- 4 Nisan 2019
- 5.865
- 6.285
- 198
ücretli de canım 15 bin civarı tuttu. Ben ücretliyim şuan. Ücretli yaptırırsın. Özeller 200-300 bin diyorlar . Akıl almaz fiyatlar söylüyorlarCanım rapor 40 yasa kadarmis. Bizim şuan durumumuz uygun değil ben 42 eşim 47 yaşında
Amin canım. Sorun sende değil. Allah ol der ve olur. Kuru dalı yeşertip, meyve verdiren rabbimin bize evlat vermesi çok kolay. Kun Fe yekunçok güzel yazmışsın gözlerim doldu. Bizde de sorun sadece bende. Eşime ayrılalım diye ben de söyledim. Kabul etmedi. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için…Duaların ve iyi niyetli dileklerin kabul olsun…
Canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinÇıktı sonucum
Amin canım. Sorun sende değil. Allah ol der ve olur. Kuru dalı yeşertip, meyve verdiren rabbimin bize evlat vermesi çok kolay. Kun Fe yekunbu sizin ortak imtihanınız. sizi birbirinize daha çok yakınlaştırmak, kalblerinizi birbirinize karşı daha sevgi dolu ve merhametli olması için imtihan ediyor. Sizi çok sevmiş , bol dua etmenizi istemiş, güzel seslernizi ona yöneltmeniz için imtihan ediyor.
Çok aminnnn canımmmCanımsın Allah razı olsun her sözün ayrı içime işledi öyle güzel yazdın ki ağladımAmin biz ümidimizi kesmedik verecek olan Rabbim ve O'na zor yok imkansız yok Rabbim hepimize katından herşeyiyle dosdoğru tastamam ihlâslı evlatlar nasip etsin en tez vakit en kolayiyla bizleri mükafatlandırsın
Çıktı sonucum
Canım çok üzüldüm her şeyin hayırlısı. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallahCanlar bugün test günüydü kan sonucuda negatif . Biliyordum aslında ama yine de üzüldümAllah'ım sizlere hayırlısi ile pozitif sonuç almayı nasip etsin
Senin çıktı mı sonucunAllahım burada pozitif bekleyen tüm anne adaylarına müjdeli haberi vermeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla aminnnnn
Canım çok üzüldüm her şeyin hayırlısı. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallah
Aaaaaa çok sevindimmmm.Çıktı sonucum
Gerçektende öyle, sakın pes etmeyin dualarınızı eksik etmeyin, bizim son şansımızdı bu transfer ve RABBiM çok şükür pozifi gormemizi nasip etti, kucagimizada almayi nasip etsin sag salim aminnnnAmin canım. Sorun sende değil. Allah ol der ve olur. Kuru dalı yeşertip, meyve verdiren rabbimin bize evlat vermesi çok kolay. Kun Fe yekunbu sizin ortak imtihanınız. sizi birbirinize daha çok yakınlaştırmak, kalblerinizi birbirinize karşı daha sevgi dolu ve merhametli olması için imtihan ediyor. Sizi çok sevmiş , bol dua etmenizi istemiş, güzel seslernizi ona yöneltmeniz için imtihan ediyor.
Şimdiden 2 gün sonrası 2 katı artış varmk stresi başlar canımGerçektende öyle, sakın pes etmeyin dualarınızı eksik etmeyin, bizim son şansımızdı bu transfer ve RABBiM çok şükür pozifi gormemizi nasip etti, kucagimizada almayi nasip etsin sag salim aminnnnALLAHa güvenin kızlar o ne güzrl vekildir yaşadığım duyguyu dilerim bütünnn kucağı boş kalmış annelerede yaşatsın RABBiM aminnnnnnnm, şuan her nerede nekadar yağmur yağıyorsa o yağmur tanecikleri kadarınca aminnnnn
Yok ben söz verdim kendime bu transferde stres üzüntü yapmıcam diyeŞimdiden 2 gün sonrası 2 katı artış varmk stresi başlar canımhayırlı uğurlu olsun rabbim tamamını erdirsin
Çok tşk ederim darısı bütün isteyenlere hasretle bekleyenlere inşaALLAHYok ben söz verdim kendime bu transferde stres üzüntü yapmıcam diyekendimi büsbütün örgülere vermiştim tabi çok korku vardı engel olamadığımmm
Artık takvim gerçek oldu hayırlı olsun tekrardan canımmmYok ben söz verdim kendime bu transferde stres üzüntü yapmıcam diyekendimi büsbütün örgülere vermiştim tabi çok korku vardı engel olamadığımmm
Evetttttt darısıı bütünn bekleyenlere inşaALLAH, RABBİM bu güzel duyguyu hiçbirimizden mahrum etmesin aminnnnnn aminnnArtık takvim gerçek oldu hayırlı olsun tekrardan canımmm
Aşkım ister istemez oluyor ya bende kan verdim 2 ye dün iyim bugün yine stress korku herşey başladıYok ben söz verdim kendime bu transferde stres üzüntü yapmıcam diyekendimi büsbütün örgülere vermiştim tabi çok korku vardı engel olamadığımmm
Kaç çıkmıştı değerin canım? Ve kaçıncı gün yaptın testi?Aşkım ister istemez oluyor ya bende kan verdim 2 ye dün iyim bugün yine stress korku herşey başladı
Canım seni kendime çok yakın hissettim..Çok üzüldüm. Üzülme desem de biliyorum üzüleceksin. Birkaç gün kafanı dağıtacak filmler izle, komik filmler olabilir. Sonra her zamanki gibi yaşam devam ediyor. Ben de doğrusu çok umutlu değilim...Hayırlısı olsun inşallah diyorum. Rabbim inşallah bize de nasip etsinCanımsın Allah razı olsun her sözün ayrı içime işledi öyle güzel yazdın ki ağladımAmin biz ümidimizi kesmedik verecek olan Rabbim ve O'na zor yok imkansız yok Rabbim hepimize katından herşeyiyle dosdoğru tastamam ihlâslı evlatlar nasip etsin en tez vakit en kolayiyla bizleri mükafatlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?