- 4 Nisan 2019
- 5.723
- 6.131
- 198
Çok tatlısın canımBursadayım da benim için farketmez kırdım kafayı iyice
Kötü düşünmeyin gerçekten çok üzüldüm duruma ama belki aksi olur pozitif görürsünüz kendinizi üzmeyin. Biliyorum demek kolay yaşayan biri olarak yaşamak zor ama bazen gerçekten nasibinde ne varsa o oluyor. Kötüye yormayın evde testte yapmayın. İnşallah iyi sonuç alırsınız bizede haber verin
Ay gerçekten mi benim sanırım 6. Gün embriyosu. İlk 3. Gün embriyosu transfer olmuştum . Sonra kalan embriyolar 5. Güne geçmiş. On kalanlar da 6. Gün embriyosu dedilerBenimki de o şekilde. Ama şöyle bir bilgi vereyim çatlatma iğnesi nden hemen bir iki gün sonra transfer olmuyor aşılama gibi. Çatlatma iğnesi yapıldıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Çatladığı zaman baz alınarak eğer ki donmuş embriyo 3 günlük ise çatladıktan 3 gün sonra, eğer ki donmuş embriyo 5.gün embriyosu ise çatladıktan 5 gün sonra transfer olunuyor
Ay pazartesi vurulursam. Cuma ya da cumartesi transfer olacağım o zaman. Bi an önce transfer olup bebişlerimi taşımak istiyorumBenimki de o şekilde. Ama şöyle bir bilgi vereyim çatlatma iğnesi nden hemen bir iki gün sonra transfer olmuyor aşılama gibi. Çatlatma iğnesi yapıldıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Çatladığı zaman baz alınarak eğer ki donmuş embriyo 3 günlük ise çatladıktan 3 gün sonra, eğer ki donmuş embriyo 5.gün embriyosu ise çatladıktan 5 gün sonra transfer olunuyor
Bugün 5.günüm. İnsallah öyledirBenim de aynı olmuştu şuan gebeyim inşallah sizin de öyle olmuştur
Canım bence embriyonu saklat. İlerki yıllarda istersen koydurursun. 20 yıl sonra koyduran vardıEvet 11 yumurtam toplandı 9 tanesi işleme alındı sadece 2 tane embriyo oluştu 4aa ve 3aa donduruldu doktorum tutunma ihtimali çok yüksek ikiz pek istemiyoruz dedi bizde istemiyorduk 4aa koydu ve tuttu çok şükür diğer embriyoyu da imha ettircez bir daha çocuk düşünmüyoruz çok sıkıntılar yaşadık hamileliğim zaten kusmaktan çok zor geçti gebelik zehirlenmesi yaşadım 31 haftalık doğdu oğlum 43 gün küvezde kaldı yoğun bakımda çok şükür şu an iyi ama bir daha bu korku ve stresi yaşamak istemiyoruz o yüzden 1 tane yeterli bizim için
Evet canım ben ilk transferimi de böyle olmuştum. Döngümün 15.günü kandan bakılan LH hormonu ile yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşılmıştı. Embriyom 5.gün olduğu için döngümün 21.günü transfer oldum. Pozitifi görmüştüm ama 8.haftada kalbi durmuştu.Ay gerçekten mi benim sanırım 6. Gün embriyosu. İlk 3. Gün embriyosu transfer olmuştum . Sonra kalan embriyolar 5. Güne geçmiş. On kalanlar da 6. Gün embriyosu dediler
Ben yaşadım hala yaşıyorum uzun bir tedavi süreci sonrası ikinci transferimi yaşıyorum şuan. Evet sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin hepimizeTeşekkür ederim, demek kolay demiyorum zaten siz de bu forumdaysanız hepimizin yaşadıklarını yaşamış ya da yaşıyorsunuzdur muhtemelen , evde tek test vardı onu yaptım sadece yapmam da zaten artık , bakalım cumartesi kan tahlilim var , umarım pozitifi görür de iyi haber verebilirim burdan. Zaten bu son şansım artık , oldu oldu olmadı ise nasip deyip önüme bakmam lazım. Her zaman duam şu oldu ki Rabbim verip sonra acısını yaşatmasın , hayırlı , sağlıklı, uzun ömürlü , mutlu bir evlat versin ve herkes için inşallah
Çatlama iğnesi yaptırdın mıEvet canım ben ilk transferimi de böyle olmuştum. Döngümün 15.günü kandan bakılan LH hormonu ile yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşılmıştı. Embriyom 5.gün olduğu için döngümün 21.günü transfer oldum. Pozitifi görmüştüm ama 8.haftada kalbi durmuştu.
Şimdi ikinci transfer hazırlığındayız. Bugün kontrole gittim. Yumurtam 16,5mm olmuş. Rahim kalınlığı da 7,5mm. Cumartesi tekrar gideceğim ve LH hormonuna bakılacak. Yeni çatlamışsa ya da çatlamak üzereyse Perşembe Cuma gibi transfer olacağım
Neden kalbi durdu. Kan sulandırıcı kullanıyor musun, rahim filmi çektirdin mi?Evet canım ben ilk transferimi de böyle olmuştum. Döngümün 15.günü kandan bakılan LH hormonu ile yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşılmıştı. Embriyom 5.gün olduğu için döngümün 21.günü transfer oldum. Pozitifi görmüştüm ama 8.haftada kalbi durmuştu.
Şimdi ikinci transfer hazırlığındayız. Bugün kontrole gittim. Yumurtam 16,5mm olmuş. Rahim kalınlığı da 7,5mm. Cumartesi tekrar gideceğim ve LH hormonuna bakılacak. Yeni çatlamışsa ya da çatlamak üzereyse Perşembe Cuma gibi transfer olacağım
Merhaba donasyon ile mi transfer olacak nerede yaptiriyorsunuzBen varım2 aşılama ve 2 tüp benek, ocakta yumurta donasyonuyla transfer olacak hayrlısıyla
Bana Pazartesi sabah gel dedi. O gün yumurta ve kan değerlerim iyi olursa akşama çatlatma iğnesi verecek diye biliyorumEvet canım ben ilk transferimi de böyle olmuştum. Döngümün 15.günü kandan bakılan LH hormonu ile yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşılmıştı. Embriyom 5.gün olduğu için döngümün 21.günü transfer oldum. Pozitifi görmüştüm ama 8.haftada kalbi durmuştu.
Ben varım2 aşılama ve 2 tüp benek, ocakta yumurta donasyonuyla transfer olacak hayrlıs
Merhaba transferimiz oldu mu sonucu merak ettim benimde 1 tane 3 üncü gün embriyosu transfer esilecekBenim 1 tane 1 kalite 3. Gün embriyosu transfer olacak inş. İlk transferim mayısta olmuştu 2 adet 3. Gün embriyosu konuldu 5. Hafta düşük oldu. Ben vakti saati gelmemiş olmamış diyorum ve bence embriyo kaynaklı düştü. bu kez olacak ve inş doğru zamandır.
Benim doktorum çatlatma iğnesi kullandırtmıyor. Kendisinin çaylamasını bekliyor. Ne zaman çatladığını da kandan bakılan LH hormonu ile anlıyor.Çatlama iğnesi yaptırdın mı
Tedavi öncesi rahim filmi falan çekildi bi sıkıntı yok. Doktorum zaten tüm gebeliklerin beşte birinde bu durum gözüküyor sağlıksız embriyo büyük ihtimalle dedi. Sonrasınds pıhtılaşma testi yaptırdık pıhtılaşma yoklama yatkınlık çıktı şu anda coraspin kullanıyorum.Neden kalbi durdu. Kan sulandırıcı kullanıyor musun, rahim filmi çektirdin mi?
Son kontrolün ne zamandı ve yumurtan kaç mm idi? Bu arada bende ara kanama olmadı.Bana Pazartesi sabah gel dedi. O gün yumurta ve kan değerlerim iyi olursa akşama çatlatma iğnesi verecek diye biliyorum
Kafana takmadan düşünmeden geçirmeye çalış. Ve bol bol dinlen tadını çıkar. Sağlıklı beslen bol su tüketMerhaba bugün saat 3 te transferim oldu. 3.gün taze embriyo. 28 ocak ta test yapılacak. Bilmemiz yapmamız gereken ekstra bişey varmı. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Evet yumurta donasyonu, kendi yumurtamla olmadı.. kıbrısta :)Merhaba donasyon ile mi transfer olacak nerede yaptiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?