• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Estrofemi kac dozda içiyorsunuz kızlar Mide bulantısı yaptı mı

Birde şeyi sorucam Progestan igne yi hergun aynı saattemi vurduruyorsunuz

Herkese merhaba, ben de ilaç aşamasındayım. Puregon ve cetrotide vuruyorum. Salı kontrol kısmetse perşembe opu var. Ben biraz opu’ dan korkuyorum. 🫣 canı tatlı biri değilimdir ama uyandıktan sonraki süreç endişe ettiriyor. Bir de sol yumurtalığımdaki yumurtalarım çok güzel tepki vermiş, öyle dedi doktorum. Çok ağrım var ama özellikle sol yumurtalığım. Ve akıntım çok. Normal mi :(

Çok geçmiş olsunn. Çok üzüldüm umarım güzel haberler alırsınız en kısa sürede. Bazı insanların süreçleri maalesef zorlayıcı olabiliyor. 🙏🏼 toplam kaç tane yumurta toplandı peki 🥹 bana doktorum 15 tane yumurta adayımız var demişti reglin son günü. Bunları ilaç tedavisi ile geliştirip, ardından opu hemen ardından transfer yapacağız dedi. Ya bana süreç çok hızlı geldi biraz tedirgin oldum. Burada okuduğum kadarıyla herkes ortalama 1 ya da 2 regl dönemi beklemiş. Bu arada hangi şehirde tedavi görüyorsunuz.
Ben yumurta sayımı bilmiyorum ama çokmuş . Taze transfere uygun değilim şuan zaten ohss oldum hastanede yatıyorum 2 regli beklenecek. İlerleyen sürece göre transferi belirler sizinde doktorunuz herşey yolundaysa taze yapar ama genelde donmuş yapmayı seçiyorlar

Merhabalar, bu ilaçları kullanırken (opudan önce) akıntıda kılcakl kan (sanki yumurta çatlamış gibi) gördünüz mü? Biraz endişeliyim

Ben de perşembe günü zeynep kamilde yumurta toplama yaptırdım. Pazartesi günü transfer olscakmış gibi gel dediler. Bugün gittim ben dahil herkesi salı günü yeniden çağırdılar ama benimle birlikte bir kadına daha " Yarın son bir şans verilecek. Şu an soru işaret" Dediler. Böyle bir şey başına gelen var mı? Amh düşüklüğü var bende. 3 yumurta toplandı

Birde şeyi sorucam Progestan igne yi hergun aynı saattemi vurduruyorsunuz
Evet genelde 5-10 dakika belki farkedebilir ama saat belirleyip öyle vurdum saatinde almak belkide daha etkilir olur diye dikkat ettim ben açıkçası 😊

Ben 3 ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum Estrofemi günde 3 kez içiyorum kendime göre ayarladım kahvaltı sonrası sabah ara öğünde ve akşam yemekten sonra tok karnına içtim.
Progestan igne de vuruyormusunuz bana transfer oncesi başladı doktorum

Progestan igne de vuruyormusunuz bana transfer oncesi başladı doktorum
Tabi canım o iğne hep vardı transfer sonrası da devam ediyorsun mlsf yerleri acıyor transfer sonrası birde kan sulandırıcı oksapar iğne eklendi o daha çok yakıyor diğer iğneye şükür ediyorsun 🙈 vurununca bastır ovala biraz 🙏🏻

Tabi canım o iğne hep vardı transfer sonrası da devam ediyorsun mlsf yerleri acıyor transfer sonrası birde kan sulandırıcı oksapar iğne eklendi o daha çok yakıyor diğer iğneye şükür ediyorsun 🙈 vurununca bastır ovala biraz 🙏🏻
Ay ya 😏 benim doktorum coraspirin bile vermiyor o iğneyi verirmi bilmiyorum

Burda okuyorum çoğu kişiye coraspirin verilmiş transfer asamasinda

Ben de perşembe günü zeynep kamilde yumurta toplama yaptırdım. Pazartesi günü transfer olscakmış gibi gel dediler. Bugün gittim ben dahil herkesi salı günü yeniden çağırdılar ama benimle birlikte bir kadına daha " Yarın son bir şans verilecek. Şu an soru işaret" Dediler. Böyle bir şey başına gelen var mı? Amh düşüklüğü var bende. 3 yumurta toplandı

Back
X