- 14 Eylül 2021
- 506
- 190
- 53
Kesinlikle takılı kalma,eğilme ağır kaldırma süpürge tutma yükseğe uzanma ama geri kalan işleri extra bir durumun yoksa yapabilirsinMerhaba bugün saat 3 te transferim oldu. 3.gün taze embriyo. 28 ocak ta test yapılacak. Bilmemiz yapmamız gereken ekstra bişey varmı. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Ben transferden eve geldim yemek hazırladım yemek yedik felan yürüdüm otoparka gittim vs normaldim hep ev içinde.
İlaçları saatinde düzenli kullan,bence her gün en az yarım avakado çiğ ceviz badem fındık kabak çekirdeği yoğurt vs tüket. Et tavuk balık 1er kere haftada mutlaka yemeye çalış. Sebzeleri de eksik etme.
Türk Kahve günde 1 fincan içebilirsin ama arada ara ver 2 günde bi gibi 3 günde bi gibi demişti doktorum ben hiç içmedim. Süt içtim bazen akşamları
yoğurt yedim mesela yemeklerle
Hareketsiz kalmadım evde.
Koku hiç kullanmadım vücuduma üstüme.
Vee bolca dua ettim ben
Ya fettah-ya rahman-ya rahim-ya musavvir hürmetine allahım bebeğimi sağlıkla oluştur bana sımsıkı tutunsun de bunu istediğin kadar tekrar et
ben sayısız okudum içimden geldiği gibi,meryem suresini de her gün evinde aç dinle 2-3-4 defa nasıl istersen,istersen kendlnde extra okursun. Ben duanı gücüne inanıyorum bi yerden sonra rabbimin mucizesi oluyorlar artık