• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba savaşçı kadınlar ✨ Ocak ayı ile birlikte tüp bebek sürecine giren, transfer bekleyen , Opu olacak olan kim varsa bu başlık altında dertleşelim isterim 🌸 ben 03 ocakta Opu olacağım. Sizlerin süreci nasıl ilerliyor yada sürece girmeyi düşünenler merak ettikleriniz neler ? 🌸
Ben 20 aralıkta opu oldum 8 embriyom var. Şimdi adetim bitmesini bekliyorum transfer olacağım

Ben 20 aralıkta opu oldum 8 embriyom var. Şimdi adetim bitmesini bekliyorum transfer olacağım
Merhaba konudan bağımsız birşey soracağım. Opudan önceki gün özellikle işerken çok ağrınız olmuş muydu ? Cok fazla ağrım var kafayı yiyecek gibi oluyorum çisimi yaparken özellikle yarın olsaydıda bi an önce opu olsaydım diye saat saymaya başladım. Ama bu ağrı hiç normal gelmedi bana

Canım hayırlı olsun kaç yaşındasın benimde amh düşük bu ay dondurulmuş transfer olacağım nasip senin tazemi olacak
29 yaşındayım. Pazartesi günü çağırdılar zeynep kamilde yaptırıyorum ben. Sizin kaç tane embriyo var

29 yaşındayım. Pazartesi günü çağırdılar zeynep kamilde yaptırıyorum ben. Sizin kaç tane embriyo var
Canım bnde 29 yaşımdayım amh yerlerde resmen benim ama iyi yumurta toplanmıştı 11 yumurtadan 4 embriyom oldu bakalım nasip umarım ikimizde hamişöoluruz ben ağlamaktan harap oldum artık benimde transfer büyük ihtimal üç haftaya olucak

Merhaba kızlar. Aralık sonra bir merkezle görüştğk ödeme yaptık ilk adette gelin dendi. Ama o zaman kadar düzenli olan adetim şuan durdu olmak bilmiyorum. Amh düşüktü onu biliyordum. Doktor şimdi kan istedi gecikince. Fsh show yapmış resmen 30 olmuş. Naptım ben menopoza mı girdim? Doktora yazdım henuz cvp yok. Cok üzgünüm.

Çok ağrım var ya gaz sancısı gibi ağrı çekiyorum 7 adet toplandı benim senin nasıl oldu 😢
Bende de maalesef hem gaz sancısı hemde kasık ağrısından perişanım 🥹 benim yumurta sayısı fazlaymış bana söylemedi doktorum sayısını sen sayıya takılma önemli olan embriyo dedi . Ama dün opu dan önce artık çişimi yaparken ağlıyordum.

Merhaba kızlar. Aralık sonra bir merkezle görüştğk ödeme yaptık ilk adette gelin dendi. Ama o zaman kadar düzenli olan adetim şuan durdu olmak bilmiyorum. Amh düşüktü onu biliyordum. Doktor şimdi kan istedi gecikince. Fsh show yapmış resmen 30 olmuş. Naptım ben menopoza mı girdim? Doktora yazdım henuz cvp yok. Cok üzgünüm.
Yaş kaçtı acaba ? Birde yumurta toplamaya kadar merkezlerin ücret almaması lazım değil mi ? Yani benim merkez öyle yaptı. Stresten gecikmiş olabilir benimde bu ay gecikmişti stresten. Fsh ı düşürürler takmamaya çalış diyeceğim ama insanin elinde değil 🥹

Bende de maalesef hem gaz sancısı hemde kasık ağrısından perişanım 🥹 benim yumurta sayısı fazlaymış bana söylemedi doktorum sayısını sen sayıya takılma önemli olan embriyo dedi . Ama dün opu dan önce artık çişimi yaparken ağlıyordum.
Valla gaz mı kasık ağrısımı hala çözemedim 😀

Ben ağrıdan ölecekmişim gibi hissediyorum çok şiddetli benim ağrım kimsede böyle birşey okumadım
İnşallah sıvı birikmez mide bulantın varsa ve ateşin 38 civarıysa acile git istersen ben iyiyim şuan biraz daha geçmeye başladı gibi benim hafif

Back
X