• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Normal kaset test var yarın silikte olsa çıkarmı acaba korkuyorum 😔
Valla kuzum çok aklında kalıcak kendine stres yapmıcaksan yap için rahat etsin erken gebelik al birde kaset test yap beta düşük olduğu için çok hafif silikte olsa bile çıkar inşallah gönlüne göre olsun 🤲🏻🫶🏻💐

Benimde günüm belli olduu, pazar gunu transferım olacakmıs nasıpse. hem cok heycanlı ve mutluyum hemde cok korkuyorum :dua:

bir de bisey daha sormak ıstıyorum, progestan vajinal tablet ben uygulayamıyorum sadece gobekten progestan yaptırıyorum doktoruma da söyledım sorun yok dedı ama bana verdıklerı onam kagıdında fıtılın cok onemlı oldugu vs seklınde yazılar yazıyordu yıne de endıselıyım bu konuda. uygulamayan oldu mu acaba

bir de bisey daha sormak ıstıyorum, progestan vajinal tablet ben uygulayamıyorum sadece gobekten progestan yaptırıyorum doktoruma da söyledım sorun yok dedı ama bana verdıklerı onam kagıdında fıtılın cok onemlı oldugu vs seklınde yazılar yazıyordu yıne de endıselıyım bu konuda. uygulamayan oldu mu acaba
Banada fitil verilmedi kalçadan 50 mg progestan vurduruyorum hergun

Transfer sonrası asistanı sordu fitil yazalım mı diye doktorum gerek yok fitile dedi bence seninde doktorun gerek görmedi rahim kalinligin iyiyse zaten ignen de varmis

Yapmaya da korkuyorum bi yandan ama perşembe sabah en iyisi dediğiniz gibi
Doktorunuz ne zaman kan testi verin dedi Ben 6 ocakta transfer oldum doktor 16’sı kan ver dedi hala bekliyorum korkuyorum sanırım sonuçtan yani sonuç üzücü olursa moralim bozulacak ama 16’sını da bekleyeyim belki kanda çıkar diye içimde büyük bir karmaşa çıkacak sonra 16’sı gelip kan verdiğimde alacağım sonuçta da ne yaşayacağım bilmediğim için sabretmeye çalışıyorum 😔 hayatta en zor şey belirsizlik allahım hepimize güzel sonuçları nasip etsin 🙏🏻

Doktorunuz ne zaman kan testi verin dedi Ben 6 ocakta transfer oldum doktor 16’sı kan ver dedi hala bekliyorum korkuyorum sanırım sonuçtan yani sonuç üzücü olursa moralim bozulacak ama 16’sını da bekleyeyim belki kanda çıkar diye içimde büyük bir karmaşa çıkacak sonra 16’sı gelip kan verdiğimde alacağım sonuçta da ne yaşayacağım bilmediğim için sabretmeye çalışıyorum 😔 hayatta en zor şey belirsizlik allahım hepimize güzel sonuçları nasip etsin 🙏🏻
Bende 8 ocakta oldum 18 ocak kan testi verin dediler alın benden de okadar çok korkuyorum yine negatif ten beni bıraksınlar keşke öylece beklim adet olmayinca anlasam 4 yıldır tedaviler negatifler ne idrar ne kan veresim var aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu kez bizimde yüzümüz güler 🤲 arada bi hafif ağrılarım oluyor umutlaniyorum

Bende 8 ocakta oldum 18 ocak kan testi verin dediler alın benden de okadar çok korkuyorum yine negatif ten beni bıraksınlar keşke öylece beklim adet olmayinca anlasam 4 yıldır tedaviler negatifler ne idrar ne kan veresim var aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu kez bizimde yüzümüz güler 🤲 arada bi hafif ağrılarım oluyor umutlaniyorum
Benim ağrı şeklinde değil ama biraz hassasiyet var gibi diyebilirim ağrı bir belirtiyse bende yok sayılır dün sol tarafıma doğru yatarken hapşırdım ve içimde (sanki doktorun embriyoyu koyduğunu gösterdiği tarafta 🤔) 3-5 sn kadar iğne batması oldu korktum dua ettim şu yazdıklarıma bile bakınca yok hapşırık yok embriyo yeri başka yerde okusam olmaz canım öyle şey diyeceğim şeylerken şimdi olana bak yaşadığımız duygular aslında çok ağır ama içerisindeyken anlamıyoruz bir yanım çok umutlu oldu bu iş allahın izniyle diyor bir yanım test yapmaya korkuyor allahım yardımcımız olsun hepimizin 🙏🏻

tebrık ederım Allah bağıslasınn, ılk denemeniz miydi :KK200: bende pazar gunu transfer olacagım sunlara dıkkat et demek istediğiniz seyler var mı gözlemledıgınız
Evet ilk denememdi teşekkür ederim valla ben ağır bi şey kaldırmadım ama hepte yatmadım arada evin içinde yürüyüş yaptım bol su içtim bol bol ibadet dua başkada bi şey yapmadım nasip bu işler inşallah sizede nasip olsun 🌹

Benimde 2. Tüp bebeğim hafif ağrılar oluyo bakmalar vs ama iğnelerin etkisi ilkinde de olmuştu 1 senedir aktif tedavi görüyorum hiç bir sıkıntı yok 2 aşılama 1 tüp bebek olmadı hiç gebelik vs de olmadı ilkinde belli yemedim idrar testi yaptım negatif çıktı kafam katıştı baya kan testi yapana kadar şimdi 7 Ocak'ta transfer oldum bu seferde korkuyorum test yapmaya artık negatif görmek istemiyorum 🤲

Benimde 2. Tüp bebeğim hafif ağrılar oluyo bakmalar vs ama iğnelerin etkisi ilkinde de olmuştu 1 senedir aktif tedavi görüyorum hiç bir sıkıntı yok 2 aşılama 1 tüp bebek olmadı hiç gebelik vs de olmadı ilkinde belli yemedim idrar testi yaptım negatif çıktı kafam katıştı baya kan testi yapana kadar şimdi 7 Ocak'ta transfer oldum bu seferde korkuyorum test yapmaya artık negatif görmek istemiyorum 🤲
Bende 7 ocakta transfer oldum bı kaç gündür kaset test yapıyorum ama hiç belirti yok tek çizgi sanırım tutmadı🥹

Back