• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Yani aslında kanın yanılma payı yok özel hastane olduğu için güvenemedik maraştayız burda şu sıralar sağlık sistemi baya eksik çalışıyor depremden sonra hiç ayar tutmadı başka bir laboratuvarda da yapalım içimizde şüphe kalmasın dedik çok umut bağlamıyorum ama yaşadıklarım çok tuhaf üzülemiyorum bile idrarda sürekli pozitif görüyorum kan verip de dün öğrenmemiş olsam şu an bu testi yaptığımda havalara uçardım hamileyim diye
Hangi testti canim markasi

Moralini bozma erken çıkma ihtimali düşük. Transfer günü sayılmaz bu arada. 9. gün yap testini.
Merak stres yapmama sebep oluyor keşke bu kadar beklemesek aslında burda yazılanlara göre test günümü bekleyecektim ama ilk olduğu için sabırsız davranıyorum sanırım :)

Son düzenleme:
Kızlar bir derdim var. 🥹 prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum 😕 nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri 😣

Önceki iki tanesi softtecti bugün bu yaptığım freely di canım ama kan verdik tekrar 1.31 çıktı negatif sonuç çok ilginç şu kanı vermemiş olsam bu idrar sonucuna havalara uçardım heralde
Hay Allah ya freely ve daydoctor mu ne yanlış çıkarıyo diye okumuştum burda. Diğerini hiç duymadım. Bi dahakine güzel haberler alalım inşallah.

Önceki iki tanesi softtecti bugün bu yaptığım freely di canım ama kan verdik tekrar 1.31 çıktı negatif sonuç çok ilginç şu kanı vermemiş olsam bu idrar sonucuna havalara uçardım heralde

Çok enteresan acaba yeni yeni mi yükseliyor bir önceki sonucun kaçtı

Evet bende vuruluyorum. Kalçama elimi süremiyorum artık . Ne yapacaz. Bu ağrıyı ne geçirir veya ilacı nasıl dagitacaz. Sıcak su torbası denedim. Arnica diye krem aldım ılık su sabun ile ovdum . Hiçbir şey geçirmedi.
Canım buz koy, pamuğa bolca kolonya dök ov. Bi tık rahatlar ama tabi sürekli vurulduğumuz için ister istemez morluk ağrı olucak

Kızlar bir derdim var. 🥹 prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum 😕 nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri 😣
Canım bende Prednol 2 mg 1*2 tablet alıyorum. Ama verdikleri günden beri aksatmadım. Kademeli bırakılma olayını bilmiyorum. Bana birşey demediler kan gününe kadar devam dediler. Yanlış yönlendirmeyim seni

Canım ben transferden sonra 3-4 gün içtim sanırım direk bıraktım. Doktor öyle söyledi

Prednol kullanıyordum ben birden bıraktım yani ilaçları kesebiliriz dediler ben dün bıraktım günde bir içiyordum aşamalı bırakmazsak ne oluyor

Çok enteresan acaba yeni yeni mi yükseliyor bir önceki sonucun kaçtı
Bugünkü sonucunuza göre de negatif kanınız maalesef dedi testlerin yanılma payı çok yüksek kanın yanılma payı yok sonuçlarınız negatif dedi yükselme demedi önceki 0.8 di başka bir laboratuvarda

Prednol kullanıyordum ben birden bıraktım yani ilaçları kesebiliriz dediler ben dün bıraktım günde bir içiyordum aşamalı bırakmazsak ne oluyor
Ama yasemintin testi pozitifti kan verecekti hemen bırakması olmaz. Yada başlaması Y yaasemintt sonucun pozitifti değil mi yanlış hatırlamıyorum

Prednol bana çok mide bulantısı yaptı. Mahvetti beni. Doktorum bıraktırmıştı.

Ya kanı verdim ben hastanede beklemek zorundamıyız acildeyim. Eve gitsem e nabızda görünmez mi.

Dozu 16 lık belki ondan öyle demişlerdir bana ama ben başka hastalıkta da kullandım aşamalı bıraktım. Dozu yüksek değilse ondan birden bıraktırmışlardır.

Back