Allah rahmet eylesin Allah'ım evladına uzun ömürler versin
ben eski kemoterapi hemsiresiyim evlendikten sonra bıraktım, bizim de bir hastamız vardı ağır metastaz yapmışti hastalığı tedaviye başladık bu saçları döküldü devamlı kusuyor bayılıyor bizde palyatif tedavisini veriyoruz çünkü kemoterapinin yan etkileri bunlar. Sonra ara değerlendirme de kadın doğum konsultasyonu istetik bir geldi hepimiz şok olduk çünkü o tedavi sırası adet görmüyordu ilaçları çok agirdi ama herşeye rağmen sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrası kendisi kotulesinca hastaneye yatırdık bebeğin babası çocuğu düşürmüş beyin kanamasi geçirip bebek vefat etti. Biraz karı koca safçaydi ikiside. Sonra rahime de metastaz vardı ve kanama durmuyordu kadın doğum almaya karar verdi rahimi ama ameliyatı yapacak doktor bebeğini yeni kaybettigini öğrenince ben bu vebali alamam demiş ve vaz gecmis geri bize yolladı yine başladık tedaviye ama kadın doğumla da iletişimdeydik yine bir degerlendirme de gebe olduğunu öğrendik bu sefer kız bebekti. Hepimiz yine şok olduk 6 aya kadar gitti 7. Ayına girerken hastaneye yattı durumu kötüleşti başka hastaneye yoğun bakım sevki yaptik haber geldi ki bebekle birlikte ölmüşler bebeği almaya yetisememisler. Şimdi bebeklerinle birlikte yatıyorlar Allah'ım mekanını cennet eylesin
Yani Rabbim nasip edince ne yaparsan yap olacaksa oluyor. Allah'ım bizlere de tez vakit kolaylıkla hayırla nasip etsin