OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Çok doğru. Doğal yolla hamile kalanlardan halı çırptım, halay çektim, düğünde oynadım deyip tutan çok…ama onların hormonları normal seviyede olduğundan ekstra dikkat ediyoruz galiba. En çok gücüme giden de onların habersiz ve hatta bazen de plansız, korundukları halde hamile kalmaları. İnşallah hayırlısı ise bize de nasip olsun

Maşallah Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah İyi bakalım Rabbim yüzünüze baksın inşallah olumlu güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Amin inşallah tabi ki dikkat edelim ağır iş yapmaktan kaçınalım demek istediğim çok kafaya takıp acaba böyle yapsam olur mu yada olmaz mı gibi çok kendimizi kasmayalım tabi ki o pozitif haberini alana kadar insan ne zorluklar ne emekler veriyor bende dahil maddi manevi insan yıpranıyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah

Şöyle düşünüyorum. Sanırım ilaçlar şimdi regl olmamızı engelliyordur. Bence ilaçlar kesilince adet oluyoruz onu kastediyorlardır.
Aynen canım benimde bildiğim o şekildeydi ama işte yazıyo okuyunca bian umutlandım :)

Tabiki ben öyle demek istemediğinizi biliyorum. Çok haklısınız çok kafaya takıyoruz. Size yönelik değildi söylemim. Biz mecburen dikkat ediyoruz galiba demek istedim. Anne babalarımız kaç kez doktora gittiler. Kendi annemden örnek vereyim tek bir kadın doğum doktoruna gitmemiş. Folik asit de kullanmadı. Şeker yüklemesi yok testler vs hiçbiri yok.elbette bunlar önemsiz demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bizler ekstra çaba harcıyoruz onlara göre…inşallah çabalarımıza değer

Aynen canım benimde bildiğim o şekildeydi ama işte yazıyo okuyunca bian umutlandım :)
Sorma ben de umutlanıyorum. Sabah midem bulandı yoksa belirti mi diye hemen Google sordum (klasik hamilelik belirtisi ya dizilerde çok olur ). Meğer transferden sonra öyle bir belirti yokmuş. Asıl 2.ayda olurmuş mide bulantısı…üşüttüm muhtemelen ya da ilaçların yan etkisi..

Çok haklısınız benim annem de öyle inan ki ne doktora gitme ne birşey şimdi zaman değişti tabi ben sizi anladım inan ki hatta tebessüm ettim ilk mesajınıza halay falan okuyunca işte kimisi kolay elde Ediyor kimi de çok zor yollardan geçerek birde para döküyoruz pahalı bebişler bizimkiler ondan insan korkuyor Rabbim herşeyin sağlıklısını nasip eylesin inşallah

Merhabalar bende 6.gün orta kalite embriyo transferi oldum bekliyorum sonucunuz ne acaba merak ettim
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız benimde 6.gün embriyom var kalitesi 3 bb orta kalite denildi size bilgi verildimi acaba 6.gun embriyosu hakkında çok bilgi yok merak ettim

Ama o zaman bu kadar genetiği bozulmuş besin yoktu. Besinler doğaldı. Paketli gıdalar, gdo lar bu zamanda o kadar çok sağlık sorunu varki. Bizler belki bunun eserleriyiz. Annem eskiden çocuğu olmayan bu kadar insan yoktu der.

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız benimde 6.gün embriyom var kalitesi 3 bb orta kalite denildi size bilgi verildimi acaba 6.gun embriyosu hakkında çok bilgi yok merak ettim
5. gün embriyosu için genelde tutma başarısı yüksek diyorlar..O zaman 6. gün embriyosu bu açıdan daha şanslı olabilir.

Evet çok doğru...Bir de eskiden insanlar daha erken evleniyordu, sorun olacaksa bile olmadan çocuk sahibi oluyordu..Ya da çocuk sahibi olmayanlar vardı ama görünür değillerdi..Çünkü tüp bebek denen şey yoktu...İlk tüp bebek ülkemizde 1989 da olmuş..Çok geç bir teknoloji...Tıpta bu konular çok yeni görünüyor...

Yok sadece orta kalite denildi bakalım çift embriyo transferi oldum inşallah benimledirler orta kalite tutma ihtimali nasıl hiç bilmiyorum

Güven önemli ya, çok emek veriyoruz güvenmediğimiz doktorlarda zaman kaybetmemek lazım. Bende ilk doktoruna güvenememiştim. Bu doktorda arkadaşım ikiz sahibi oldu. Ben cumartesi transfer oldum, 13 Şubat'taki gebelik testini bekliyorum sona yaklaştıım

Kızlar benim estrofem bitti. Bu akşam ki dozu almadım. İlk test beta hcg 22 ikinci 30. O yüzden moralim bozuldu. Yarın akşam tekrar test vereceğim. O değeri görünce ilaç alayım diyorum. O yüzden yarın içmeyeceğim. Sorun olur mu? Boşuna gidip yazdırmayayım yarın. Değerim güzel çıkarsa alırım.

Canım burda görmüştüm kızın değeri 20 lerde bişeydi iki gün sonra 200 olmuş. Çok şaşırmıştım. Bu bhcg illa iki kata yakın artmıyor, belli olmuyor. Bi bakmışsın çok düşük değer birden yükseliyor.

Keşke alsan. Sonuçta oda gerekli bir hormon. Belki katlandı hcg bilemeyiz. Günde 2*2 alıyorum ben. Test verene kadar kullan bence. Negatif gelse bile diğer ay yine ihtiyacın olur ilaca.
Ayrıca doktorum bana özellikle progesyan Estrofem ve progestan iğne çok önemli atlama demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…