Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm hamile kalmıssın cok sevindim. Darisı basıma . Embriyo kalitelerinı öğrenmismiydin merak ettim, benm 4bb 3bb tutarmı diye cok endişeliyim sol bacagım kasılyo 2 gündür bide idrar yaparken bazen agrı saplanyo baska belirtim yokMerhaba cnm bn de snnle benzer durumdayım üstelik transferim yarın. Ama bnm Dr um da aynısını söyledi tek embriyonun tutunma şansı yüzde 35 miş o yüzden biz iki embriyo ya karar verdik. Hepimizin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun
Hangi merkezde acabaEvet yumurta donasyonu, kendi yumurtamla olmadı.. kıbrısta :)
Sağol cnm bnm amiiin darısı snn ve buradaki bütün kızların başına inşallah hepimiz anne grubunda konuşuruz. Bn kalitesini hiç sormadim Dr um da söylemedi. İnşallah sen de sağlıkla öğrenirsin hamileliğini. Snn test günün ne zamanCanm hamile kalmıssın cok sevindim. Darisı basıma . Embriyo kalitelerinı öğrenmismiydin merak ettim, benm 4bb 3bb tutarmı diye cok endişeliyim sol bacagım kasılyo 2 gündür bide idrar yaparken bazen agrı saplanyo baska belirtim yok
Sevinç hastanesiHangi merkezde acaba
Tşk ederim canım bi önceki transferim yazmışsın, gebelik devam etmedimi?Benim de bir önceki transferinde 6 gün kala 9,5mm idi ve tutunmuştu. Bildiğim kadarıyla 8-14mm arası ideal. Endişelenmene gerek yok bence
Gününü bekle bence, 8.gün idrarda çıkmazsa tekrar moralin çok bozulur üzülürsün üzüntü stres çok etkiler transferi, kendini bişeylerle oyala bi kaç gün, inşaALLAH tutunmuştur bebişin6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Evet maalesef 8. haftada kalbi durmuştuTşk ederim canım bi önceki transferim yazmışsın, gebelik devam etmedimi?
26 ocak ama dayanamayip 1 2 güne yaparım gibi geliyo. Cok korkuyorum negatif görmektenSağol cnm bnm amiiin darısı snn ve buradaki bütün kızların başına inşallah hepimiz anne grubunda konuşuruz. Bn kalitesini hiç sormadim Dr um da söylemedi. İnşallah sen de sağlıkla öğrenirsin hamileliğini. Snn test günün ne zaman
26 ocak ama dayanamayip 1 2 güne yaparım gibi geliyo. Cok korkuyorum negatif görmekten
Kaçıncı gün embriyosuydu26 ocak ama dayanamayip 1 2 güne yaparım gibi geliyo. Cok korkuyorum negatif görmekten
5. Gündü canımKaçıncı gün embriyosuydu
Anladım hayırlısı olsun inşallah bence test gününüzü bekleyin kendinizi strese katmayın fazla düşünmeyin dilerim bebişiniz size sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle5. Gündü canım