• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

3 gün iğne 1 haftada hap kullandım 2 tane, bende pcos var o yüzden galiba şimdi de doğum kontrol hapı kullanıyorum galiba ilaçlar hiç bitmiyor 😔

Merhabalar arkadaşlar. Ben de dün başladım tüp bebek tedavisine. Yumurta geliştirici ilaçları ortalama kaç gün kullanıyoruz.ç

teşekkür ediyorum. Sizin sürecin nasıl gidiyor ?
Bende 03.01 de opu oldum biraz fazla yumurta toplandı ohss oldum (lütfen kendinle kıyaslayıp korkma) hastaneye yatırıldım şimdi daha iyiyim kontrol altındayım. Normalde opudan sonra regli sancısı kadr ağrı olup bitiyor o yüzden korkma ben biraz şanssız biriyim böyle konularda

Bende 03.01 de opu oldum biraz fazla yumurta toplandı ohss oldum (lütfen kendinle kıyaslayıp korkma) hastaneye yatırıldım şimdi daha iyiyim kontrol altındayım. Normalde opudan sonra regli sancısı kadr ağrı olup bitiyor o yüzden korkma ben biraz şanssız biriyim böyle konularda
Çok geçmiş olsunn. Çok üzüldüm umarım güzel haberler alırsınız en kısa sürede. Bazı insanların süreçleri maalesef zorlayıcı olabiliyor. 🙏🏼 toplam kaç tane yumurta toplandı peki 🥹 bana doktorum 15 tane yumurta adayımız var demişti reglin son günü. Bunları ilaç tedavisi ile geliştirip, ardından opu hemen ardından transfer yapacağız dedi. Ya bana süreç çok hızlı geldi biraz tedirgin oldum. Burada okuduğum kadarıyla herkes ortalama 1 ya da 2 regl dönemi beklemiş. Bu arada hangi şehirde tedavi görüyorsunuz.

Merhaba hanımlar bende şişli memorialde Semra hanım ile başladım tedaviye amh değerim 1.98 normal dendi ekstra bir olumsuzluk yoktu çok şükür 37 yaşındayım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sayılar biraz yükseldi ama morfoloji yükselmedi daha öncesinde aşılama denedik malesef olumsuz oldu ameliyat üzerinden 1.5 sene geçti sayı arttı ama morfolojiye etkisi olmadı dün benden 7 adet yumurta aldılar eşimde örnek verdi bakalım bugün öğlene doğru arayıp bilgi verecekler embriyo oluştu yada oluşmadı diye Allah herkesin gönlüne göre versin çok yorucu bir süreç hakkımızda hayırlısı

Ağrın var mı ya içerken çok canım yanıyor özellikle
Ben ağrıdan ölecekmişim gibi hissediyorum çok şiddetli benim ağrım kimsede böyle birşey okumadım
Benimde opu dan sonra oldu topu topu 9 yumurta toplandı bugün 4.günüm yeni yeni ağrım gitmeye başladı karnım şişti midem çok acıdı hala var ama çok değil mahvoldum ya 🤯🤯

Antibiyotik var evet kullanıyorum bugün oldum opu . 6 kez hastaned ağrı kesici yapıldı toplam gün içinde ama zaten bu değer ohss riskimin öngörülmesi gerekirdi sabah doktorum görmesi lazım acil sadece ağrını azaltabiliriz biz dedi başka birşey yapamayız dedi. Yani 8000 E2 hiç normal gelmemişti bana zaten. Yumurta çok toplandı sanırım bilmiyorum sayısını yarın öğrenirim
Çok geçmiş olsun bende sırt üstü yatamadım ciğerlerimi battı birşey nefes gitti çok kötüydüm bugün 4.günüm yüzde seksen geçti ağrı sürekli su içtim tuvalete gittikçe azaldı ama tuvalete gitmekte işkence gibiydi

Back
X