- 31 Ekim 2021
- 436
- 392
- 53
Amin inşallah. Hepimizin güzel haberleri gelsin. Her aşama stresli. Şimdi 2 güm sonraki değer var. Allah o günü de sağ Salim sağlıkla katlanarak arttırarak geçirsin.Hayırlı güzel ilerlesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Hepimizin güzel haberleri gelsin. Her aşama stresli. Şimdi 2 güm sonraki değer var. Allah o günü de sağ Salim sağlıkla katlanarak arttırarak geçirsin.Hayırlı güzel ilerlesin
İnşallah kaylanarak artacak bol dua sabrAmin inşallah. Hepimizin güzel haberleri gelsin. Her aşama stresli. Şimdi 2 güm sonraki değer var. Allah o günü de sağ Salim sağlıkla katlanarak arttırarak geçirsin.
Sonuçta değer düşmemiş azda olsa artmış. Yarın tekrar versen. Ne kaybederiz ki dene şansını.Benim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an
Oluyordu canım ben de geçti 3 4 gündür ses yokKızlar hapşırdığınızda veya ani hareket ettiğinizde kasıklar karnınız acıyor mu, kasılıyor mu? Hamileyken olurdu bu bana. (5yıl önce) yani böyle yırtılır gibi acıyor
Canım arta arta devam etsin inşallah sağlıkla.Sonuçta değer düşmemiş azda olsa artmış. Yarın tekrar versen. Ne kaybederiz ki dene şansını.
Ben de kullandım...3 kez sadece ve aşamalı filan bıraktırmadılar...Sizden duydum ilk kez öyle olduğunu bilmiyordum. Transferden 2 gün önce başladım, transfer günü son bir tane aldım..Sonra bir daha almadım sadece 3 gün alacaksınız dediler...Kızlar bir derdim var. prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri
Çok sevindimmm yaaaa...İnşallah sağlıkla ilerler...3. Gün embriyosu 11. Gündü bugün.
Burada gördüğüm testler arasında en bariz çift çizgi son gönderdiğiniz test idi..ben de şaşırdım...Aynen kan testi olmasa herkes size hayırlı olsun derdi...Hadi testin biri hatalı diyelim diğeride mi hatalı çıktı ilginç..Ama üzülmeyin ne olur. Önümüzdeki maçlara bakalım derler ya aynen öyle...Bugünkü sonucunuza göre de negatif kanınız maalesef dedi testlerin yanılma payı çok yüksek kanın yanılma payı yok sonuçlarınız negatif dedi yükselme demedi önceki 0.8 di başka bir laboratuvarda
3 gün embriyosu. 12.gün bugün.
Bence hemşirene ulaşana kadar hemen iç bir tane. Bana transferden önce günde 1 tane içecek şekilde 4 gün kullandırmışlardı. Bende ilk gün unutmuştum hatırlayınca devam ettim sıkıntı olmadıKızlar bir derdim var. prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri
Umarım canım. Hemen kötü düşünme. Bize de haber ver. Rabbim korusunKızlar bana dua eder misiniz? Çamaşırıma yapışkan bişey geldi. Hastaneye gidiyoruz. İnşallah bebişlerim benimledir. Çok bel ağrım var. Kasık ağrım var. İnşallah pozitifdir. Sorun yoktur
Hiç korkma, Allah yar ve yardımcın olsun. Herşey çok güzel olacakKızlar bana dua eder misiniz? Çamaşırıma yapışkan bişey geldi. Hastaneye gidiyoruz. İnşallah bebişlerim benimledir. Çok bel ağrım var. Kasık ağrım var. İnşallah pozitifdir. Sorun yoktur
Kızlar hapşırdığınızda veya ani hareket ettiğinizde kasıklar karnınız acıyor mu, kasılıyor mu? Hamileyken olurdu bu bana. (5yıl önce) yani böyle yırtılır gibi acıyor
Lekeli mi?Kızlar bana dua eder misiniz? Çamaşırıma yapışkan bişey geldi. Hastaneye gidiyoruz. İnşallah bebişlerim benimledir. Çok bel ağrım var. Kasık ağrım var. İnşallah pozitifdir. Sorun yoktur
Hiç korkma, Allah yar ve yardımcın olsun. Herşey çok güzel olacak