OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Amin canım. Sorun sende değil. Allah ol der ve olur. Kuru dalı yeşertip, meyve verdiren rabbimin bize evlat vermesi çok kolay. Kun Fe yekun bu sizin ortak imtihanınız. sizi birbirinize daha çok yakınlaştırmak, kalblerinizi birbirinize karşı daha sevgi dolu ve merhametli olması için imtihan ediyor. Sizi çok sevmiş , bol dua etmenizi istemiş, güzel seslernizi ona yöneltmeniz için imtihan ediyor.

Çıktı sonucum
Canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin idrar testini de atsana bu kadar yüksek değer olmasına göre çizgisini görsünler. Silik görenlere umut olsun. Gerçekten bu idrar testleriyle üzülmeyin kızlar. Bu kadar yüksek değere rağmen idrar testine çok şaşıracaksınız

Canımsın Allah razı olsun her sözün ayrı içime işledi öyle güzel yazdın ki ağladım Amin biz ümidimizi kesmedik verecek olan Rabbim ve O'na zor yok imkansız yok Rabbim hepimize katından herşeyiyle dosdoğru tastamam ihlâslı evlatlar nasip etsin en tez vakit en kolayiyla bizleri mükafatlandırsın

Çok aminnnn canımmm Rabbim neylerse güzel eyler

Canlar bugün test günüydü kan sonucuda negatif . Biliyordum aslında ama yine de üzüldüm Allah'ım sizlere hayırlısi ile pozitif sonuç almayı nasip etsin
Canım çok üzüldüm her şeyin hayırlısı. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallah

Gerçektende öyle, sakın pes etmeyin dualarınızı eksik etmeyin, bizim son şansımızdı bu transfer ve RABBiM çok şükür pozifi gormemizi nasip etti, kucagimizada almayi nasip etsin sag salim aminnnn ALLAHa güvenin kızlar o ne güzrl vekildir yaşadığım duyguyu dilerim bütünnn kucağı boş kalmış annelerede yaşatsın RABBiM aminnnnnnnm, şuan her nerede nekadar yağmur yağıyorsa o yağmur tanecikleri kadarınca aminnnnn

Şimdiden 2 gün sonrası 2 katı artış varmk stresi başlar canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamını erdirsin

Şimdiden 2 gün sonrası 2 katı artış varmk stresi başlar canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamını erdirsin
Yok ben söz verdim kendime bu transferde stres üzüntü yapmıcam diye kendimi büsbütün örgülere vermiştim tabi çok korku vardı engel olamadığımmm

Yok ben söz verdim kendime bu transferde stres üzüntü yapmıcam diye kendimi büsbütün örgülere vermiştim tabi çok korku vardı engel olamadığımmm
Aşkım ister istemez oluyor ya bende kan verdim 2 ye dün iyim bugün yine stress korku herşey başladı

Canım seni kendime çok yakın hissettim..Çok üzüldüm. Üzülme desem de biliyorum üzüleceksin. Birkaç gün kafanı dağıtacak filmler izle, komik filmler olabilir. Sonra her zamanki gibi yaşam devam ediyor. Ben de doğrusu çok umutlu değilim...Hayırlısı olsun inşallah diyorum. Rabbim inşallah bize de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…