• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Sağolasın yavrucum🥰🥰 sen ne yaptın hamilelik nasıl ilerliyor canım keseyi gördüm mü☺️
İyi gidiyo gibi göğüs hassasiyeti başladı acık, arada midem bulanıyor inşallah ilerlemez. Mide yanması yaşıyorum çok. Karnım seğiriyor tatlı tatlı 😻 pazartesi gideceğim doktora inşallah. Kalbi de duyarım belki diye az geciktirdim. Kese sonra kalp o da ayrı stres ay hep stres hep stres 😅
K kimyabu Rumuz11 Rumuz11 Distopik Distopik sizler de iyi haber verin bize ❤️

İyi gidiyo gibi göğüs hassasiyeti başladı acık, arada midem bulanıyor inşallah ilerlemez. Mide yanması yaşıyorum çok. Karnım seğiriyor tatlı tatlı 😻 pazartesi gideceğim doktora inşallah. Kalbi de duyarım belki diye az geciktirdim. Kese sonra kalp o da ayrı stres ay hep stres hep stres 😅
Evet canım öyle valla. İnşallah sürecin en güzel şekilde ilerler 🥰

Bilmiyorum canım adet ağrılarım var bugun baya çok canım sıkıldı tutmadı adet mi olcam diye idrar testide yapmak istemiyorum daha çok üzülüyorum çünkü dahada stres olurum diye napıcam bilmiyorum kan testini bekliycem dua et bana🤲❤️
Adet ile gebelik belirtileri genelde aynı inşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun

Ayy insallah bugün ağladım çok erken biliyorum ama biraz önce ilk kez kramp girdi ona bile mutlu oldum Rabbım herkese nasip etsin
Ağlamadan duramıyor ki insan 😔 pozitif sonuç alsan bile kesesi kalbi..doğurup sağlıcakla kucağına alana kadar hep bi endişe olacak, hatta belki ondan sonra bile olmaya devam edecek😔

Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız. 🤗

Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız. 🤗
Benimde ilkinde tutmamıştı maalesef. Zamanı değilmiş. İkincisi için tecrübe kazanmış oldun. Her zaman güzel haberlerini bekliyoruz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah♥️

Benimde ilkinde tutmamıştı maalesef. Zamanı değilmiş. İkincisi için tecrübe kazanmış oldun. Her zaman güzel haberlerini bekliyoruz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah♥️
Amin inşallah. Diğer aylara kısmet .

Canım benim çok üzüldüm inşaAllah bunun karşılığını Rabbim tez zaman bir evlatla tamamlasin istemesek de üzülüyoruz bizlere de Rabbim kolaylikla sağlıkla nasip etsin 🤲

Back