- 9 Kasım 2022
- 331
- 171
- 33
- 27
Transfer günü bakmadı mıTransferden 5 gün önce bakmıştı doktor 0.050 çıktı benim aç tok karnına farketmez demişlerdi ben aç karnına gitmiştim erken kan verdim 3 Ocakta transfer oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günü bakmadı mıTransferden 5 gün önce bakmıştı doktor 0.050 çıktı benim aç tok karnına farketmez demişlerdi ben aç karnına gitmiştim erken kan verdim 3 Ocakta transfer oldum
Hayır transfer günü gerek görmediler acıbadem de tüp bebek yaptırdım.Transfer günü bakmadı mı
10-15 gün bandındaMerhabalar arkadaşlar. Ben de dün başladım tüp bebek tedavisine. Yumurta geliştirici ilaçları ortalama kaç gün kullanıyoruz
Benimde 19 Aralık opu bir dahaki adette başlanacak transfereBen 20 aralıkta opu oldum 8 embriyom var. Şimdi adetim bitmesini bekliyorum transfer olacağım
teşekkür ediyorum. Sizin sürecin nasıl gidiyor ?10-15 gün bandında
Benimde 19 Aralık opu bir dahaki adette başlanacak
opu sonrası iğne ilaç vs kullanımı oluyor mu peki ?Benimde 19 Aralık opu bir dahaki adette başlanacak transfere
İnşallah olumlu sonuçlar alırız da bunlara değer3 gün iğne 1 haftada hap kullandım 2 tane, bende pcos var o yüzden galiba şimdi de doğum kontrol hapı kullanıyorum galiba ilaçlar hiç bitmiyor
Bende 03.01 de opu oldum biraz fazla yumurta toplandı ohss oldum (lütfen kendinle kıyaslayıp korkma) hastaneye yatırıldım şimdi daha iyiyim kontrol altındayım. Normalde opudan sonra regli sancısı kadr ağrı olup bitiyor o yüzden korkma ben biraz şanssız biriyim böyle konulardaMerhabalar arkadaşlar. Ben de dün başladım tüp bebek tedavisine. Yumurta geliştirici ilaçları ortalama kaç gün kullanıyoruz.ç
teşekkür ediyorum. Sizin sürecin nasıl gidiyor ?
Çok geçmiş olsunn. Çok üzüldüm umarım güzel haberler alırsınız en kısa sürede. Bazı insanların süreçleri maalesef zorlayıcı olabiliyor. toplam kaç tane yumurta toplandı peki bana doktorum 15 tane yumurta adayımız var demişti reglin son günü. Bunları ilaç tedavisi ile geliştirip, ardından opu hemen ardından transfer yapacağız dedi. Ya bana süreç çok hızlı geldi biraz tedirgin oldum. Burada okuduğum kadarıyla herkes ortalama 1 ya da 2 regl dönemi beklemiş. Bu arada hangi şehirde tedavi görüyorsunuz.Bende 03.01 de opu oldum biraz fazla yumurta toplandı ohss oldum (lütfen kendinle kıyaslayıp korkma) hastaneye yatırıldım şimdi daha iyiyim kontrol altındayım. Normalde opudan sonra regli sancısı kadr ağrı olup bitiyor o yüzden korkma ben biraz şanssız biriyim böyle konularda
Ben erken adet oldum ilaca başladım şimdi estrofemBenimde 19 Aralık opu bir dahaki adette başlanacak transfere
Bende Acıbadem’de yaptım aynı gün test istedilerHayır transfer günü gerek görmediler acıbadem de tüp bebek yaptırdım.
Senin kaç çıkmıştı transfer oldun muBende Acıbadem’de yaptım aynı gün test istediler
Evet dün transfer oldum 169 çıktıSenin kaç çıkmıştı transfer oldun mu
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test yaptınız sağlıcakla inşallah devam etsinEvet dün transfer oldum 169 çıktı
Yok bu değer progesteron değeri, daha dün transfer oldum 5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test yaptınız sağlıcakla inşallah devam etsin
Ay inşallah beta hgc sonuçları da görürüz böyle aksi birşey olsa zaten transfer yapmazdı doktorunuz sanırım.Yok bu değer progesteron değeri, daha dün transfer oldum 5.gün embriyosu
Ağrın var mı ya içerken çok canım yanıyor özellikle
Benimde opu dan sonra oldu topu topu 9 yumurta toplandı bugün 4.günüm yeni yeni ağrım gitmeye başladı karnım şişti midem çok acıdı hala var ama çok değil mahvoldum yaBen ağrıdan ölecekmişim gibi hissediyorum çok şiddetli benim ağrım kimsede böyle birşey okumadım
Çok geçmiş olsun bende sırt üstü yatamadım ciğerlerimi battı birşey nefes gitti çok kötüydüm bugün 4.günüm yüzde seksen geçti ağrı sürekli su içtim tuvalete gittikçe azaldı ama tuvalete gitmekte işkence gibiydiAntibiyotik var evet kullanıyorum bugün oldum opu . 6 kez hastaned ağrı kesici yapıldı toplam gün içinde ama zaten bu değer ohss riskimin öngörülmesi gerekirdi sabah doktorum görmesi lazım acil sadece ağrını azaltabiliriz biz dedi başka birşey yapamayız dedi. Yani 8000 E2 hiç normal gelmemişti bana zaten. Yumurta çok toplandı sanırım bilmiyorum sayısını yarın öğrenirim