• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyy olmadım ama biraz daha geçmeden test yapmaya korkuyorum beklemedeyim bu gece bol bol dua edin 😍 senin haberlerine de çok sevindim hayırlısıyla yapılsın şu aşılaman
İnşallahta olmazsinnn cift cizgini bekliyoruuz😍😍 amiin inşallah canim 6-7ocak gibi yapilacak Allahin izin verirse🥰🥰

Canim olsun ben 4. Gunu gittim mesela sorun olmaz 5.gun bile baslaniyor ilaclara
Aradim doktoru. Bulursan yarin ignelere başlayabilirsin dedi. Fostimon 75 lik iğne dedi. Pazartesi gel dedi.
Yarin nöbetçi eczane bakicaz ama bulurmuyuz bilmiyorum.
İlaca baslamazsan önümüzdeki ay yapalim dedi.

Aradim doktoru. Bulursan yarin ignelere başlayabilirsin dedi. Fostimon 75 lik iğne dedi. Pazartesi gel dedi.
Yarin nöbetçi eczane bakicaz ama bulurmuyuz bilmiyorum.
İlaca baslamazsan önümüzdeki ay yapalim dedi.
Eczanede olmasa bile depodan getirtirler canim ben oyle yaptim

Bulduk cok şükür yaa . Dün lekelenmem vardi kanamam bugün basladi. Doktoru aradım yarin basla iğneye bugün 1. Gün sayılır dedi. Eczane enjektörü yanlış vermis sadece gidip enjektör alıcam :KK76:
Bak her sey yoluna giriyor inşallah guzel sonuclarini paylaşirsin bizimle🥰

Insallah hepimiz güzel haberler alırız canım :KK54: sen gonal f e devam mii ? Yumurtalarin nasıl ??
Amiin inşallahh🤲🤲 dun gayet iyi dedi doktor sayisini sordum fazla dedi soylemedi en buyugu 15mm dedi gonal-f devam ediyorum gunluk 100den ama beni kotu etkiledi bulanti kusma yapti pazartesi tekrar gideceğim ovitrelle vericekmiş duruma gore

Amiin inşallahh🤲🤲 dun gayet iyi dedi doktor sayisini sordum fazla dedi soylemedi en buyugu 15mm dedi gonal-f devam ediyorum gunluk 100den ama beni kotu etkiledi bulanti kusma yapti pazartesi tekrar gideceğim ovitrelle vericekmiş duruma gore
Yaaa evet pazartesiye gelismis olur senin . Çatlama iğnesini verir artik . Sali yada çarşamba aşılama olur o zaman

Back