Ederim tabi inşallah güzel sonuç olurBize de haber et canım güzel haberlerini
Ayy insallah bugün ağladım çok erken biliyorum ama biraz önce ilk kez kramp girdi ona bile mutlu oldum Rabbım herkese nasip etsinBenim hiç belirtim olmadı. 13.günüm hala sıfır belirti. Sadece 2 gündür kasık ağrım var. Betam 183
İyi gidiyo gibi göğüs hassasiyeti başladı acık, arada midem bulanıyor inşallah ilerlemez. Mide yanması yaşıyorum çok. Karnım seğiriyor tatlı tatlıSağolasın yavrucumsen ne yaptın hamilelik nasıl ilerliyor canım keseyi gördüm mü
Evet canım öyle valla. İnşallah sürecin en güzel şekilde ilerlerİyi gidiyo gibi göğüs hassasiyeti başladı acık, arada midem bulanıyor inşallah ilerlemez. Mide yanması yaşıyorum çok. Karnım seğiriyor tatlı tatlıpazartesi gideceğim doktora inşallah. Kalbi de duyarım belki diye az geciktirdim. Kese sonra kalp o da ayrı stres ay hep stres hep stres
K kimyabuRumuz11 Distopik sizler de iyi haber verin bize
Adet ile gebelik belirtileri genelde aynı inşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutunBilmiyorum canım adet ağrılarım var bugun baya çok canım sıkıldı tutmadı adet mi olcam diye idrar testide yapmak istemiyorum daha çok üzülüyorum çünkü dahada stres olurum diye napıcam bilmiyorum kan testini bekliycem dua et bana
Ağlamadan duramıyor ki insanAyy insallah bugün ağladım çok erken biliyorum ama biraz önce ilk kez kramp girdi ona bile mutlu oldum Rabbım herkese nasip etsin
Benimde ilkinde tutmamıştı maalesef. Zamanı değilmiş. İkincisi için tecrübe kazanmış oldun. Her zaman güzel haberlerini bekliyoruz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallahKızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Amin inşallah. Diğer aylara kısmet .Benimde ilkinde tutmamıştı maalesef. Zamanı değilmiş. İkincisi için tecrübe kazanmış oldun. Her zaman güzel haberlerini bekliyoruz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
Ben verdim geldim şimdi. 1 saate öğrenirim. Sen verdin mi?
Nasıl ya. Ben senden çok ümitliydim. Moral bozmak yok. Üzüleceksin ama geçecek. Denemeye devam. Bakalım ben nasıl bir haber vereceğim.Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
İyi gidiyo gibi göğüs hassasiyeti başladı acık, arada midem bulanıyor inşallah ilerlemez. Mide yanması yaşıyorum çok. Karnım seğiriyor tatlı tatlıpazartesi gideceğim doktora inşallah. Kalbi de duyarım belki diye az geciktirdim. Kese sonra kalp o da ayrı stres ay hep stres hep stres
K kimyabuRumuz11 Distopik sizler de iyi haber verin bize
Bundan sonrakiler çok güzel geçsin inşallahKızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Canım çok üzüldüm Rabbim her şeyin hayırlısını bilir. Belki sağlıksız bir gebelik olacaktı. Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Her nefesimize şükürler olsunKızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Canım çok üzüldüm Rabbim en kısa sürede yüzünüzü güldürsün dileklerinizi kabul etsinKızlar benim değerimde düşmüş. Hayırlısı böyleymiş. Ben elendim. Umarım sizler hayırlı haberler alırsınız.
Canım sen hangi tarihte transfer oldun?Yok canım normalde pazartesi ama ben yârın vereceğim 8. Gün
Beta değerin çok iyi inşallah olumlu ilerler canımBenim hiç belirtim olmadı. 13.günüm hala sıfır belirti. Sadece 2 gündür kasık ağrım var. Betam 183
İnşallah, sil baştan başlamaya gücüm yetmeyecek rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimizeBeta değerin çok iyi inşallah olumlu ilerler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?