• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.

Ben çalışmıyorum evdeyim 4 Ocak transfer olmuştum. Yani %60 istirahat %40 ayakta diyebilirim. Duygusal dalgalanmalar yaşıyorum 2 gündür de 😟
Yok sürekli düşünüyorum desem yalan olur ama duygusal veya gerginlik var oda kullandığım ilaçlar dan muhtemelen 🤔
Bende 6 ocakta transfer oldum aynı şekilde dinleniyorum bol su içmeye çalışıp parkta 20 dk yürüyüş yapıyorum normalde çok yoğun çalışan biriyim o yüzden evde dinlenmek çok iyi geldiği için sürekli düşünüyorum diyemem boş vaktin keyfini çıkarıyorum ama duygu karmaşasını transfer edildiğim andan beri yaşıyorum eşim hariç biriyle konuştuğumda ağlıyorum bence de tamamen ilaçlarla ilgili ayrıca hiçbir belirti hissedemiyorum tek hissettiğim iğnelerin ağrısı 🥲 zaten benim için süreçte genel olarak en zorlayıcı şey iğneleri kendim hazırlamak kendim vurulmaktı allahım daha büyük zorluklar göstermesin daha fena acılar yaşatmasın bununla gelmiş geçmiş olsun ve test günümüzde çok mutlu olalım diye dua ediyorum 🙏🏻

Ben de 2 ocakta yaptırdım test günüm 14 Ocak hiç bir belirti yok aşırı umutsuzum sabah idrar testi yaptım negatif bilmiyorum erken mi ama bir belirtim olmayınca inanılmaz üzüntü yaşıyorum. İlk günler belirtiler vardı ama 2 gündür hiç bir his yok . Olmadı diye içim içimi yiyor . 5 gün dondurulmuş 3ab embriyo ve ilk tüp bebeğim :(

Bende 6 ocakta transfer oldum aynı şekilde dinleniyorum bol su içmeye çalışıp parkta 20 dk yürüyüş yapıyorum normalde çok yoğun çalışan biriyim o yüzden evde dinlenmek çok iyi geldiği için sürekli düşünüyorum diyemem boş vaktin keyfini çıkarıyorum ama duygu karmaşasını transfer edildiğim andan beri yaşıyorum eşim hariç biriyle konuştuğumda ağlıyorum bence de tamamen ilaçlarla ilgili ayrıca hiçbir belirti hissedemiyorum tek hissettiğim iğnelerin ağrısı 🥲 zaten benim için süreçte genel olarak en zorlayıcı şey iğneleri kendim hazırlamak kendim vurulmaktı allahım daha büyük zorluklar göstermesin daha fena acılar yaşatmasın bununla gelmiş geçmiş olsun ve test günümüzde çok mutlu olalım diye dua ediyorum 🙏🏻
Amin 🙏 inşallah bende evime aşık biri oldum için ev bana çok iyi geliyor güvenli alanım az insan çok huzur 😇

Çok acele etmişsin günaydın 🙏 hayırlı uğurlu olsun değer için yorum yapamayız da keşke bekleseydin şimdi 2 güne bir beta baktırcaksın yükselecek mi diye bence en stresli yer burası 4. Olumsuz tecrübem var maalesef o yüzden 10. Gün baktırmak mantıklı canım benim inşallah herşey yolunda gider 🍀
Teşekkür ederim inşallah artarak gider cumartesi kan vericem kendi doktorumda, doktorum 7.gün için bu değer güzel dedi bakalım ❤️

Canım ben daha cesaret edip ne kaset test yaptım ne kan verdim 6. Günüm belki cumartesi veririm test günüm 15 Ocak daha 🙈 inşaallah sağlıkla yükselir cumartesi bir daha ver istersen takip et yükseliş durumunu belki geç döllenme falan olabilir 🌷
Evet canım ❤️ çok teşekkür ederim doktorum 7.gün için çok güzel dedi cumartesi asıl test günüm yine vericem 3gün beklemiş olucam güzel bi artık bekliyorum inşallah 🥰 adet ağrısı gibi iki gündür yoğun Bi ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu inşallah her şey yolundadır

Evet canım ❤️ çok teşekkür ederim doktorum 7.gün için çok güzel dedi cumartesi asıl test günüm yine vericem 3gün beklemiş olucam güzel bi artık bekliyorum inşallah 🥰 adet ağrısı gibi iki gündür yoğun Bi ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu inşallah her şey yolundadır
Ay hadi İnşallah haber ver bizede 😍 evde test yaptın mı kaset testlerden peki

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Ben 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum genel yorumlar kalite olarak iç dış hücresini belirliyor önemli olan tutunması bunlar bir terim tabiki 😊 ne zaman transfer olucaksınız

Back