İnşallah tutunmuşlardır diyelim o zaman. Akşama belli olur artık.İnşallah artmıştır. Benim göğüslerimde de hiçbir belirti hassasiyet yok
Test günü 177 çıktı. İki gün arayla 351, 696 devam etti. Pts dr a gideceğim umarım her şey yolundadır.Sizin betalarınız nasıldıı
Bekliyoruz sonucunu eğer tutarsa bize de umut olursun…benimki de 3. Gün embriyosuBen bugün 2. Kanımı vericem akşam 7-8 gibi. İlki 37.40 dı. 3. Gün embriyosu. İnşallah katlanarak artmıştır. Göğüslerim biraz daha rahat.ilk zamanlar daha sert ve hassastı o yüzden korkuyorum da hcg artmadı mı diye. Vardır bir hayr bakalım. Dua ediyorum.sağlıkla artmış olsun diye
İnşallah beklemek çok zor tedavinin en zor kısmı bide orta kalite dedi doktorum o yüzden sürekli tutmadı mı acaba diyorumYa böyle durumlarda adet ağrısına benzer belirtiler yaşanıyor. Kötüyü düşünme. Hatta bu ağrılardan sonra regl olmazsam olumlu bile düşünebilirsin.
Çok teşekkürler yanıtın için. Tam da yerinde çalışıyormuşsun :). Ben de çok az dışarı çıktım dediğin gibi yapmak lazım sanırım. Şimdi de kar yağdı, kayıp düşmekten korkarım. Çok kolay dengesini kaybeden biriyim. Sakarlığım da çoktur. Kapıya çarptım, ayağıma birşey takıldı hep sendeledimTeşekkür ederim hepimize kucaklamak nasip olsun inşallahtransferden sonra şekeri kestim. Ben doğumhanede çalıştığım için çok koşturmalı ve stresli oluyor o yüzden işe gitmedim. Ama evde de yatmadım bir gün Üsküdar’a indim bir gün Caddebostan’a bir gün Ümraniye derken yürüyüş yapıp hava aldım. Sürekli yatmadım. Bir kere gece eşimin bacağı güm diye rahmimin üstüne geldi gitti bebekler diye çok üzülmüştüm. Benim doğala yakın oldu transferim bu sefer. İlkinde çok ilaç kullanıp çok yatmıştım herşeye dikkat etmiştim tutmadı. Bu sefer sadece progesteron ve coraspirin alıyorum. Medipol mega da yaptırdım doktoruma resmen aşığım. Hiç belirtim olmadı hala daha belirtim yok sadece dün kasık ağrım başladı
Kar işi bozdu. Karda bende korkuyorumÇok teşekkürler yanıtın için. Tam da yerinde çalışıyormuşsun :). Ben de çok az dışarı çıktım dediğin gibi yapmak lazım sanırım. Şimdi de kar yağdı, kayıp düşmekten korkarım. Çok kolay dengesini kaybeden biriyim. Sakarlığım da çoktur. Kapıya çarptım, ayağıma birşey takıldı hep sendeledim
İnşallah. Dua ediyorum artmış olsun diye dizlerinde duasına ihtiyacım var.Bekliyoruz sonucunu eğer tutarsa bize de umut olursun…benimki de 3. Gün embriyosu
Benimde sanki kasıklarıma çekiçle vuruyorlarPozitif benimki o yüzden endişelendimnormal reglilerim ağrısız geçer anlamam bile olup bittiğini bugün yaşadığım çok ciddi ağrılar
Ben 3.günü kullandım aşkımArkadaşlar transferimin yarın 6. günü olacak.. Araba kullanabilir miyim? Sizlerden kullanan var mı?
Allahım burada pozitif bekleyen tüm anne adaylarına müjdeli haberi vermeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla aminnnnnİnşallah. Dua ediyorum artmış olsun diye dizlerinde duasına ihtiyacım var.
