- 15 Temmuz 2019
- 13
- 4
- 86
- 32
Merhabalar bende 3 ocakta transfer oldum sizde durumlar nasılHayırlı kandiller öncelikle herkese bu yolda rabbim kolaylıkla nasip etsin bebişlerimize kavuşalım 3 Ocak bende transfer olucam nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende 3 ocakta transfer oldum sizde durumlar nasılHayırlı kandiller öncelikle herkese bu yolda rabbim kolaylıkla nasip etsin bebişlerimize kavuşalım 3 Ocak bende transfer olucam nasipse
Merhabalar bende 3 ocakta transfer oldum sizde d
Merhabalar bende 3 ocakta transfer oldum sizde durumlar nasıl
urumlar nası
Valla bilmiyorum canım yani çok erken belirti aramak belki ama normalde regli günümde dün bugün geçen ay bu tarihlerde olmuştum transfer öncesi oyuzden regli belirtileri var sizin nasılMerhabalar bende 3 ocakta transfer oldum sizde durumlar nasıl
Benim renglim geçen ay 14 undeydi sonucumu öğrenme tarihini de o tarih koymuş hiç bir belirtim yok daha önceki transferim de vajinada baskı vardı Kasıkda ağrı vardı şimdi bir kızım var şükürValla bilmiyorum canım yani çok erken belirti aramak belki ama normalde regli günümde dün bugün geçen ay bu tarihlerde olmuştum transfer öncesi oyuzden regli belirtileri var sizin nasıl
Benimde 15 Ocak test günüm Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz kalitesi olarak biliyor musunuzBenim renglim geçen ay 14 undeydi sonucumu öğrenme tarihini de o tarih koymuş hiç bir belirtim yok daha önceki transferim de vajinada baskı vardı Kasıkda ağrı vardı şimdi bir kızım var şükür
5 yıl önceki dondurulmuş beşinci gün embriyosu kalitesi iyidiBenimde 15 Ocak test günüm Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz kalitesi olarak biliyor musunuz
Peki sizin tazemiydiBenimde 15 Ocak test günüm Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz kalitesi olarak biliyor musunuz
5. Gün dondurulmuş embriyo canımPeki sizin tazemiydi
Maşallah benimde dondurulmuş ama uzun süreli dondurulmuş sizinki kaç yıllık5. Gün dondurulmuş embriyo canım
Daha yeni benim Kasım ayında opu oldum bir ay rahim dinlendirmesi yapıp 3 Ocakta transfer oldum ilk transferimMaşallah benimde dondurulmuş ama uzun süreli dondurulmuş sizinki kaç yıllık
Hayırlısı olsun bende ilk transferimde kızımı adım kucağıma buda onun kardeşleri inşallah tutunurlarDaha yeni benim Kasım ayında opu oldum bir ay rahim dinlendirmesi yapıp 3 Ocakta transfer oldum ilk transferim
Amin inşallah bu yolda herkese nasip etsin inşallah güzel pozitif sonuçlarHayırlısı olsun bende ilk transferimde kızımı adım kucağıma buda onun kardeşleri inşallah tutunurlar
Aminnnn Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn inşallahAmin inşallah bu yolda herkese nasip etsin inşallah güzel pozitif sonuçlar
İnşaallah gönlüne göre çıkar ama erken değilmi benim 5. Gün embriyosu ona rağmen 12. Gün kan testi ver dedi doktor 4. Günüm daha bugün çoğu kişi 9.-10. günde yapıyor mesela.kızlar bende hiçbir belirti yok 3.gün embriyosuydu 7. günüm bugün.gebelik testim tek çizgi umudum kırıldı erken ama çıkanlar vardı hafif silikte olsa biraz çıkar diye heveslenmiştim.pazar günü kan vereceğim zaman geçmiyor sanki
doktor 12. gün kan ver dedi bilmiyorum ki gebelik testi kendi kendime erken olduğunu bilerek yaptım ama çıkanlar vardı umutlandım inşallah olumlu olur sizinde 2025i anne olarak bitirelimİnşaallah gönlüne göre çıkar ama erken değilmi benim 5. Gün embriyosu ona rağmen 12. Gün kan testi ver dedi doktor 4. Günüm daha bugün çoğu kişi 9.-10. günde yapıyor mesela.
Ah canım çok iyi anlıyorum seni bende gidip test almamak için kendimi zor tutuyorum da işte sabırla beklicez artık inşallah kan sonucun da pozitif görürsün ilk transferin midoktor 12. gün kan ver dedi bilmiyorum ki gebelik testi kendi kendime erken olduğunu bilerek yaptım ama çıkanlar vardı umutlandım inşallah olumlu olur sizinde 2025i anne olarak bitirelim
2.transferim ilk transferim temmuzda olmuştu negatif ile sonuçlandı.31 ocakta bu transferimde ilk 2 gün çok iyi hissediyordum sonra olumsuz düşündüm burda okuduklarımdan belirti aradım kendimde ama yok gebelik testide 3 tane aldım kan verene kadar bakarım belki çıkar diye o duyguyu yaşamak istedim aslında çünkü şuana kadar hamilelik durumu söz konusu bile değildi tek tüpüm var ve o taraftaki yumurtalığımda çok küçük verimsiz çikolata kisti üretiyorum devamlı 4 ameliyat geçirdim ilk defa olasılık olarak hamile kalabilme durumum var yaniAh canım çok iyi anlıyorum seni bende gidip test almamak için kendimi zor tutuyorum da işte sabırla beklicez artık inşallah kan sonucun da pozitif görürsün ilk transferin mi
Gönlünü ferah tut inşaallah herşey çok güzel olucak bol bol tevekkül dua edicez Rabbim ol derse olucak2.transferim ilk transferim temmuzda olmuştu negatif ile sonuçlandı.31 ocakta bu transferimde ilk 2 gün çok iyi hissediyordum sonra olumsuz düşündüm burda okuduklarımdan belirti aradım kendimde ama yok gebelik testide 3 tane aldım kan verene kadar bakarım belki çıkar diye o duyguyu yaşamak istedim aslında çünkü şuana kadar hamilelik durumu söz konusu bile değildi tek tüpüm var ve o taraftaki yumurtalığımda çok küçük verimsiz çikolata kisti üretiyorum devamlı 4 ameliyat geçirdim ilk defa olasılık olarak hamile kalabilme durumum var yani
RABBİM inşallah bizlerde kısmet eder seninle ardarda öğreneceğiz sonuçları deseneGönlünü ferah tut inşaallah herşey çok güzel olucak bol bol tevekkül dua edicez Rabbim ol derse olucak