- 20 Ocak 2021
- 47
- 28
- 38
- 34
Estrofem,progestan fitil, progestan dex, coraspirin ve oksaparİnşallah hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estrofem,progestan fitil, progestan dex, coraspirin ve oksaparİnşallah hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
İnşallah çok teşekkür ederim Allah hepimize güzel sonuçlar alıp birbirimize umut olmayı nasip etsinİnşallah yarın güzel haber verirsiniz bana da umut olursunuz
Bende aynı ilaçlar sadece oksapar ekstra kullanıyorsunuz ben sadece corapirin kullanıyorumEstrofem,progestan fitil, progestan dex, coraspirin ve oksapar
Bende 9. Da transfer oldum test yaptınız mıHadi inşallah bebişlerimize kavuşuruz inşallahben de 9unda transfer oldum. Erken gebelik testi yaptınız mı hiç? Bir de kasık ve bel ağrınız oldu mu?
Evet yaptım bugün dayanamayıp ikinci çizgi çok net değil belirsiz çıktı. Bakalım pazartesiyi bekliycem mecbur en net sonucu orda görücem. İnşallah bebişin haberini alcamBende 9. Da transfer oldum test yaptınız mı
Aslında kanda pıhtılaşmam yok ama sanırım ilaçların etkilerinden dolayı hem hem coraspirin hem oksapar kullanırdı doktorum. İlaçların çoğunda pıhtılaşma sorunu var çünküBende aynı ilaçlar sadece oksapar ekstra kullanıyorsunuz ben sadece corapirin kullanıyorum
Anladım canım bi kaç kişiden daha duymuştum bu şekilde tedavi. İnşallah kanda güzel pozitif sonuçlar alırızAslında kanda pıhtılaşmam yok ama sanırım ilaçların etkilerinden dolayı hem hem coraspirin hem oksapar kullanırdı doktorum. İlaçların çoğunda pıhtılaşma sorunu var çünkü
İnşallahAnladım canım bi kaç kişiden daha duymuştum bu şekilde tedavi. İnşallah kanda güzel pozitif sonuçlar alırız
Sadece 5 gün ilaç kullandım canım. Şuan sadece vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorumDoğal yolla transfer mi sizin de?
Yaaa ne güzel bende yaptım ama negatif çıktıEvet yaptım bugün dayanamayıp ikinci çizgi çok net değil belirsiz çıktı. Bakalım pazartesiyi bekliycem mecbur en net sonucu orda görücem. İnşallah bebişin haberini alcam
İlk idrarla mı yaptınız? Bence kan testini bekleyin ben hiç gebelik testi yapmamıştım bu zamana kadar. Biraz heveslendim yapayım diye o yüzden yaptım. Ki yaparken de kendime dedim çizgi çıksa da çıkmasa da negatif olmak yok. Kan testi daha net sonuç veriyor o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmayınYaaa ne güzel bende yaptım ama negatif çıktı
6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorumİlk idrarla mı yaptınız? Bence kan testini bekleyin ben hiç gebelik testi yapmamıştım bu zamana kadar. Biraz heveslendim yapayım diye o yüzden yaptım. Ki yaparken de kendime dedim çizgi çıksa da çıkmasa da negatif olmak yok. Kan testi daha net sonuç veriyor o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmayın
Bence moral bozmayın moral bozacaksınız kan tahlilinizi bekleyin bundan bebiş etkilebilir onu düşünerek hareket edin6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Pazartesi kan vercmBence moral bozmayın moral bozacaksınız kan tahlilinizi bekleyin bundan bebiş etkilebilir onu düşünerek hareket edin
Negatif görmekten korkuyorsanız bence yapmayın ve kan vereceğiniz günü bekleyin derim. Çünkü testlerin kanıtlanmış %100 bi doğruluğu yok. Ve yanlış sonuç olsa bile negatif görünce üzülürsünüz bence yapmayın derim biliyorum beklemek zor ama en doğrusu kan sonucu.6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum