• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

günümüzde sağlıklı beslenmek de o kadar zor ki.. markete gittiğimizde her aldığımız ürün daha çok hazır, işlenmiş oluyor. Ya da hormonlu, ilaçlı…Peki siyah çay tüketilebilir mi?
Yanlış yazmışım tüketmemem yazacaktım. Kafein hiç tüketemiyoruz. Bitki çayı da tüketiliyor. Siyah çay ise açık bir bardak içilebiliyormuş. Onda da kafein var çünkü. Kafeinsiz kahve de bir bardak içilebilir dediler. Ancak, ilk iki gün özellikle ben içmeye çalışıyorum .. gerçekten çok zor. Her gün taze ürün alıp yapmakta bizde çok zorlanıyoruz. Ama en azından tutunana kadar dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince ☺️

progestan dexi aile hekimi yazınca ödemiyor değil mi? devlet hastanesinden rapor mu cıkarttınız yoksa uzman dr yazması yeterli mi?

Yaş 42 maalesef…

Canım olacak Allah'ın izniyle yüreğini ferah tut ben de 42 yaşındayim 10 yıldır bir fiil bu yolda uğraşıyorum hamileliklerim oldu çok şükür ama işte sağlıkli hiç devam etmedi. Allah'ım yardımcımız olsun hepimize Rabbim nasip etsin yaradan Ol deyince en olmazlar olur 🤲 ben de yaşa takılıyorum ama yapacak duadan başka bir şeyimiz yok

Bugün 9. Gün benim yaptım elimde ki testler çok eskiden kalmaydi ben de öyle yaptım hep test alıp kenara atıyordum her ay bir umut sonra artık test yapmayı da bırakınca kalmışlar öylece son kullanım tarihi bile 2023 müs demek ta ozamanlar aldiklarimdan. inşaAllah senin pozitif olur canım hep duamdasiniz 🥰🤲
Sen kan verdin mi canım

Bugün transferle beraber 7. Gün sabah adet ağrısıyla uyandım ve açıkçası çok endişelendim 1 saat kadar sürdü ya da sürmedi başına gelen yardımcı olabilecek var mı ?🤍
Aşkım 4 5 gündür kasıklarıma çekiçle vuruyorlar sanki benimde

Kızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53 😍😍😍
3.gun dondurlumus embriyo bugün 7.gun hayalet çizgi yok gibi bisey yok olmadı diye kafaya yerlestirmisken bu msj bana ümit oldu teşekkürler 🥹

Merhaba, bende 27 Ocakta transfer oldum.transfer sonrası 3.gun den itibaren erken gebelik testi yapiyorum.yani bugun 5.gun ve yalak bir ikinci çizgi görüyorum. Ama benden başkası görmez o kadar diyim.yarin dayanamayıp kan verecegim
Ben de 27 ocak ta transfer oldum varla yok arası hayalet çizgi görüyorum sadece yada gormek istediğim için görüyorum

Back