- 9 Ekim 2024
- 71
- 58
- 3
- 43
- Konu Sahibi memurhanim
-
RABBİM hiçkimseyi ümitle yürüdüğü bu yolda kucağını boş bırakmasınMerhaba kızlar, yarın doktor randevum var transfer hazırlığına başlayacağız tahmini ocak ortası transfer olucak. Embriyo kalitelerim kötü biraz şansa ihtiyacımız var. Güzel dileklerinizi bekliyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederimRABBİM hiçkimseyi ümitle yürüdüğü bu yolda kucağını boş bırakmasınhayrlısıyla tutunsunla inşaALLAH
Bu jel ne işe yarıyormus ilk kez duydumEvet canım muhakkak vardır. İnşallah çiçeğim. Regli bekliyorum ilaçları birakali 4 gün oldu hâlâ gelmedi. Birde bu ay gynoseed jel denemek istiyorum deneyen var mı acaba ? İşe yaramıyor diyen de çok tâbi
Embrioda genetik bir hastalık varmı ona bakılıyor kromozom sayılarına vs genetikten pozitif gelen embriyonun tutma olasılığı %75 demişti bana doktorArkadaşlR genetiğe gönderme ücreti nedirr nasıl olıyor ve neden istiyorlar
Canım hepimiz bir sperm ve bir yumurtadan meydana geldik .çok şükür ki embrion oluşmuş ya oluşmasaydi .Rabbim bilir kalitesini falan ol derse olur ben ne kaliteye ne harf rakamlarına takılıyorum.Nasip edecekse olacakMerhaba kızlar, yarın doktor randevum var transfer hazırlığına başlayacağız tahmini ocak ortası transfer olucak. Embriyo kalitelerim kötü biraz şansa ihtiyacımız var. Güzel dileklerinizi bekliyorum
Ücreti nekadar oluyor biliyormusunjzEmbrioda genetik bir hastalık varmı ona bakılıyor kromozom sayılarına vs genetikten pozitif gelen embriyonun tutma olasılığı %75 demişti bana doktor
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinCanım hepimiz bir sperm ve bir yumurtadan meydana geldik .çok şükür ki embrion oluşmuş ya oluşmasaydi .Rabbim bilir kalitesini falan ol derse olur ben ne kaliteye ne harf rakamlarına takılıyorum.Nasip edecekse olacak
Hastanelerin anlaşmasına göre değişiyor ama ortalama embrio başına 6 bin demislerdi bana ben yaptırmadımÜcreti nekadar oluyor biliyormusunjz
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırız inşallahMerhaba ben de ocak ayını bekleyenlerden 3. Gün embriyosu 1 adet. Hepimiz için hayırlısı olsun inş.
Hayırlısı olsun canım inşallah.bende regl oldum yarın transfer hazrligina baslayacagimMerhaba kızlar 28 aralik ta opu oldum 3.gun dondurulmuş 5 adet iyi kalite embriyom var regl olmayı bekliyorum başlayacağız 10 güne transfer için hepimizin rabbim yardımcısı olsun
Hiç üzülme var bı hayırBenim transferim ertelendi yine. Rahim içi yapışıklık nedeniyle histereskopi olacağım. Transfer şubata kaldı
Ben canım ankara bahçeci Aytaç hocaKızlar Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptıran var mı ?
Ne kadar tuttu canım tedavin ortalamaBen canım ankara bahçeci Aytaç hoca
Öylemi çok sevindim su gibi hızlı geçsin transfer aşamasını da merak ediyorum bizimde bilgilendirHayırlısı olsun canım inşallah.bende regl oldum yarın transfer hazrligina baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?