- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
snemnemnem canim adet oldun mu veya test yaptinmi ne durumdasinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olmamak duasıyla 10.01.2021 canım ❤Canim bat tarihin ne tablomuza yazalim
ayyyy olmadım ama biraz daha geçmeden test yapmaya korkuyorum beklemedeyim bu gece bol bol dua edin senin haberlerine de çok sevindim hayırlısıyla yapılsın şu aşılamansnemnemnem canim adet oldun mu veya test yaptinmi ne durumdasinn
İnşallahta olmazsinnn cift cizgini bekliyoruuz amiin inşallah canim 6-7ocak gibi yapilacak Allahin izin verirseayyyy olmadım ama biraz daha geçmeden test yapmaya korkuyorum beklemedeyim bu gece bol bol dua edin senin haberlerine de çok sevindim hayırlısıyla yapılsın şu aşılaman
Canim aşilama var onunde umutsuzluga duşme inşallah aşilama surecin guzel ilerlerKorktugum basima geldi az önce regl oldum.
Asilama icin reglin 2. Günü gidecektim ama tatil girdi araya.Canim aşilama var onunde umutsuzluga duşme inşallah aşilama surecin guzel ilerler
Canim olsun ben 4. Gunu gittim mesela sorun olmaz 5.gun bile baslaniyor ilaclaraAsilama icin reglin 2. Günü gidecektim ama tatil girdi araya.
Aradim doktoru. Bulursan yarin ignelere başlayabilirsin dedi. Fostimon 75 lik iğne dedi. Pazartesi gel dedi.Canim olsun ben 4. Gunu gittim mesela sorun olmaz 5.gun bile baslaniyor ilaclara
Eczanede olmasa bile depodan getirtirler canim ben oyle yaptimAradim doktoru. Bulursan yarin ignelere başlayabilirsin dedi. Fostimon 75 lik iğne dedi. Pazartesi gel dedi.
Yarin nöbetçi eczane bakicaz ama bulurmuyuz bilmiyorum.
İlaca baslamazsan önümüzdeki ay yapalim dedi.
Insallah bakalım yarın arayıp buluurm insallah . Bulayım da ertelenmesin yaEczanede olmasa bile depodan getirtirler canim ben oyle yaptim
1gunu buluyor bazen depodan gelmesi 1gun gecikse de bisey olmaz heraldeInsallah bakalım yarın arayıp buluurm insallah . Bulayım da ertelenmesin ya
Insallah canim yarin tekrar ararim bakalim doktoru. Ters denk geldi bu sefer1gunu buluyor bazen depodan gelmesi 1gun gecikse de bisey olmaz heralde
Canm bulabildinmi ilaciInsallah canim yarin tekrar ararim bakalim doktoru. Ters denk geldi bu sefer
Bulduk cok şükür yaa . Dün lekelenmem vardi kanamam bugün basladi. Doktoru aradım yarin basla iğneye bugün 1. Gün sayılır dedi. Eczane enjektörü yanlış vermis sadece gidip enjektör alıcamCanm bulabildinmi ilaci
Bak her sey yoluna giriyor inşallah guzel sonuclarini paylaşirsin bizimleBulduk cok şükür yaa . Dün lekelenmem vardi kanamam bugün basladi. Doktoru aradım yarin basla iğneye bugün 1. Gün sayılır dedi. Eczane enjektörü yanlış vermis sadece gidip enjektör alıcam
Insallah hepimiz güzel haberler alırız canım sen gonal f e devam mii ? Yumurtalarin nasıl ??Bak her sey yoluna giriyor inşallah guzel sonuclarini paylaşirsin bizimle
Amiin inşallahh dun gayet iyi dedi doktor sayisini sordum fazla dedi soylemedi en buyugu 15mm dedi gonal-f devam ediyorum gunluk 100den ama beni kotu etkiledi bulanti kusma yapti pazartesi tekrar gideceğim ovitrelle vericekmiş duruma goreInsallah hepimiz güzel haberler alırız canım sen gonal f e devam mii ? Yumurtalarin nasıl ??
Yaaa evet pazartesiye gelismis olur senin . Çatlama iğnesini verir artik . Sali yada çarşamba aşılama olur o zamanAmiin inşallahh dun gayet iyi dedi doktor sayisini sordum fazla dedi soylemedi en buyugu 15mm dedi gonal-f devam ediyorum gunluk 100den ama beni kotu etkiledi bulanti kusma yapti pazartesi tekrar gideceğim ovitrelle vericekmiş duruma gore
Evet doktorda oyle dedi carsamba belki persembe bakicaz duruma gore dediYaaa evet pazartesiye gelismis olur senin . Çatlama iğnesini verir artik . Sali yada çarşamba aşılama olur o zaman