- 23 Ocak 2019
- 3.067
- 10.312
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
İnşallah ilk denemede. Tutar canım bizde seninle o mutluluğu yaşarız inşallahMerhaba arkadaslar bende kasım opu oldum 4 embriyp pgt gitti sonuclarım geçen hafta geldi regl olmayi bekliyorum muhtemelen ocak ortası teansfer olacagım, öncesinde yapmam gereken seyler varmııı ilk transferim olacak cok heycanlıyım
Spontane bir düşük bir dıs gebelıgım var pgt ondan dolayı istedi doktorum. Opu sonrası 2. Regl transfer olacak
Hiç moral bozma arkadaşımın 3 .gün embrio vardı 1 tane denedi tuttu şuan 3 yaşında oğlu .Nasipte varsa oluyorBenimde 5 yumurta toplandi 4 embriyo dollendi ancak bugün 3. Gundu aradiklarinda 1 inin gününe uygun geliştiğini digerlerinin geriden geldigini soylediler ben tek gen hastaligi icin pgt yaptiricam ne kadar cok embriyo gonderirsem o kadar sansim fazla olur diye düşünüyordum bugünkü haber moralimi bozdu.
Amh 1,96 yasim 31Vardır bundanda bir hayır, belki kalan embriyonuz saglıklıdır ve ilk denemede bebeginize kavusacaksınızdır. Allahtan ümidinizi kesmeyin. Amh degeriniz ve yasınız kaç
aminn insallahhh hep bırlkte o mutlulugu yasayalım ınsallah, saglıkla gelsın mınıklerımız :)İnşallah ilk denemede. Tutar canım bizde seninle o mutluluğu yaşarız inşallah
Şuan kan sulandırıcı folik asit ve estrofem kullanıyorum 28 inden sonra ocağın ilk haftasına inşallah transfer olunca Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı kolaylıkla nasip etsinSelam güzel kız kardeşlerim
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)
Amin inşallah beraber güzel haberler paylaşalımŞuan kan sulandırıcı folik asit ve estrofem kullanıyorum 28 inden sonra ocağın ilk haftasına inşallah transfer olunca Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı kolaylıkla nasip etsin
Aramıza hoşgeldin canimSelam kızlar bende 14 Aralık'ta OPU oldum. İlki taze transferdi ve geriye hiç embriyom kalmadı, bu kez dondurulacak şimdi adet bekliyorum, sanırım benimde Ocak sonuna transferim olacaktır.
İnşallahAmin inşallah beraber güzel haberler paylaşalım
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için ve isteyen herkes için bu Ocak ayında annelik serüveni başlarAramıza hoşgeldin canimgüzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım, benimde ocağın 25ine inşaALLAH yine iptal olmazsaMerhabalar canım 3.transferim Ocağın sonu gibi olacak inşallah bu kez pozitif görmek dileğiyle
Bende yoktu canım öyle sorun en son muayede polip gördü onları aldı histerokobi oldum
Merhaba kızlar bende buraya transfer oldum Aralık negatifle sonuçlandı ocakta 2. Reglle sıfırdan sürece başlama planım varSelam güzel kız kardeşlerim
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)
Aaa hayırlısı olsunMerhaba, transfere 3gün kalası transfer iptal oldu polip göründü bendede ve geçen hafta histeroskopi oldum, transfer ocağa ertelendi
Canım herşeyde vardır bı hayır . Belki aynı zamana denk geleceğizMerhaba kızlar bende buraya transfer oldum Aralık negatifle sonuçlandı ocakta 2. Reglle sıfırdan sürece başlama planım var
Bende opu öncesi farkedildi hem opu oldum hem histerokobiMerhaba, transfere 3gün kalası transfer iptal oldu polip göründü bendede ve geçen hafta histeroskopi oldum, transfer ocağa ertelendi
Evet canım muhakkak vardır. İnşallah çiçeğim. Regli bekliyorum ilaçları birakali 4 gün oldu hâlâ gelmedi. Birde bu ay gynoseed jel denemek istiyorum deneyen var mı acaba ? İşe yaramıyor diyen de çok tâbiCanım herşeyde vardır bı hayır . Belki aynı zamana denk geleceğizbereber güzel haberler alacağız
inşaALLAH faydasını görürüzde bebişlerimiz tutunsun hayrlısıylaBende opu öncesi farkedildi hem opu oldum hem histerokobi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?