• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Merhaba bugün saat 3 te transferim oldu. 3.gün taze embriyo. 28 ocak ta test yapılacak. Bilmemiz yapmamız gereken ekstra bişey varmı. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Kesinlikle takılı kalma,eğilme ağır kaldırma süpürge tutma yükseğe uzanma ama geri kalan işleri extra bir durumun yoksa yapabilirsin
Ben transferden eve geldim yemek hazırladım yemek yedik felan yürüdüm otoparka gittim vs normaldim hep ev içinde.
İlaçları saatinde düzenli kullan,bence her gün en az yarım avakado çiğ ceviz badem fındık kabak çekirdeği yoğurt vs tüket. Et tavuk balık 1er kere haftada mutlaka yemeye çalış. Sebzeleri de eksik etme.
Türk Kahve günde 1 fincan içebilirsin ama arada ara ver 2 günde bi gibi 3 günde bi gibi demişti doktorum ben hiç içmedim. Süt içtim bazen akşamları
yoğurt yedim mesela yemeklerle
Hareketsiz kalmadım evde.
Koku hiç kullanmadım vücuduma üstüme.
Vee bolca dua ettim ben
Ya fettah-ya rahman-ya rahim-ya musavvir hürmetine allahım bebeğimi sağlıkla oluştur bana sımsıkı tutunsun de bunu istediğin kadar tekrar et
ben sayısız okudum içimden geldiği gibi,meryem suresini de her gün evinde aç dinle 2-3-4 defa nasıl istersen,istersen kendlnde extra okursun. Ben duanı gücüne inanıyorum bi yerden sonra rabbimin mucizesi oluyorlar artık

Evet canım ben ilk transferimi de böyle olmuştum. Döngümün 15.günü kandan bakılan LH hormonu ile yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşılmıştı. Embriyom 5.gün olduğu için döngümün 21.günü transfer oldum. Pozitifi görmüştüm ama 8.haftada kalbi durmuştu.
Şimdi ikinci transfer hazırlığındayız. Bugün kontrole gittim. Yumurtam 16,5mm olmuş. Rahim kalınlığı da 7,5mm. Cumartesi tekrar gideceğim ve LH hormonuna bakılacak. Yeni çatlamışsa ya da çatlamak üzereyse Perşembe Cuma gibi transfer olacağım 🐣🌸
Benimde rahim ölçüldü bugün ve 10mm e ulaşmış şimdiden, bilmiyorum iyimi kötümü 🙄 transfere daha 9 gün var 🫤

Merhaba bugün saat 3 te transferim oldu. 3.gün taze embriyo. 28 ocak ta test yapılacak. Bilmemiz yapmamız gereken ekstra bişey varmı. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim.
İnşaALLAH pozitif sonucunuda görürüz burda ☺️☺️🤲🏻🌸

GulizAli GulizAli vanım bende Kıbrıs’ta magusa da yaşıyorum bişeye ihtiyacın olursa falan özelden yazabilirsin bana elimden gelen bişeyse yardımcı olurım

Benim doktorum çatlatma iğnesi kullandırtmıyor. Kendisinin çaylamasını bekliyor. Ne zaman çatladığını da kandan bakılan LH hormonu ile anlıyor.
Tedavi öncesi rahim filmi falan çekildi bi sıkıntı yok. Doktorum zaten tüm gebeliklerin beşte birinde bu durum gözüküyor sağlıksız embriyo büyük ihtimalle dedi. Sonrasınds pıhtılaşma testi yaptırdık pıhtılaşma yoklama yatkınlık çıktı şu anda coraspin kullanıyorum.
Son kontrolün ne zamandı ve yumurtan kaç mm idi? Bu arada bende ara kanama olmadı.
Canım ayın 10 da muayene oldum. 20 si Sabah gitcem

6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Canım idrarda çıkmayıp da kandan çıkan çok oldu. Moralini bozma, dua et inşallah olacak henüz erken

Merhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef:( . İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .
Kahverengi leke olabiliyor benim ilk gebeliğimde transfer sonrası leke olabilir demişti hemşireler canım. Moralini bozma güzel düşün inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Canım bence embriyonu saklat. İlerki yıllarda istersen koydurursun. 20 yıl sonra koyduran vardı
Ben çok kötü günler geçirdim preklemsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım ve normalde 20 haftadan sonra çıkan bir şey bende 31 de çıktı ikinci gebelikte 20 de çıkarsa ve ben bebeğimi kaybedersem vicdan azabından yaşayamam o yüzden hiç istemiyorum

Kızlar ben de 13 ocakta transfer tedavisine başladım ilaçlar verdi. Bir daha 10 gün sonra çağırdı. İlk kızımda 16. Gün transfer etmişti. Acaba şimdi ne zaman transfer olacağım heyecanlıyım, merak ediyorum. Bir tane 6. Gün 3 tane 5. Gün embriyom var.

Ben çok kötü günler geçirdim preklemsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım ve normalde 20 haftadan sonra çıkan bir şey bende 31 de çıktı ikinci gebelikte 20 de çıkarsa ve ben bebeğimi kaybedersem vicdan azabından yaşayamam o yüzden hiç istemiyorum
Rabbim evladına sağlık sıhhat versin. Gebelik süreci zor, senin yaşadıkların ayrı bir zor. Ben de ikinci düşünmüyordum açıkçası. Bu yıl bir kez daha deneyeyim dedim.

Canım ayın 10 da muayene oldum. 20 si Sabah gitcem
İlaç kullanmaya başlamadan önce gittin o zaman sen. Benim doktorum yumurta takibi için 5 günlük ilaç kullanımından sonra sık sık çağırıyor. 3 Ocak'ta ilaç kullanmaya başladım. 10-13-16-18 Ocak kontrol tarihlerim. Bu şekilde transferde biraz sık kontrol oluyor

İnş canım hepimizin yüzü gülsün yarın 8. Günüm artık kısmette varsa tutunmuştur bugüne kadar
Kanda çıkar diye düşünüyorum inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gün embriyosu transferi oldun

Kanda çıkar diye düşünüyorum inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gün embriyosu transferi oldun
3. Gün taze çift embriyo transferi oldum o yüzden pazartesi günü 11. Gün kan vereceğim yarın belki bi idrar daha denerim

Kızlar ben de 13 ocakta transfer tedavisine başladım ilaçlar verdi. Bir daha 10 gün sonra çağırdı. İlk kızımda 16. Gün transfer etmişti. Acaba şimdi ne zaman transfer olacağım heyecanlıyım, merak ediyorum. Bir tane 6. Gün 3 tane 5. Gün embriyom var.
Yani sizlerin transfer süreci kaç gün sürdü?

3. Gün taze çift embriyo transferi oldum o yüzden pazartesi günü 11. Gün kan vereceğim yarın belki bi idrar daha denerim
Canım benim de 5 yıl önce 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti şuan dört buçuk yaşında kızım var. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Evet kan için pazartesi daha iyi olur.

Canım benim de 5 yıl önce 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti şuan dört buçuk yaşında kızım var. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Evet kan için pazartesi daha iyi olur.
Yaa ne güzel inş tutunmuştur beklemekten başka çarem yok yarın da bi ihtimal belki silik falan çıkıp beni sevindirir

Back