Canım seni kendime çok yakın hissettim..Çok üzüldüm. Üzülme desem de biliyorum üzüleceksin. Birkaç gün kafanı dağıtacak filmler izle, komik filmler olabilir. Sonra her zamanki gibi yaşam devam ediyor. Ben de doğrusu çok umutlu değilim...Hayırlısı olsun inşallah diyorum. Rabbim inşallah bize de nasip etsin
Senın kan verme günün bugün müydü verdin mi kanArtık takvim gerçek oldu hayırlı olsun tekrardan canımmm
Tebrik ederim, sağlıkla katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına alEvetttttt darısıı bütünn bekleyenlere inşaALLAH, RABBİM bu güzel duyguyu hiçbirimizden mahrum etmesin aminnnnnn aminnn
Sonucun çıktı mı. Bugün erken vermişsin ben daha işteyim. Akşamı bekliyorum halaAşkım ister istemez oluyor ya bende kan verdim 2 ye dün iyim bugün yine stress korku herşey başladı
Yok canım normalde pazartesi ama ben yârın vereceğim 8. GünSenın kan verme günün bugün müydü verdin mi kan
Aşkım ben almanyada yaşıyorum bugün 12:00 de kapandı klinik yarın dediler bakalım ama öğrene bilirsem laboratuvardan öğrenmeye çalışıcamSonucun çıktı mı. Bugün erken vermişsin ben daha işteyim. Akşamı bekliyorum hala
Hadi inşallah güzel sonuçların olsun.Aşkım ben almanyada yaşıyorum bugün 12:00 de kapandı klinik yarın dediler bakalım ama öğrene bilirsem laboratuvardan öğrenmeye çalışıcam
Güzel sonuçların olur İnşallahYok canım normalde pazartesi ama ben yârın vereceğim 8. Gün
Tşk ederim canımTebrik ederim, sağlıkla katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al
Sen ne zaman kaç vereceksin canımGüzel sonuçların olur İnşallah
Yarın sabah 9.30 daSen ne zaman kaç vereceksin canım
Tebrikler canım darısı bize olsunÇıktı sonucum
Tşk ederim canımTebrik ederim, sağlıkla katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al
Nasıl siliniyor tekrarTebrikler canım darısı bize olsunFakat sonucunu sil. Tc falan bilgilerin görünüyor. Sakıncalı.
Benim hiç belirtim olmadı. 13.günüm hala sıfır belirti. Sadece 2 gündür kasık ağrım var. Betam 183Merhaba ilk günler belirtileriniz oldumu bugün benim 3.günüm hicbelirti yok ikinci denemem bu arada nezaman belirtiniz başladı
Aminnnn, RABBİM tüm dileyenlere nasip etsin, sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin hepimize aminnnnGulizAli çok ama çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın
pastakek lütfen üzülme kendini toplayınca devam
Nesir sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu.
Kızlar inanın her olumsuz a kendim gibi üzülüyor, her olumlu teste kendim gibi seviniyorum. Bizlerden başka kimse anlamaz bu hali. Rabbim herkesin muradını versin inşallah
Bize de haber et canım güzel haberleriniYarın sabah 9.30 da
Sağolasın yavrucumGulizAli çok ama çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın
pastakek lütfen üzülme kendini toplayınca devam
Nesir sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu.
Kızlar inanın her olumsuz a kendim gibi üzülüyor, her olumlu teste kendim gibi seviniyorum. Bizlerden başka kimse anlamaz bu hali. Rabbim herkesin muradını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?