- 20 Ocak 2021
- 123
- 76
- 48
- 34
İnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirinUmarımmmmm inşallah, bugünden itibaren bi 15 güne totalde sonucumu ögrenmiş olacağım inşallah buraya gelip sizin mesajınıza olduuuu pozitif yazabilirim
Sizin de dondurulmuş embriyo transferi miİnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirininşallah güzel sonuçlanacak
Amin teşekkür ederim muhtemelen o süreci bu sitede geçireceğim çünkü bizi bizden başkası anlamazİnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirininşallah güzel sonuçlanacak
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin acaba bide dondurulmuşmuydu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada.Bu platformda olup da hamilelik sevinci yaşayan insanları görüp bir gün nasip olur mu ben de bu duyguyu yaşar mıyım dediğim gün nasip oldu çok şükürrabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah o kadar uzun zaman olmuştu ki mutluluktan ağlamayalı rabbim anne olmak isteyen tüm anne adaylarının da her daim yardımcısı olsun dualarım sizin için de olacak
Çok teşekkür ederimKaçıncı gün embriyosuydu sizin acaba bide dondurulmuşmuydu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada.
Merhaba kan verdiniz mi benim de 3.gun çift embriyo bugun kan verdim 9.91Kızlar merhaba benimde iki tane 3.gün embriyo transferim vardı bugün 11. Gün test tarihim yarın ama bugün artımed ile evde idrar testi yaptım hiçbişi çıkmadı. Oysa çok eminim tutunduklarından hissettiklerimle çünkü daha öncede ikiz hamilelik deneyimim olmuştu nerdeyse aynı şeyler. Bu testin pozitif versede negatif çıkabildiğini okudum acaba tam terside mümkün mü? Ya da pozitif çıkanlar ne tür belirtiler yaşadınız lütfen yarına kadar beni pozitif tutacak bişiler duymaya ihtiyacım var.
Benimde dondurulmuş 5. Gün emriyosuydu bir taneydi şu an 8. Gün regl ağrım var bide sırtım ağrıyor umutsuz oldum birden bel kısımlarımda batmalar ağrılar var sizce varımdır sizin belirtileriniz neydi göğsüm biraz hasaslasmıs evet ama böyle sızlıyor falan yazıyorlar öyle değil biraz dolgun olmuş sadeceÇok teşekkür ederiminşallah siz de pozitif sonuçlar alırsınız inşallah dondurulmuş 5.gün embriyosuydu
İkinci beta sonucunuz ne çıktıAmin inş sağlıkla
İnşallah amin ben 3. Günden beri sırt ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama son iki gündür şiddeti artı batmalar oluştu bide rgl ağrısı başladı önceden günler geçmek bilmiyordu şimdi ise test günü yaklaştıkça tedirgin ve stresli hissediyorum korkuyorum sanırım negatif görmekten İnşallah tutunmuştur.Benim 4.gün şiddetli kramplarım oldu gece uyuyamamıştım 7.veya 8.gün de bel ağrısı karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşamıştım. Ertesi gün göğüs uçlarımda aşırı bir hassasiyet olmuştu. İnşallah sizin bebişiniz de sımsıkı tutulmuştur annesirabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tutunmuştur annesiİnşallah amin ben 3. Günden beri sırt ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama son iki gündür şiddeti artı batmalar oluştu bide rgl ağrısı başladı önceden günler geçmek bilmiyordu şimdi ise test günü yaklaştıkça tedirgin ve stresli hissediyorum korkuyorum sanırım negatif görmekten İnşallah tutunmuştur.
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim ama stres yapmamak elde değil sağlıkla kucağına alırsın sende inşallahTutunmuştur annesistres yapma o yüzden inşallah pozitifi göreceksin o yüzden kendine iyi gelecek şeylerle vakit geçir bebişi strese sokma
Sabah eşimle onu konuştuk aslındaİnşallah canım inşallah teşekkür ederim ama stres yapmamak elde değil sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah
Amin canım amin inşallah bende güzel haberi veririm 3 yıldır deniyoruz bir kaybım oldu kaybettikten sonra istediğimi fark etim benSabah eşimle onu konuştuk aslındasüreç baştan sona stres aslında. Ama mecburuz biraz olsun o stresi törpülemeye ne kadar aza indirgersek o kadar iyi amin inşallah rabbim hepimizin kucağına bebişlerini almayı nasip etsin inşallah
Güzel düşünün güzel olsunAmin canım amin inşallah bende güzel haberi veririm 3 yıldır deniyoruz bir kaybım oldu kaybettikten sonra istediğimi fark etim ben
Canım belli bir süre sonra katlanarak artıyor. 2 kattı olsundan grrisi önemli değil. Benim ilk kızımda öyle belli bir yükselmeden sonra daha hızlı artıyor. Her şey yolunda Allah’ın izniyleKızlar merhaba, 20 ocakta ilk beta hcgmi verdim 460 çıktı. 22 ocak verdiğim beta hcg sonucu da 1476 çıkmış. Böyle yüksek artış olması normal mi? Bu durumu yaşayıp keseyi kalp atışını gören var mı?
Çok sağolun. İlk transferim ve neyin doğru ilerlediği konusunda pek bilgim yok. Okuduklarım sonucunda biraz panikledim sanki hep 2 kat artmak zorundaymış gibiCanım belli bir süre sonra katlanarak artıyor. 2 kattı olsundan grrisi önemli değil. Benim ilk kızımda öyle belli bir yükselmeden sonra daha hızlı artıyor. Her şey yolunda Allah’ın izniyle
Evet canım çok haklısın 5 yıl önce kızım doğana kadar ben de öyleydim. Ah ah hareket etmeye hissetmeye başladığında ah bugün hareket etmedi acaba bir şey mi oldu korkuları olacak. O korku doğana kadar bitmiyor biz de aynı korkuları yaşadıkÇok sağolun. İlk transferim ve neyin doğru ilerlediği konusunda pek bilgim yok. Okuduklarım sonucunda biraz panikledim sanki hep 2 kat artmak zorundaymış gibibazıları da ikiz gebelik belirtisi olabileceğini söyledi ama o kesenin görünümünde belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?