• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Çıktı sonucum 🥰🥰🥹
Ay maşallah 🧿 sübhanallah tebrik ediyorum seni gözünaydın olsun inşallah canım çok sevindim inan ki dilerim sağlıcakla değerlerin katlansın sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin darısı bizim gibi bekleyenlere olsun Rabbim bizlere de bu heyecanı sevinci yaşatmayı nasip eylesin Amin Ecmain 🤲🥰🥹

Ben 29 ocakta transfer oldum yarın 8. Günüm ama kan vereceğim. Sen ne zaman transfer olmuştun canım? Test ne zaman vereceksin?
Ben 30 Ocak öğleden sonra transfer oldum.....Testi önümüzdeki salı vermem söylendi..Pazartesi akşam veririm sanırım

Ay maşallah 🧿 sübhanallah tebrik ediyorum seni gözünaydın olsun inşallah canım çok sevindim inan ki dilerim sağlıcakla değerlerin katlansın sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin darısı bizim gibi bekleyenlere olsun Rabbim bizlere de bu heyecanı sevinci yaşatmayı nasip eylesin Amin Ecmain 🤲🥰🥹
Oyyyy kurban olduğum RABBİM hepinizede tattırsın bu güzel duyguyuu, hepimize sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin, dilerim fazla özlem çektirmeden nasip etsin YARADAN aminnnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🌸

Oyyyy kurban olduğum RABBİM hepinizede tattırsın bu güzel duyguyuu, hepimize sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin, dilerim fazla özlem çektirmeden nasip etsin YARADAN aminnnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🌸
Aminnnn, ne güzel dua ediyorsun canım....Duaların kabul olsun..:dua: Hamilelerin duası kabul derler, dua edin bize lütfennnn

Aminnnn, ne güzel dua ediyorsun canım....Duaların kabul olsun..:dua: Hamilelerin duası kabul derler, dua edin bize lütfennnn
Aminn ecmain canımm, inan gerçekten dualarımdasınız hepinizde, çünki çok iyi biliyorum öok zor süreçlerden geçiyoruz, kimisi daha çabuk hamile kalıyor kimisi yıllarca çabalıyor, bilirimm insanın içine nasıl bi hüzün yarattığını amaaa RABBİM sonsuz merhametiyleee hepimizin dualarını kabul eylesinnn aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Aminn ecmain canımm, inan gerçekten dualarımdasınız hepinizde, çünki çok iyi biliyorum öok zor süreçlerden geçiyoruz, kimisi daha çabuk hamile kalıyor kimisi yıllarca çabalıyor, bilirimm insanın içine nasıl bi hüzün yarattığını amaaa RABBİM sonsuz merhametiyleee hepimizin dualarını kabul eylesinnn aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Canımın içi nasıl güzel dua ettin🤗🥰 Allah razı olsun Allah'ım sana da evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah 🤲

Arkadaşlar ben balon gibiyim ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. İlaçları bırakınca geçer mi biraz olsun. Hemde midemde hem bagırsaklarımda gazda çok var

Ben de sizin gibi doğal transfer oldum sadece progestan fitil ve folik asit kullanıyorum. Bende hiç bir belirti olmadı göğüs ağrısı haricinde o da progestan nedeni ile sanırım ..
Bende benim doktorum sadece progestan fitili, estrofem ve coraspin verdi
Iğneler bana vermedi

Bende benim doktorum sadece progestan fitili, estrofem ve coraspin verdi
Iğneler bana vermedi
Estrofem transferden önce de kullanılıyor sanırım o doğal silklus’a girmiyor sanırım ama . Benim transfer günüm progesteronum beklenenin biraz altında olunca fitile et progestan dex’i mecbur eklediklerini söylediler öncesinde kullanmamıştım .

Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız. 🤗
Hiç üzülme kuzucum artık vucüt hamileliği tanıyor az da olsa beta üretti bundan sonraki denemelerin için kolaylık sağlar..

Back