18.01.2021
@Kelebekarsub 27.01.2021
@anneolmayolu 22.01.2021
Hoşgeldn canim bat ne zaman??25 Ocak aşılama olacak inşallah
14 Şubat inşallah olmamHoşgeldn canim bat ne zaman??
Ayy tam da ozel gunde inşallahh hediyeniz olur canimm14 Şubat inşallah olmam
İnşallah inşallah canım benimAyy tam da ozel gunde inşallahh hediyeniz olur canimm
Merhabalar, bu adette doktorum igne ile aşılama yapacağız dedi. İlk aşılamam olacak, iğne dozu nasil oluyor, fiyat nedir kac gunde buyuyor bilgi verebilir misiniz? Femara kullandigimda adetin 15/16. Günü catlatma ignesini yapiyordum, aşılmada nasil olaur acebaKızlar bende bugün doktora gittim adetin 2.gunu bugün aşılama için tekrar başlıyoruz gonal f başladım bugün dualarınızı eksik etmeyin bir de 2.günü gonal f için erken değil dimi ben ilk asilamada 6.gün başlamıştım çünkü