• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Dün çok şiddetli adet sancısı çektim ben de. Bütün gün sabahtan geceye kadar, hatta bir önceki geceden itibaren ağrıdan çıkamadım yataktaydım. Tansiyonum düştü. Kendime gelemedim. Regl dönemim genelde sancılı olur ancak bu kadarını da yaşamamıştım. Buscopan evde yoktu, eczane reçetesiz vermedi :). Parol hiçbir işe yaramadı. Gece biraz hafifler gibi oldu, sonra ponstan forte aldım şimdi kesildi ağrım çok şükür..
Çok geçmiş olsun canım. Bugünü atlattın mı diğer günler daha rahat geçiyor

canım ne yaptın merak ettim 13 şubatta test yapıcam diyordun
Selam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükür 🙏🏻 darısı sizlerinde başına
Ama aklıma bir konu takıldı. Tüp bebekle ikizleri olan arkadaşım bhcg değerin ikiz gibi dedi.
12. Testinde 838 çıktı
14. Gün testinde 2151 çıktı.
İkiz bebeği olan var mıdır? Tek transferden ikiz sahibi olan oldu mu ? Çok merak ettim 🥹

Selam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükür 🙏🏻 darısı sizlerinde başına
Ama aklıma bir konu takıldı. Tüp bebekle ikizleri olan arkadaşım bhcg değerin ikiz gibi dedi.
12. Testinde 838 çıktı
İkiz bebeği olan var mıdır? Tek transferden ikiz sahibi olan oldu mu ? Çok merak ettim 🥹
Tek transfer de bölünebilir tabi ki. Benim makul hatta bazen evham yapacak kadar az arttı ve iki kese gördük. Çok artıp yüksek başlayan tek olan da çok. Beta teorisi yanlış bence ikizlerde. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğiniz inşallah 🙏

12. Testinde 838 çıktı

Tek transfer de bölünebilir tabi ki. Benim makul hatta bazen evham yapacak kadar az arttı ve iki kese gördük. Çok artıp yüksek başlayan tek olan da çok. Beta teorisi yanlış bence ikizlerde. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğiniz inşallah 🙏
Teşekkürler sağlıklı olsunda , ikiz olması önemli değil 🙏🏻 zaten doktordan da çift transfer istememiştim. 5bb transfer edilmişti. Ancak benzer değerler plınxau, fikri bile merak ettiriyor ☺️

Arkadaşlar yumurta büyütme tedavisindeyim şuan 6. Günün bugün gonalf yanına cetrotide başladım yumurtların çatlamaması için ama iğneden yaklaşık 3 saat sonra kasıklarımda adet olucakmışım gibi ara ara ağrı giriyor bununyaşayan oldumu neden olur acaba ?

Arkadaşlar yumurta büyütme tedavisindeyim şuan 6. Günün bugün gonalf yanına cetrotide başladım yumurtların çatlamaması için ama iğneden yaklaşık 3 saat sonra kasıklarımda adet olucakmışım gibi ara ara ağrı giriyor bununyaşayan oldumu neden olur acaba ?
Daha artacak sancılarınız. Yumurta toplamaya yakın daha dolgun daha şişkin rahatsız edici bir ağrı olacak. Girerken bir an önce toplayın da kurtulayım moduna gireceksiniz 🥰 korkutmak için demiyorum hiç biri katlabılmaz şeyler değil. Bilin normal diye anlattım. Pcos vardı ben de çarpı iki olmuştu hatta bunlar hep.

Daha artacak sancılarınız. Yumurta toplamaya yakın daha dolgun daha şişkin rahatsız edici bir ağrı olacak. Girerken bir an önce toplayın da kurtulayım moduna gireceksiniz 🥰 korkutmak için demiyorum hiç biri katlabılmaz şeyler değil. Bilin normal diye anlattım. Pcos vardı ben de çarpı iki olmuştu hatta bunlar hep.
Ayy bende yanlış giden bişeyler var diye düşündüm böyle oluncaa.. banada yumurta çok toplanabilir taze transfer olmayabilir dediler ozamam ağrılar çoğalıcakmı kaçıncı gün toplandı aizinkiler

Ayy bende yanlış giden bişeyler var diye düşündüm böyle oluncaa.. banada yumurta çok toplanabilir taze transfer olmayabilir dediler ozamam ağrılar çoğalıcakmı kaçıncı gün toplandı aizinkiler
Adetimin 12. Günü idi. Evet çok yumurta olunca bekletiyorlar. Opudan hemen sonra da ağrı şikayetleriniz azalmıyor 2 3 güne rahatlıyorsunuz. Tatlı güzel bi ağrı foliküllerin arttığına işaret ❤️ hayırla tamamlansın süreciniz inşallah 🙏

Adetimin 12. Günü idi. Evet çok yumurta olunca bekletiyorlar. Opudan hemen sonra da ağrı şikayetleriniz azalmıyor 2 3 güne rahatlıyorsunuz. Tatlı güzel bi ağrı foliküllerin arttığına işaret ❤️ hayırla tamamlansın süreciniz inşallah 🙏
İnşallah canımm hayırlısıyla. Normalse sıkıntı yok birde iğne ilaçlardan sanırım ben isalim hep sizdede olmuşmuydu ?

12. Testinde 838 çıktı
Ayy çok sevindim canım valla hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alirsin🥹 tavsiye edeceğin biseyler var mi transfer ve sonrasıyla alakalı ilk denemem olacak bekliyorum

Ayy çok sevindim canım valla hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alirsin🥹 tavsiye edeceğin biseyler var mi transfer ve sonrasıyla alakalı ilk denemem olacak bekliyorum
Teşekkür ederim ☺️ benimde ilk transferimdi. Özellikle beni 3 saat hastanede hiç hareket ettirmeden yatırdılar. Transfer olur olmaz ayağa kalma. 2 günde sadece uzan dediler elimden geldiğince yaptım. Gebelik testine kadar da eğilme, uzanma, ağır iş spor gibi şeyler yapmadım. Konserve gıda , hazır yemek, hazır yoğurt tüketmememi istedikler. protein ve mevsim sebzelerinden yemeye çalıştım. Bi de kabız olmamak çok önemli. Hergün kuru incir veya kayısıyı zeytinyağında bekletip yedim. Bol su içmeye çalıştım. Hormonlardan dolayı kabız olunuyormuş ve ıkınmamak gerekiyormuş. Genel olarak böyle. Umarım yardımcı olur ve pozitif olur seninde 🙏🏻

5.gun embriyosu 2 adet yerleştirdiler. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Yani 2.çizgi var diyorum ama benden başkası baksa görmez o kadar hayalet bazen kendim mi uyduruyorum diyorum. O yuzden yarin 6.gun kan vereceğim.bende surekli kafamda kuruyorum.bu 3.denememdenim kaçıncı gun embriyosu.saliya kadar iyi dayanacaksın umarim pozitifleri goruruz
Canım merhaba belirtin varmıydı acaba benim transfer gününüre sayarsak 4 günüm 2 embriyo transferi oldum ama hiç belirtim yok sende varmıydı acaba

Merhaba transferde negatif alıp 2. Adeti geciken var mı 28 günde bir adet olurum ilaçları 1 Ocak'ta bıraktım adet oldun ama bu adetim 11 gün gecikti 2. Adeti geciken var mı??

Back