• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Teşekkür ederim. Malesef bulundugum konum itibariyle dediklerinizin ikisinide yapamıyorum en erken yarın kan testi vermeye gideceğim. Biliyorum her şey yolunda ama işte kafama bi takıldı. Sizlerin hamileliklerini tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin transferden sonra belirgin bişiler hissettiniz mi vücudunuzda momC momC O OzlemG16 benim kasıklarımın bikaç parmak üstünde ilk yerleştirdikleri andan şimdiye kadar hep varlıklarını hissediyorum sanki. Monitörden izletmişlerdi orda gördüğüm gibi hissetmeye başlamıştım. Belki abartı gelebilir sizlere onuda normal karsılarım. Ama hissediyorum sanki delilik mi bu 🙃🙈

Teşekkür ederim. Malesef bulundugum konum itibariyle dediklerinizin ikisinide yapamıyorum en erken yarın kan testi vermeye gideceğim. Biliyorum her şey yolunda ama işte kafama bi takıldı. Sizlerin hamileliklerini tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin transferden sonra belirgin bişiler hissettiniz mi vücudunuzda momC momC O OzlemG16 benim kasıklarımın bikaç parmak üstünde ilk yerleştirdikleri andan şimdiye kadar hep varlıklarını hissediyorum sanki. Monitörden izletmişlerdi orda gördüğüm gibi hissetmeye başlamıştım. Belki abartı gelebilir sizlere onuda normal karsılarım. Ama hissediyorum sanki delilik mi bu 🙃🙈
Canım benim regli tarihim gelmişti zaten aynı belirtiler oldu birde bel ağrısı okdr 🙏🏻

Bence öncelikle sakin olmalısın ve bebişin geç tutunduğunu düşünerek onu strese sokmamalısın annesi 🤗çünkü testlere pek güven olmuyor sonuçta kanda daha net sonuca varıyorsun 🙏inşallah pozitif haberini aldığında nrden kendimi strese sokmuşum diyeceksin
Dimi dimi o zaman hemen stresi bırakıp başka seylerle ilgileniyorum 😋

Yok neden delilik olsun. Hepimiz aynı durumdayız aynı şeyleri hissediyoruz. Yine o yollardan geçiyoruz ☺️

Back