OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar 28inde transfer oldum transfer günümü sayarsam pazartesi günü 7.gününde kan verdim 1.2 çıktı cuma kan günüm normalde değer yükselir mi acaba bu 4.son transferimdi

Kızlar 28inde transfer oldum transfer günümü sayarsam pazartesi günü 7.gününde kan verdim 1.2 çıktı cuma kan günüm normalde değer yükselir mi acaba bu 4.son transferimdi
İnşallah yükselir canım benim Olumlu düşün. İçini ferah tut.

Evet ya dün çıkan çatlama etkisiymiş koca bir bomboş çıktı
Canım transferin kaçıncı günü idi? Beş on dakika bekledin mi hiç gelmedi mi? Ben de transferin 6. Günü sabah idrar testi yaptım yine

Canım transferin kaçıncı günü idi? Beş on dakika bekledin mi hiç gelmedi mi? Ben de transferin 6. Günü sabah idrar testi yaptım yine
8.gun bugün kuzu 3.gun embriyosu bekledim evet sanırım yok ya

Ben de bugün dün yaptığım testen farklı bir marka test yaptım bunda baya silik çıktı. Hayırlısı olsun. Merakla kan vereceğim günü bekliyorum. Güvenemiyorum ben de artık.

Eklentiler

• IMG_9621.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 22
İnternette de araştırdım. Kanı 7. Gün negatif olup 9-10-11. Gün pozitife dönenler var. 5. Gün embriyosu olmasına rağmen geç tutunma olabiliyormuş.zaten ben transferden beri hep salı ya da Çarşamba pozitif göreceğime inandım. Burda bazı arkadaşlara da demiştim kalbimden öyle geçiyor diye. Nasip Allah tan. İnanın üzülmedim. Dün ki sonuç benim için çok önemli değil. Demek ki var bi bildikleri ki 12. Gün diyorlar. Daha önce ki transferimde arkadaşımla aynı gün transfer olmamıza rağmen onun ki 9. Gün pozitif e dönmüştü. Demek ki bu seferde benim beklemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…