• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Erken test verip düşük çıkıpta gününde test verip yükselen var mı değeri

Merhaba cnm bn de snnle benzer durumdayım üstelik transferim yarın. Ama bnm Dr um da aynısını söyledi tek embriyonun tutunma şansı yüzde 35 miş o yüzden biz iki embriyo ya karar verdik. Hepimizin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun 🤲
Canm hamile kalmıssın cok sevindim. Darisı basıma . Embriyo kalitelerinı öğrenmismiydin merak ettim, benm 4bb 3bb tutarmı diye cok endişeliyim sol bacagım kasılyo 2 gündür bide idrar yaparken bazen agrı saplanyo baska belirtim yok🙄

Canm hamile kalmıssın cok sevindim. Darisı basıma . Embriyo kalitelerinı öğrenmismiydin merak ettim, benm 4bb 3bb tutarmı diye cok endişeliyim sol bacagım kasılyo 2 gündür bide idrar yaparken bazen agrı saplanyo baska belirtim yok🙄
Sağol cnm bnm amiiin darısı snn ve buradaki bütün kızların başına inşallah hepimiz anne grubunda konuşuruz. Bn kalitesini hiç sormadim Dr um da söylemedi. İnşallah sen de sağlıkla öğrenirsin hamileliğini. Snn test günün ne zaman

6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Gününü bekle bence, 8.gün idrarda çıkmazsa tekrar moralin çok bozulur üzülürsün 😕 üzüntü stres çok etkiler transferi, kendini bişeylerle oyala bi kaç gün, inşaALLAH tutunmuştur bebişin🤲🏻🌸

Sağol cnm bnm amiiin darısı snn ve buradaki bütün kızların başına inşallah hepimiz anne grubunda konuşuruz. Bn kalitesini hiç sormadim Dr um da söylemedi. İnşallah sen de sağlıkla öğrenirsin hamileliğini. Snn test günün ne zaman
26 ocak ama dayanamayip 1 2 güne yaparım gibi geliyo. Cok korkuyorum negatif görmekten 🥺

Back