• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün Deryayla birlikteydik.Sabah 8de gittik akşam 5de anca işimiz bitti.Doktoru cok bekledik 🤦Bende hala bi değişiklik yok hiç büyüme olmamis.125e cikardi dozu cumaya kadar
Ay çok beklemişsinz niye oyle oldu. İnşallah buyume olur kuzum

Doktorun acil ameliyatı çıkmış ondan bekledik.İnsallah artik son 4gun.30gun kullanabiliyosun dedi.Kendiside şaşırdı.Sende inatçı mısın böyle dedi.Halbuki çok ılımlı yumuşak bi insanimdir ama bana cekmemis yumuslar 😀

Doktorun acil ameliyatı çıkmış ondan bekledik.İnsallah artik son 4gun.30gun kullanabiliyosun dedi.Kendiside şaşırdı.Sende inatçı mısın böyle dedi.Halbuki çok ılımlı yumuşak bi insanimdir ama bana cekmemis yumuslar 😀
Büsra 2. Asilamaya mi basladin canim?

Direnci bi kirilsa overlerin 40yumurta bile cikar aslinda senden yumurtar rezervin baya yuksek cunku😁 inşallahh guzel haberler alirsinn

İlk adetm yeni bitti ikinci adette transfer hazirligina basliyoruz rabbim nasip ederse inşallah martin ikinci haftasina denk gelir buyuk ihtimal😍
Yaaa hadi inşallah. Yumurtalar Dondurulmustur. Kac tane donduruldu? 1 tane mi 2 tane mi transfer yapılacak?
Bende martta tekrar başlıyorum hayirlisiyla.

Yaaa hadi inşallah. Yumurtalar Dondurulmustur. Kac tane donduruldu? 1 tane mi 2 tane mi transfer yapılacak?
Bende martta tekrar başlıyorum hayirlisiyla.
10 tane 5.gun embriyosu donduruldu canm ama kac tane transfer edilecegini daha konuşmadik biz iki istiyoruz eşimle ama doktorum kesin bisey soylemedi zamani gelince konuşuruz dedi. İnşallah aşilamayla gebe kalirsin canm benim tup bebek gercekten zormuş insan işin içine kendi girince anliyor

10 tane 5.gun embriyosu donduruldu canm ama kac tane transfer edilecegini daha konuşmadik biz iki istiyoruz eşimle ama doktorum kesin bisey soylemedi zamani gelince konuşuruz dedi. İnşallah aşilamayla gebe kalirsin canm benim tup bebek gercekten zormuş insan işin içine kendi girince anliyor
Sag salim hayirlisiyla olsunda canım. Hic farketmez tüp bebek yada aşılama. Ilk reglinde 1 ay dogum kontrol hapi kullan dedi doktor. Yumurtaliklar dinlensin dedi martta gel 150 dozla baslicaz dedi. Seninki gibi olacak. Cok yumurta olursa tüp bebek. Az olursa aşılama denicez. Rabbim nasip etsin inşallah ya cümlemize.
2 tane transfer olunca sans daha yüksek oluyor ama ilk tüp bebekte 1 tane transfer ediliyormuş .

Back