Kaç yumurtanız toplandı?Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim ilk denemem yarın opu olacağım, ocağın 2si gibi tahminim taze transfer olacağım inşallah güzel olur her şey. Amh değerim 1.5 ama yumurtamı 7 tane saydı doktor niye böyle anlamadım hayırlısı inşallah
13 yumurtadan 8i döllendi 3 tane kaldı bugün transfer günüm bekliyorum şuan dua beklerimKaç yumurtanız toplandı?
İnşallah Allah size de boy boy sağlıklı hayırlı evlatlar versin13 yumurtadan 8i döllendi 3 tane kaldı bugün transfer günüm bekliyorum şuan dua beklerim
Çok teşekkür ederim Allah sizlerede ve isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah Allah size de boy boy sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bugün transfer oldum dondurulmuş 3 embiriodan biriHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Merhaba hangi hastaneydi sizin6 tane sadece toplayabilmisler devlette yaptırdım doktorum beni hiç dinlemedi ağrım çok çatlayacak dedim anlamadı bundan sonra tüp bebek için özele giderim bu riski göze almam halinden anlamalı doktor herkes ilgili değil ne yazık ki
Merhabalar bende bugün transfer oldum acaba tansferiniz oldu mi merak ettim.
Merhaba evet transfer oldum kan testi verme 15 Ocak sizinMerhabalar bende bugün transfer oldum acaba tansferiniz oldu mi merak ettim.
İnşallah tutunacak bebisiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsinBugün transfer oldum dondurulmuş 3 embiriodan biri
Bence transfer öncesi verilen ilaçları saati saatine yapmak (ben bir kağıda tablo çizdim ve telefon alarmımı kurmuştum), transfer sonrası evde yardım edecek birileri yoksa ya da sınırlı yardım alabileceksen buzluğa yemek stoklayabilirsin. Yaklaşık 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hiç paketli gıda yemiyorum. En önemlisi moral bence kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalıştım canımı sıkan insanlarla görüşmedim telefonlara bile çıkmadım :) bakalım işe yaracak mı testim 10 ocakKızlar tranfer sürecinde hazırlık aşamasında önerileriniz neler. Bende ocakta olacam
Amin inşallah güzel sonuçlar görelim haberleşelim yineMerhabalar tekrardan inSaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz benimde test tarihim 13 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?