• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

canım benimde 5. haftada yani 3 gün once oldu cok korktum hemen doktora gittik doktor düsük tehlikem olmadıgını kahverengi kanamanın yerlesme kanaması oldugunu soyledi 2 gün üst üste promester 50 mg iğne verdi her ihtimale karşı vurunalım dedi birde sabah aksam öğle progestan fitil yaptım cok şükür gecti
Bende 7+3 günlük hamileyim sabah akşam 2 tane progesteron fitil, promester 50 mg kalçadan , Oksapar ve günde iki tane prolutex göbekten kullanıyorum evet bu süreçte biraz zor ama değiyor çok şükür 🙏 kalp atışını duyunca herşeye değdi

canım benimde 5. haftada yani 3 gün once oldu cok korktum hemen doktora gittik doktor düsük tehlikem olmadıgını kahverengi kanamanın yerlesme kanaması oldugunu soyledi 2 gün üst üste promester 50 mg iğne verdi her ihtimale karşı vurunalım dedi birde sabah aksam öğle progestan fitil yaptım cok şükür gecti
Yaa çok teşekkür ederim yanıtınız için ben 7 haftalığım şuan, 5.haftada olmuştu yerleşme olduğunu biliyordum şimdi tekrar olunca korkmuştum dayanamayıp acile gittim. Bebek iyi çok şükür ama rahim ağzında kronik bi yara varmış orası kanıyor muş fitile devam şuan başka bi şey vermedi inşallah geçer bekliyorum

Yaa çok teşekkür ederim yanıtınız için ben 7 haftalığım şuan, 5.haftada olmuştu yerleşme olduğunu biliyordum şimdi tekrar olunca korkmuştum dayanamayıp acile gittim. Bebek iyi çok şükür ama rahim ağzında kronik bi yara varmış orası kanıyor muş fitile devam şuan başka bi şey vermedi inşallah geçer bekliyorum
kızlarr çok şükür bugün 6+1 kalp atışlarını duydum kayseri memorial hastanesinSemih zeki Uludağ hocama sonsuz teşekkür ediyorum ilk denememizde bize bu mutlulugu yaşattı❤️

kızlarr çok şükür bugün 6+1 kalp atışlarını duydum kayseri memorial hastanesinSemih zeki Uludağ hocama sonsuz teşekkür ediyorum ilk denememizde bize bu mutlulugu yaşattı❤️
6+5 bende bugün gittim canım MAAŞALLAH SUBHANALLAH duyduk bizde canım elhamdülillah🤲🏻
Kaç atiyordu rakam olarak ne söyledi doktor bey canım

Ewet cnm Bülent tıraş estrofem kullanıyor musun dozu nedir? Rica etsem ilaç isimlerini ve dozlarını yazar mısın?
Estrofem sabah2 akşam2
Progeaf sabaj1 akşam1 ama kendi doktorum bir e düşürdü
PROGESTAN vajibal sabah öğle akşam 2 şer
Hibor iğne
PROGESTAN iğne
Böyle cnnm
Kendi doktorum azaltarak kesicem dedi ilaçları
Senin doktor ne diyor ?

Back