OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Bekliyoruz sonucunu eğer tutarsa bize de umut olursun…benimki de 3. Gün embriyosu

Ya böyle durumlarda adet ağrısına benzer belirtiler yaşanıyor. Kötüyü düşünme. Hatta bu ağrılardan sonra regl olmazsam olumlu bile düşünebilirsin.
İnşallah beklemek çok zor tedavinin en zor kısmı bide orta kalite dedi doktorum o yüzden sürekli tutmadı mı acaba diyorum

Çok teşekkürler yanıtın için. Tam da yerinde çalışıyormuşsun :). Ben de çok az dışarı çıktım dediğin gibi yapmak lazım sanırım. Şimdi de kar yağdı, kayıp düşmekten korkarım. Çok kolay dengesini kaybeden biriyim. Sakarlığım da çoktur. Kapıya çarptım, ayağıma birşey takıldı hep sendeledim

Kar işi bozdu. Karda bende korkuyorum sen hangi hastane

Canlar bugün test günüydü kan sonucuda negatif . Biliyordum aslında ama yine de üzüldüm Allah'ım sizlere hayırlısi ile pozitif sonuç almayı nasip etsin
Kuzum bir kaç gün üzül sonra hemen kendini topla. Yeniden başla yaşıyorsak hala umut var demektir ben bebeğimiz olmadığında testlere başladık ve eşimin sonucunu almaya gittim. Doktor olsada düşük olur, engelli olur, sağlıklı gebelik olmaz demişti. Ben bunu eşime nasıl söyleyeceğim diye çok üzülüp ağlamıştım. Ama sağlıklı evladımız olacağına hep inandım. Eşime hep vazgeçmeyelim dedim. Ondan ayrılabileceğimi bile söyledi. Bu bizim birlikte imtihanımız demiştim. Zorlu yollardan geçtik. Her seferinde bana , benim yüzümden bu kadar iğne ilaç almak zorunda değilsin vazgeçebiliriz dedi. Ben inanıyorum olacak dedim. Her yerim mosmor oldu, bazen ağladım, bazen güldüm . Ama vazgeçmedim. Şimdi tüp bebekle oğlum var. Vazgeçme güzel anne, Allah kabul etmiyeceği hiçbir duayı kalbimize koymaz. Cevabı nasıl olur onun takdiridir. Ama bekletir en güzelini verir, ama vermez bizi başımıza geleceklerden koruyordur. Ama cevabını cennette verir. Muhakkak duamızın kabul oldu sevincini yaşayacağızinan, dur, dinlen ve yeniden başla

Amin canım Allah razı olsun. Eşim idrar testine rağmen ümitliydi onu öyle üzgün görmek daha çok üzdü Allah'ım güç kuvvet versin en tez vakit sağlıkla selametle nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun. Eşim idrar testine rağmen ümitliydi onu öyle üzgün görmek daha çok üzdü Allah'ım güç kuvvet versin en tez vakit sağlıkla selametle nasip etsin
Aminnnnnn canım. Çok aminnnÜzüldükçe güçlenicez canım. Rabbim sana ve Hepimize tez vakitte oldu sevincini yaşatsın

Hiç devlette denemediysen rapor işine bak, devlet çok büyük kısmını karşılıyor . Şuan ben ücretli yaptırmama rağmen 15 bin civarı tuttu. İlaçlar, transferim, kan tahlilleri hepsi içinde

Devlette nasıl oluyor. Ben direk özele gittim. 1.5 yıllık evliyim. Ama yaşlarımız 38 ve 44.
Canım devlet hastanelerinde tüp bebek bölümü var adetin 2.-3. Günü gidiyorsun. Rapora uygunsa şartların . İki üç tane evrak ve fotoğraf istiyorlar veriyorsun. Gerisini doktor hallediyor. Adetliyken ilaçlarına başlıyor. Usg kontrolleri , opu, transfer günü şeklinde aynı süreç oluyor ama rapor çıkarırsan ilaçlara da transfer e de çok az bi para ödüyorsun. Benim çocuğum olduğu için tekrar rapor çıkaramadım. Ama çatlatma iğnesi ve femara dışındaki ilaçları sgk karşıladı onlar 200-300₺ gibi bişey tuttu.( kansulandırıcı hap iğne, progestan iğne fitil, folik asit,bunları karşıladı sigorta ) çatlatma iğnesi 1200₺ femarayıda 500 küsüre aldım. Transfer ücreti 10100 ₺ verdim. Raporluyken sadece opuya 1000 küsür vermiştim, transfere ödememiştim

çok güzel yazmışsın gözlerim doldu. Bizde de sorun sadece bende. Eşime ayrılalım diye ben de söyledim. Kabul etmedi. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için…Duaların ve iyi niyetli dileklerin kabul olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…