• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canım bende Prednol 2 mg 1*2 tablet alıyorum. Ama verdikleri günden beri aksatmadım. Kademeli bırakılma olayını bilmiyorum. Bana birşey demediler kan gününe kadar devam dediler. Yanlış yönlendirmeyim seni

Canım ben transferden sonra 3-4 gün içtim sanırım direk bıraktım. Doktor öyle söyledi

Ama yasemintin testi pozitifti kan verecekti hemen bırakması olmaz. Yada başlaması Y yaasemintt sonucun pozitifti değil mi yanlış hatırlamıyorum

Prednol bana çok mide bulantısı yaptı. Mahvetti beni. Doktorum bıraktırmıştı.
Transferden sonra bıraktıran varsa iyi kızlar panik oldum birden. Testim pozitifti Distopik Distopik ondan korktum ama bırakılacaksa da şimdi geri başlamıcam sabah soracağım hemen. Bu arada iyi haberler ver bize inşallah.
P Pmat ben de diyorum ki beta yükselirken bulantım oldu geçti. Kortizondan olabilir çok mantıklı 🫣😂

Ya kanı verdim ben hastanede beklemek zorundamıyız acildeyim. Eve gitsem e nabızda görünmez mi.
Benim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an 🙁

Önceki iki tanesi softtecti bugün bu yaptığım freely di canım ama kan verdik tekrar 1.31 çıktı negatif sonuç çok ilginç şu kanı vermemiş olsam bu idrar sonucuna havalara uçardım heralde

Canım belki yeni yükseliyordur ilk 0.8 olduğu için bu değer de düşük çıkmış olabilir. İlk değerine göre iki gün sonra 2 en az olmaliydi.iki günde bir iki katı artışı normal görüyorlar iki gün sonra bir daha kan ver bak bakalım

Benim çıktı. Haberler iyi değil. Oysa nasıl umutlanmıştım. 30.5 olmuş. Cumartesi akşam 22.5 çıkmıştı. Sağlıklı bir artış değil. Çok üzgünüm şu an 🙁
Hayır umutsuz olacak bir değer değil birden artmaya başlar Allahın izniyle yine testi tekrarlamanız gerekiyor gala hamile gibi hareket edin sakın ha olmuyor diye stres yapıp da etkilemeyin bebeğinizi

Canım belki yeni yükseliyordur ilk 0.8 olduğu için bu değer de düşük çıkmış olabilir. İlk değerine göre iki gün sonra 2 en az olmaliydi.iki günde bir iki katı artışı normal görüyorlar iki gün sonra bir daha kan ver bak bakalım
Maalesef bu süre içerisinde yükselmesi gerekiyordu sonuç negatif dedi hemşiremiz

Canım bu değerlerde başta az artan oldu sonradan düzelir inşallah değerin 🤲

Canım üzülme bir sonra ki verdiğin de pik yapabilir iki katından daha da yüksek çıkabilir dalgalanmalar olabiliyormus bana öyle demişti hemşire

Hepinize çok teşekkür ederim. Ben umutsuzken siz umut aşıladınız. Güzel enerjimiz ile yükseldik. İnşallah bundan sonrasında değeri güzelce katlanarak artar, kesemizi görürüz , kalp atışını duyarız sonunda sağlıkla kucağımıza alırız. Allah ben gibi bekleyen burda yorum yapan destek veren vermeyen herkese bu heyecanı yaşatsın inşallah i. Hepimizin duaları kabul olsun.

Back