• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canım seni kendime çok yakın hissettim..Çok üzüldüm. Üzülme desem de biliyorum üzüleceksin. Birkaç gün kafanı dağıtacak filmler izle, komik filmler olabilir. Sonra her zamanki gibi yaşam devam ediyor. Ben de doğrusu çok umutlu değilim...Hayırlısı olsun inşallah diyorum. Rabbim inşallah bize de nasip etsin :dua:

Amin canım kalbimiz bir dualarım hepimize Rabbim bize de en tez vakitte nasip etsin bu mutluluğu oldu şükrünü yaşamayı 🤲

Sonucun çıktı mı. Bugün erken vermişsin ben daha işteyim. Akşamı bekliyorum hala
Aşkım ben almanyada yaşıyorum bugün 12:00 de kapandı klinik yarın dediler bakalım ama öğrene bilirsem laboratuvardan öğrenmeye çalışıcam

Merhaba ilk günler belirtileriniz oldumu bugün benim 3.günüm hicbelirti yok ikinci denemem bu arada nezaman belirtiniz başladı

GulizAli GulizAli çok ama çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın 🙏
pastakek pastakek lütfen üzülme kendini toplayınca devam 🙏
Nesir Nesir sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu.

Kızlar inanın her olumsuz a kendim gibi üzülüyor, her olumlu teste kendim gibi seviniyorum. Bizlerden başka kimse anlamaz bu hali. Rabbim herkesin muradını versin inşallah 🙏

Tebrik ederim, sağlıkla katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al 💐 🤲
Tşk ederim canım 🥰 RABBİM tüm bekleyenleri aynı müjdeyle müjdelendirsin hepimize sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin, aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🥹
Tebrikler canım darısı bize olsun🥰 Fakat sonucunu sil. Tc falan bilgilerin görünüyor. Sakıncalı.
Nasıl siliniyor tekrar 🙄

Kızlar inanın her olumsuz a kendim gibi üzülüyor, her olumlu teste kendim gibi seviniyorum. Bizlerden başka kimse anlamaz bu hali. Rabbim herkesin muradını versin inşallah 🙏
Aminnnn, RABBİM tüm dileyenlere nasip etsin, sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin hepimize aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹😘

Sağolasın yavrucum🥰🥰 sen ne yaptın hamilelik nasıl ilerliyor canım keseyi gördüm mü☺️

Back