Kızlar bugün 5. Günü transferin sanırım uzanmaktan belim ağrıyor onun dışında hiçbir belirtim yok
3 ay önce tüp bebekle biyokimyasal yaşadım 5. Gün test yaptım silik bile çıkmadı ha bu arada çok fazla kahverengi akıntım vardı.. negatifi yiyince hiç dikkat etmedim sigara içtim çalışıyorum okulda hızlı hızlı merdiven indim çıktım falan.. 8. