Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar
- Konu Sahibi ikosan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #opu #transefer #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2022
- 1.009
- 215
- 53
Ben bekliyorumDondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Bende bekliyorumDondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Herkese merhaba, ben de ilaç aşamasındayım. Puregon ve cetrotide vuruyorum. Salı kontrol kısmetse perşembe opu var. Ben biraz opu’ dan korkuyorum. canı tatlı biri değilimdir ama uyandıktan sonraki süreç endişe ettiriyor. Bir de sol yumurtalığımdaki yumurtalarım çok güzel tepki vermiş, öyle dedi doktorum. Çok ağrım var ama özellikle sol yumurtalığım. Ve akıntım çok. Normal mi
- 17 Temmuz 2024
- 382
- 129
- 18
- 29
Ben yumurta sayımı bilmiyorum ama çokmuş . Taze transfere uygun değilim şuan zaten ohss oldum hastanede yatıyorum 2 regli beklenecek. İlerleyen sürece göre transferi belirler sizinde doktorunuz herşey yolundaysa taze yapar ama genelde donmuş yapmayı seçiyorlarÇok geçmiş olsunn. Çok üzüldüm umarım güzel haberler alırsınız en kısa sürede. Bazı insanların süreçleri maalesef zorlayıcı olabiliyor. toplam kaç tane yumurta toplandı peki bana doktorum 15 tane yumurta adayımız var demişti reglin son günü. Bunları ilaç tedavisi ile geliştirip, ardından opu hemen ardından transfer yapacağız dedi. Ya bana süreç çok hızlı geldi biraz tedirgin oldum. Burada okuduğum kadarıyla herkes ortalama 1 ya da 2 regl dönemi beklemiş. Bu arada hangi şehirde tedavi görüyorsunuz.
Ben de perşembe günü zeynep kamilde yumurta toplama yaptırdım. Pazartesi günü transfer olscakmış gibi gel dediler. Bugün gittim ben dahil herkesi salı günü yeniden çağırdılar ama benimle birlikte bir kadına daha " Yarın son bir şans verilecek. Şu an soru işaret" Dediler. Böyle bir şey başına gelen var mı? Amh düşüklüğü var bende. 3 yumurta toplandı
- 25 Eylül 2024
- 265
- 137
- 18
Dondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Ben 3 ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum Estrofemi günde 3 kez içiyorum kendime göre ayarladım kahvaltı sonrası sabah ara öğünde ve akşam yemekten sonra tok karnına içtim.Estrofemi kac dozda içiyorsunuz kızlar Mide bulantısı yaptı mı
- 25 Eylül 2024
- 265
- 137
- 18
Evet genelde 5-10 dakika belki farkedebilir ama saat belirleyip öyle vurdum saatinde almak belkide daha etkilir olur diye dikkat ettim ben açıkçasıBirde şeyi sorucam Progestan igne yi hergun aynı saattemi vurduruyorsunuz
- 28 Şubat 2021
- 942
- 696
- 53
Progestan igne de vuruyormusunuz bana transfer oncesi başladı doktorumBen 3 ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum Estrofemi günde 3 kez içiyorum kendime göre ayarladım kahvaltı sonrası sabah ara öğünde ve akşam yemekten sonra tok karnına içtim.
- 28 Şubat 2021
- 942
- 696
- 53
Çok ağrı yapıyor yaEvet genelde 5-10 dakika belki farkedebilir ama saat belirleyip öyle vurdum saatinde almak belkide daha etkilir olur diye dikkat ettim ben açıkçası
- 25 Eylül 2024
- 265
- 137
- 18
Tabi canım o iğne hep vardı transfer sonrası da devam ediyorsun mlsf yerleri acıyor transfer sonrası birde kan sulandırıcı oksapar iğne eklendi o daha çok yakıyor diğer iğneye şükür ediyorsun vurununca bastır ovala birazProgestan igne de vuruyormusunuz bana transfer oncesi başladı doktorum
- 28 Şubat 2021
- 942
- 696
- 53
Ay ya benim doktorum coraspirin bile vermiyor o iğneyi verirmi bilmiyorumTabi canım o iğne hep vardı transfer sonrası da devam ediyorsun mlsf yerleri acıyor transfer sonrası birde kan sulandırıcı oksapar iğne eklendi o daha çok yakıyor diğer iğneye şükür ediyorsun vurununca bastır ovala biraz
- 25 Eylül 2024
- 265
- 137
- 18
Evet canım banada verdi onuda kullanıyorum senin nerde tedavi sürecinAy ya benim doktorum coraspirin bile vermiyor o iğneyi verirmi bilmiyorum
- 25 Eylül 2024
- 265
- 137
- 18
Yaşın kaç özel değilse sebebi neydi tüp bebek sürecine başlamanBurda okuyorum çoğu kişiye coraspirin verilmiş transfer asamasinda
Ben de perşembe günü zeynep kamilde yumurta toplama yaptırdım. Pazartesi günü transfer olscakmış gibi gel dediler. Bugün gittim ben dahil herkesi salı günü yeniden çağırdılar ama benimle birlikte bir kadına daha " Yarın son bir şans verilecek. Şu an soru işaret" Dediler. Böyle bir şey başına gelen var mı? Amh düşüklüğü var bende. 3 yumurta toplandı