OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Amin canım kalbimiz bir dualarım hepimize Rabbim bize de en tez vakitte nasip etsin bu mutluluğu oldu şükrünü yaşamayı

Sonucun çıktı mı. Bugün erken vermişsin ben daha işteyim. Akşamı bekliyorum hala
Aşkım ben almanyada yaşıyorum bugün 12:00 de kapandı klinik yarın dediler bakalım ama öğrene bilirsem laboratuvardan öğrenmeye çalışıcam

Merhaba ilk günler belirtileriniz oldumu bugün benim 3.günüm hicbelirti yok ikinci denemem bu arada nezaman belirtiniz başladı

GulizAli çok ama çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın
pastakek lütfen üzülme kendini toplayınca devam
Nesir sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu.

Kızlar inanın her olumsuz a kendim gibi üzülüyor, her olumlu teste kendim gibi seviniyorum. Bizlerden başka kimse anlamaz bu hali. Rabbim herkesin muradını versin inşallah

Tebrik ederim, sağlıkla katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al
Tşk ederim canım RABBİM tüm bekleyenleri aynı müjdeyle müjdelendirsin hepimize sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin, aminnnnn
Tebrikler canım darısı bize olsun Fakat sonucunu sil. Tc falan bilgilerin görünüyor. Sakıncalı.
Nasıl siliniyor tekrar

Aminnnn, RABBİM tüm dileyenlere nasip etsin, sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin hepimize aminnnn

Sağolasın yavrucum sen ne yaptın hamilelik nasıl ilerliyor canım keseyi gördüm mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…