- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Banada 8de gelin dediler ama yetişebilirmiyim bilmiyorum :)8de orada oluyorum.Denk geliriz muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 8de gelin dediler ama yetişebilirmiyim bilmiyorum :)8de orada oluyorum.Denk geliriz muhtemelen
8de gidiyoruz da kendileri neredeyse 9da başlıyorBanada 8de gelin dediler ama yetişebilirmiyim bilmiyorum :)
Ben hastanedeyim sen gittin mi yoksa 8 buçukta gelebildim8de gidiyoruz da kendileri neredeyse 9da başlıyor
Hayır hala bekliyorumBen hastanedeyim sen gittin mi yoksa 8 buçukta gelebildim
Canm naptin gorustunmu doktorlaHayır hala bekliyorum
Bugün Deryayla birlikteydik.Sabah 8de gittik akşam 5de anca işimiz bitti.Doktoru cok bekledik Bende hala bi değişiklik yok hiç büyüme olmamis.125e cikardi dozu cumaya kadarCanm naptin gorustunmu doktorla
Ay çok beklemişsinz niye oyle oldu. İnşallah buyume olur kuzumBugün Deryayla birlikteydik.Sabah 8de gittik akşam 5de anca işimiz bitti.Doktoru cok bekledik Bende hala bi değişiklik yok hiç büyüme olmamis.125e cikardi dozu cumaya kadar
Büsra 2. Asilamaya mi basladin canim?Doktorun acil ameliyatı çıkmış ondan bekledik.İnsallah artik son 4gun.30gun kullanabiliyosun dedi.Kendiside şaşırdı.Sende inatçı mısın böyle dedi.Halbuki çok ılımlı yumuşak bi insanimdir ama bana cekmemis yumuslar
Yok hayır hala ilkindeyimBüsra 2. Asilamaya mi basladin canim?
Seninde direncli çıktı benim gibi desene :))Yok hayır hala ilkindeyim
Bakalim birazda 125 kullanalim belki bu sefer işe yararSeninde direncli çıktı benim gibi desene :))
İnatçı yumurtalar.
Bende 150 ile baslicam bi sonrakine. Az yumurta olursa asilama çok yumurta olursa tüp bebek olucakBakalim birazda 125 kullanalim belki bu sefer işe yarar
Hadi bakalim güzel haberlerle gel inşallahBende 150 ile baslicam bi sonrakine. Az yumurta olursa asilama çok yumurta olursa tüp bebek olucak
Gecen gittim yumurta catlamis , Subat ayı için 1 ay dogum kontrol hapi verdi dr . Martta tekrar basliyoruz fostimon 150 ile.
Direnci bi kirilsa overlerin 40yumurta bile cikar aslinda senden yumurtar rezervin baya yuksek cunku inşallahh guzel haberler alirsinnDoktorun acil ameliyatı çıkmış ondan bekledik.İnsallah artik son 4gun.30gun kullanabiliyosun dedi.Kendiside şaşırdı.Sende inatçı mısın böyle dedi.Halbuki çok ılımlı yumuşak bi insanimdir ama bana cekmemis yumuslar
İlk adetm yeni bitti ikinci adette transfer hazirligina basliyoruz rabbim nasip ederse inşallah martin ikinci haftasina denk gelir buyuk ihtimalSelinos Sen ne durumdasin canim ? Transfer ne zaman hayirlisiyla.
Yaaa hadi inşallah. Yumurtalar Dondurulmustur. Kac tane donduruldu? 1 tane mi 2 tane mi transfer yapılacak?İlk adetm yeni bitti ikinci adette transfer hazirligina basliyoruz rabbim nasip ederse inşallah martin ikinci haftasina denk gelir buyuk ihtimal
10 tane 5.gun embriyosu donduruldu canm ama kac tane transfer edilecegini daha konuşmadik biz iki istiyoruz eşimle ama doktorum kesin bisey soylemedi zamani gelince konuşuruz dedi. İnşallah aşilamayla gebe kalirsin canm benim tup bebek gercekten zormuş insan işin içine kendi girince anliyorYaaa hadi inşallah. Yumurtalar Dondurulmustur. Kac tane donduruldu? 1 tane mi 2 tane mi transfer yapılacak?
Bende martta tekrar başlıyorum hayirlisiyla.
Sag salim hayirlisiyla olsunda canım. Hic farketmez tüp bebek yada aşılama. Ilk reglinde 1 ay dogum kontrol hapi kullan dedi doktor. Yumurtaliklar dinlensin dedi martta gel 150 dozla baslicaz dedi. Seninki gibi olacak. Cok yumurta olursa tüp bebek. Az olursa aşılama denicez. Rabbim nasip etsin inşallah ya cümlemize.10 tane 5.gun embriyosu donduruldu canm ama kac tane transfer edilecegini daha konuşmadik biz iki istiyoruz eşimle ama doktorum kesin bisey soylemedi zamani gelince konuşuruz dedi. İnşallah aşilamayla gebe kalirsin canm benim tup bebek gercekten zormuş insan işin içine kendi girince anliyor