• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Benim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an 🙁
Sonuçta değer düşmemiş azda olsa artmış. Yarın tekrar versen. Ne kaybederiz ki dene şansını. 💐

Kızlar hapşırdığınızda veya ani hareket ettiğinizde kasıklar karnınız acıyor mu, kasılıyor mu? Hamileyken olurdu bu bana. (5yıl önce) yani böyle yırtılır gibi acıyor

Kızlar bir derdim var. 🥹 prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum 😕 nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri 😣
Ben de kullandım...3 kez sadece ve aşamalı filan bıraktırmadılar...Sizden duydum ilk kez öyle olduğunu bilmiyordum. Transferden 2 gün önce başladım, transfer günü son bir tane aldım..Sonra bir daha almadım sadece 3 gün alacaksınız dediler...

Bugünkü sonucunuza göre de negatif kanınız maalesef dedi testlerin yanılma payı çok yüksek kanın yanılma payı yok sonuçlarınız negatif dedi yükselme demedi önceki 0.8 di başka bir laboratuvarda
Burada gördüğüm testler arasında en bariz çift çizgi son gönderdiğiniz test idi..ben de şaşırdım...Aynen kan testi olmasa herkes size hayırlı olsun derdi...Hadi testin biri hatalı diyelim diğeride mi hatalı çıktı ilginç..Ama üzülmeyin ne olur. Önümüzdeki maçlara bakalım derler ya aynen öyle...

Kızlar bir derdim var. 🥹 prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum 😕 nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri 😣
Bence hemşirene ulaşana kadar hemen iç bir tane. Bana transferden önce günde 1 tane içecek şekilde 4 gün kullandırmışlardı. Bende ilk gün unutmuştum hatırlayınca devam ettim sıkıntı olmadı

Kızlar hapşırdığınızda veya ani hareket ettiğinizde kasıklar karnınız acıyor mu, kasılıyor mu? Hamileyken olurdu bu bana. (5yıl önce) yani böyle yırtılır gibi acıyor

Canım benim de hamilelikte oluyordu ben ozaman ondan diye düşünüyordum ama şuanda da oluyor hapsirdigimda kasılıyor acıyor kasıklarım karnım ben de heralde ilaçlardan diye düşündüm

Back