• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Umarımmmmm inşallah, bugünden itibaren bi 15 güne totalde sonucumu ögrenmiş olacağım inşallah buraya gelip sizin mesajınıza olduuuu pozitif yazabilirim 🥹♥️
İnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirin🫶inşallah güzel sonuçlanacak 🙏

İnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirin🫶inşallah güzel sonuçlanacak 🙏
Amin teşekkür ederim muhtemelen o süreci bu sitede geçireceğim çünkü bizi bizden başkası anlamaz ❤️ iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım pozitiffffff yazarım gelip buraya

Bu platformda olup da hamilelik sevinci yaşayan insanları görüp bir gün nasip olur mu ben de bu duyguyu yaşar mıyım dediğim gün nasip oldu çok şükür🤲rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah🙏o kadar uzun zaman olmuştu ki mutluluktan ağlamayalı🫶rabbim anne olmak isteyen tüm anne adaylarının da her daim yardımcısı olsun 🤲dualarım sizin için de olacak🌸
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin acaba bide dondurulmuşmuydu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada.

Kızlar merhaba benimde iki tane 3.gün embriyo transferim vardı bugün 11. Gün test tarihim yarın ama bugün artımed ile evde idrar testi yaptım hiçbişi çıkmadı. Oysa çok eminim tutunduklarından hissettiklerimle çünkü daha öncede ikiz hamilelik deneyimim olmuştu nerdeyse aynı şeyler. Bu testin pozitif versede negatif çıkabildiğini okudum acaba tam terside mümkün mü? Ya da pozitif çıkanlar ne tür belirtiler yaşadınız lütfen yarına kadar beni pozitif tutacak bişiler duymaya ihtiyacım var.
Merhaba kan verdiniz mi benim de 3.gun çift embriyo bugun kan verdim 9.91

Back