Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ovulasyondada lekelenme olabiliyor veya asilama esnasinda iceriye itilen kanul tahriş etmiş olablir kotu bir sey degildir bence ama doktoruna danis tabikide. Hayirlisi olsun canim inşallah bu sefer olumlu olur
Bende işleme bağlı diye düşündüm canim ama ilkinde olmadi hatta daha iyiydim bu halime gore simdi agrim var halsizim hepimiz için hayirlisi olur inşallah senin durumun nasıl şuan canım

Bende işleme bağlı diye düşündüm canim ama ilkinde olmadi hatta daha iyiydim bu halime gore simdi agrim var halsizim hepimiz için hayirlisi olur inşallah senin durumun nasıl şuan canım
İnşallah bu sefer sonucunda farkli olur rabbime binlerce kez sukurler olsun iyiyim hafif şişkinligim var ama adetle atarim onu da dun lekelenmem basladi bugun olurum tam adet

İnşallah bu sefer sonucunda farkli olur rabbime binlerce kez sukurler olsun iyiyim hafif şişkinligim var ama adetle atarim onu da dun lekelenmem basladi bugun olurum tam adet
Canım benim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını versin Rabbim transferin ne zaman olacak peki canım bir de kızlar 2.asilama da ihtimal artiyor mu acaba hic duydunuz mu cevrenizden

Kontrolum vardı bugün.Benim hala bi değişiklik gelişme olmamis 75e çıkardı dozu cuma tekrar gidicem inşallah

Kızlar merhaba tekrardan benım bat normalde dündü ama adet olmadım 4 ocaktada aşılamam oldu doktor progestan verdi ağızdan gece yatmadan önce alıyorum şuanda çok fena adet sancısı çekiyorım ama olamıyorum acaba progestan adet gecikmesi yaparmı kullanan varmıydı bu süreçte ağız yoluyla

Canım benim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını versin Rabbim transferin ne zaman olacak peki canım bir de kızlar 2.asilama da ihtimal artiyor mu acaba hic duydunuz mu cevrenizden
Amiin inşallah canim simdi adet oldum ya 2.adetimde transfer canm ben ihtimal artiyor diye okumustum bikac yerde

Canm gebelik olmadigindan kesin eminmisin

Kızlar asilama yaptıranlar asilama sırasında yani işlem sonrasi akıntı geldi mi sizden benim 2 aşılamamda da işlem bitince yatırdılar o sırada hep akıntı geldi sordum spermi yikadiklari su geliyormuş ama sizce spermin geri gelme ihtimali var mı çok korktum çünkü 2.aşılamamda cok geldi bir de internette okudum bazen spermler geri gelebiliyormuş

Pıhtılaşma sorunundan dolayi kendim doğum kontrol hapı kullanamıyorum.Progestan ile adet görüyorum ben.Gecikme yapmaz muhtemelen

Kızlar benim bu ay aşılama iptal sanırım.Bugun kontrolum vardi.Yumurtalarda herhangi bi gelişme yok tedaviye cevap vermiyor dedi doktor.Pazartesi son kez gel bakalim en azindan 1 tanesi biraz büyüse devam edicem ama hic tepki yok dedi.Adetimede 1 hafta kaldi zaten

Merhabalar, bu adette doktorum igne ile aşılama yapacağız dedi. İlk aşılamam olacak, iğne dozu nasil oluyor, fiyat nedir kac gunde buyuyor bilgi verebilir misiniz? Femara kullandigimda adetin 15/16. Günü catlatma ignesini yapiyordum, aşılmada nasil olaur aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…