OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Sağolasın yavrucum sen ne yaptın hamilelik nasıl ilerliyor canım keseyi gördüm mü
İyi gidiyo gibi göğüs hassasiyeti başladı acık, arada midem bulanıyor inşallah ilerlemez. Mide yanması yaşıyorum çok. Karnım seğiriyor tatlı tatlı pazartesi gideceğim doktora inşallah. Kalbi de duyarım belki diye az geciktirdim. Kese sonra kalp o da ayrı stres ay hep stres hep stres
K kimyabu Rumuz11 Distopik sizler de iyi haber verin bize

Evet canım öyle valla. İnşallah sürecin en güzel şekilde ilerler

Adet ile gebelik belirtileri genelde aynı inşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun

Ayy insallah bugün ağladım çok erken biliyorum ama biraz önce ilk kez kramp girdi ona bile mutlu oldum Rabbım herkese nasip etsin
Ağlamadan duramıyor ki insan pozitif sonuç alsan bile kesesi kalbi..doğurup sağlıcakla kucağına alana kadar hep bi endişe olacak, hatta belki ondan sonra bile olmaya devam edecek

Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.

Kızlar benim değerim düşmüş. Kimyasal. Bu ilk denemeydi. Bu aşamaya gelmekte güzeldi . Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Benimde ilkinde tutmamıştı maalesef. Zamanı değilmiş. İkincisi için tecrübe kazanmış oldun. Her zaman güzel haberlerini bekliyoruz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah

Benimde ilkinde tutmamıştı maalesef. Zamanı değilmiş. İkincisi için tecrübe kazanmış oldun. Her zaman güzel haberlerini bekliyoruz. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
Amin inşallah. Diğer aylara kısmet .

Nasıl ya. Ben senden çok ümitliydim. Moral bozmak yok. Üzüleceksin ama geçecek. Denemeye devam. Bakalım ben nasıl bir haber vereceğim.

Canım benim çok üzüldüm inşaAllah bunun karşılığını Rabbim tez zaman bir evlatla tamamlasin istemesek de üzülüyoruz bizlere de Rabbim kolaylikla sağlıkla nasip etsin

Canım çok üzüldüm Rabbim her şeyin hayırlısını bilir. Belki sağlıksız bir gebelik olacaktı. Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Her nefesimize şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…