OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Umarımmmmm inşallah, bugünden itibaren bi 15 güne totalde sonucumu ögrenmiş olacağım inşallah buraya gelip sizin mesajınıza olduuuu pozitif yazabilirim
İnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirininşallah güzel sonuçlanacak

İnanın gerçekten ve o 15 günlük süreci size iyi gelecek insanlarla ya da size iyi gelecek aktivitelerle geçirininşallah güzel sonuçlanacak
Amin teşekkür ederim muhtemelen o süreci bu sitede geçireceğim çünkü bizi bizden başkası anlamaz iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım pozitiffffff yazarım gelip buraya

Kaçıncı gün embriyosuydu sizin acaba bide dondurulmuşmuydu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada.

Merhaba kan verdiniz mi benim de 3.gun çift embriyo bugun kan verdim 9.91

Çok teşekkür ederiminşallahsiz de pozitif sonuçlar alırsınız inşallah dondurulmuş 5.gün embriyosuydu
Benimde dondurulmuş 5. Gün emriyosuydu bir taneydi şu an 8. Gün regl ağrım var bide sırtım ağrıyor umutsuz oldum birden bel kısımlarımda batmalar ağrılar var sizce varımdır sizin belirtileriniz neydi göğsüm biraz hasaslasmıs evet ama böyle sızlıyor falan yazıyorlar öyle değil biraz dolgun olmuş sadece

Benim 4.gün şiddetli kramplarım oldu gece uyuyamamıştım 7.veya 8.gün de bel ağrısı karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşamıştım. Ertesi gün göğüs uçlarımda aşırı bir hassasiyet olmuştu. İnşallah sizin bebişiniz de sımsıkı tutulmuştur annesirabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah amin ben 3. Günden beri sırt ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama son iki gündür şiddeti artı batmalar oluştu bide rgl ağrısı başladı önceden günler geçmek bilmiyordu şimdi ise test günü yaklaştıkça tedirgin ve stresli hissediyorum korkuyorum sanırım negatif görmekten İnşallah tutunmuştur.

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum bana 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Transferden sonra 5. Gün kan verdim 62 çıktı 8. Gün tekrar kan verdim 146 çıktı yarın yani 10. gün tekrar vereceğim ama kafama takılan bişey var 4 gündür lekelenmem oluyor çok çok az ve çok açık kahve renginde oluyor yerleşme kanaması bu kadar uzun sürermi

Tutunmuştur annesi stres yapma o yüzden inşallah pozitifi göreceksin o yüzden kendine iyi gelecek şeylerle vakit geçir bebişi strese sokma

İnşallah canım inşallah teşekkür ederim ama stres yapmamak elde değil sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah
Sabah eşimle onu konuştuk aslında süreç baştan sona stres aslında. Ama mecburuz biraz olsun o stresi törpülemeye ne kadar aza indirgersek o kadar iyi amin inşallah rabbim hepimizin kucağına bebişlerini almayı nasip etsin inşallah

Amin canım amin inşallah bende güzel haberi veririm 3 yıldır deniyoruz bir kaybım oldu kaybettikten sonra istediğimi fark etim ben

Kızlar merhaba 28 aralıkta opu oldum 5adet 3.gun embriyom var 8 ocakta regli oldum 27 ocak pazartesi günü transferimiz var

Canım belli bir süre sonra katlanarak artıyor. 2 kattı olsundan grrisi önemli değil. Benim ilk kızımda öyle belli bir yükselmeden sonra daha hızlı artıyor. Her şey yolunda Allah’ın izniyle

Canım belli bir süre sonra katlanarak artıyor. 2 kattı olsundan grrisi önemli değil. Benim ilk kızımda öyle belli bir yükselmeden sonra daha hızlı artıyor. Her şey yolunda Allah’ın izniyle
Çok sağolun. İlk transferim ve neyin doğru ilerlediği konusunda pek bilgim yok. Okuduklarım sonucunda biraz panikledim sanki hep 2 kat artmak zorundaymış gibibazıları da ikiz gebelik belirtisi olabileceğini söyledi ama o kesenin görünümünde belli olur.

Evet canım çok haklısın 5 yıl önce kızım doğana kadar ben de öyleydim. Ah ah hareket etmeye hissetmeye başladığında ah bugün hareket etmedi acaba bir şey mi oldu korkuları olacak. O korku doğana kadar bitmiyor biz de aynı korkuları yaşadık Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Evet ikiz gebelik de olabilir ama dediğim gibi iki katı fazlası hiçbir sorun teşkil etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…