Kuzum bir kaç gün üzül sonra hemen kendini topla. Yeniden başlaCanlar bugün test günüydü kan sonucuda negatif . Biliyordum aslında ama yine de üzüldümAllah'ım sizlere hayırlısi ile pozitif sonuç almayı nasip etsin
Kuzum bir kaç gün üzül sonra hemen kendini topla. Yeniden başlayaşıyorsak hala umut var demektir ben bebeğimiz olmadığında testlere başladık ve eşimin sonucunu almaya gittim. Doktor olsada düşük olur, engelli olur, sağlıklı gebelik olmaz demişti. Ben bunu eşime nasıl söyleyeceğim diye çok üzülüp ağlamıştım. Ama sağlıklı evladımız olacağına hep inandım. Eşime hep vazgeçmeyelim dedim. Ondan ayrılabileceğimi bile söyledi. Bu bizim birlikte imtihanımız demiştim. Zorlu yollardan geçtik. Her seferinde bana , benim yüzümden bu kadar iğne ilaç almak zorunda değilsin vazgeçebiliriz dedi. Ben inanıyorum olacak dedim. Her yerim mosmor oldu, bazen ağladım, bazen güldüm . Ama vazgeçmedim. Şimdi tüp bebekle oğlum var. Vazgeçme güzel anne, Allah kabul etmiyeceği hiçbir duayı kalbimize koymaz. Cevabı nasıl olur onun takdiridir. Ama bekletir en güzelini verir, ama vermez bizi başımıza geleceklerden koruyordur. Ama cevabını cennette verir. Muhakkak duamızın kabul oldu sevincini yaşayacağız inan, dur, dinlen ve yeniden başla
Aminnnnnn canım. Çok aminnnAmin canım Allah razı olsun. Eşim idrar testine rağmen ümitliydi onu öyle üzgün görmek daha çok üzdüAllah'ım güç kuvvet versin en tez vakit sağlıkla selametle nasip etsin
Hiç devlette denemediysen rapor işine bak, devlet çok büyük kısmını karşılıyor . Şuan ben ücretli yaptırmama rağmen 15 bin civarı tuttu. İlaçlar, transferim, kan tahlilleri hepsi içindeAmin canım Allah razı olsun. Eşim idrar testine rağmen ümitliydi onu öyle üzgün görmek daha çok üzdüAllah'ım güç kuvvet versin en tez vakit sağlıkla selametle nasip etsin
Devlette nasıl oluyor. Ben direk özele gittim. 1.5 yıllık evliyim. Ama yaşlarımız 38 ve 44.Hiç devlette denemediysen rapor işine bak, devlet çok büyük kısmını karşılıyor . Şuan ben ücretli yaptırmama rağmen 15 bin civarı tuttu. İlaçlar, transferim, kan tahlilleri hepsi içinde
Benim hastanem Ankara’da. HRS hastanesi..Kar işi bozdu. Karda bende korkuyorumsen hangi hastane
Canım devlet hastanelerinde tüp bebek bölümü var adetin 2.-3. Günü gidiyorsun. Rapora uygunsa şartların . İki üç tane evrak ve fotoğraf istiyorlar veriyorsun. Gerisini doktor hallediyor. Adetliyken ilaçlarına başlıyor. Usg kontrolleri , opu, transfer günü şeklinde aynı süreç oluyor ama rapor çıkarırsan ilaçlara da transfer e de çok az bi para ödüyorsun. Benim çocuğum olduğu için tekrar rapor çıkaramadım. Ama çatlatma iğnesi ve femara dışındaki ilaçları sgk karşıladı onlar 200-300₺ gibi bişey tuttu.( kansulandırıcı hap iğne, progestan iğne fitil, folik asit,bunları karşıladı sigorta ) çatlatma iğnesi 1200₺ femarayıda 500 küsüre aldım. Transfer ücreti 10100 ₺ verdim. Raporluyken sadece opuya 1000 küsür vermiştim, transfere ödememiştimDevlette nasıl oluyor. Ben direk özele gittim. 1.5 yıllık evliyim. Ama yaşlarımız 38 ve 44.
Hiç devlette denemediysen rapor işine bak, devlet çok büyük kısmını karşılıyor . Şuan ben ücretli yaptırmama rağmen 15 bin civarı tuttu. İlaçlar, transferim, kan tahlilleri hepsi içinde
çok güzel yazmışsın gözlerim doldu. Bizde de sorun sadece bende. Eşime ayrılalım diye ben de söyledim. Kabul etmedi. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için…Duaların ve iyi niyetli dileklerin kabul olsun…Kuzum bir kaç gün üzül sonra hemen kendini topla. Yeniden başlayaşıyorsak hala umut var demektir ben bebeğimiz olmadığında testlere başladık ve eşimin sonucunu almaya gittim. Doktor olsada düşük olur, engelli olur, sağlıklı gebelik olmaz demişti. Ben bunu eşime nasıl söyleyeceğim diye çok üzülüp ağlamıştım. Ama sağlıklı evladımız olacağına hep inandım. Eşime hep vazgeçmeyelim dedim. Ondan ayrılabileceğimi bile söyledi. Bu bizim birlikte imtihanımız demiştim. Zorlu yollardan geçtik. Her seferinde bana , benim yüzümden bu kadar iğne ilaç almak zorunda değilsin vazgeçebiliriz dedi. Ben inanıyorum olacak dedim. Her yerim mosmor oldu, bazen ağladım, bazen güldüm . Ama vazgeçmedim. Şimdi tüp bebekle oğlum var. Vazgeçme güzel anne, Allah kabul etmiyeceği hiçbir duayı kalbimize koymaz. Cevabı nasıl olur onun takdiridir. Ama bekletir en güzelini verir, ama vermez bizi başımıza geleceklerden koruyordur. Ama cevabını cennette verir. Muhakkak duamızın kabul oldu sevincini yaşayacağız inan, dur, dinlen ve yeniden başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?