OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Transfer olan olacak arkadaşlar size birşey sormak istiyorum yardımcı olur musunuzz amh değerleriniz kaçtı amh yüksek olanlarda tedavi nasul geçti acaba benm 7 çıktıda

Merhabalar arkadaşlar bende ocak ayı gibi trasfer olacağım inşallah 2. Denemem olacak deneyimlerinizi dinlemek ve merak ettiğiniz sorular varsa cevaplamak isterim

Benim de tedavi de 7.günüm,yumurtalstım büyümüyor,düşük amh sorunum var,inşallah bir tane bile çıksa,bu ay transfer olacağım

Merhaba bende dün adet oldum cumartesi muayeneye gideceğim eğer problem yoksa bu ay transfer olacağım. 20 yumurta toplanmıştı 8 tanesi döllendi 5. Gün embriyosu hepsi

Merhaba hangi hastaneydi sizin

Merhabalar bende bugün transfer oldum acaba tansferiniz oldu mi merak ettim.

Kızlar tranfer sürecinde hazırlık aşamasında önerileriniz neler. Bende ocakta olacam

Kızlar tranfer sürecinde hazırlık aşamasında önerileriniz neler. Bende ocakta olacam
Bence transfer öncesi verilen ilaçları saati saatine yapmak (ben bir kağıda tablo çizdim ve telefon alarmımı kurmuştum), transfer sonrası evde yardım edecek birileri yoksa ya da sınırlı yardım alabileceksen buzluğa yemek stoklayabilirsin. Yaklaşık 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hiç paketli gıda yemiyorum. En önemlisi moral bence kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalıştım canımı sıkan insanlarla görüşmedim telefonlara bile çıkmadım :) bakalım işe yaracak mı testim 10 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…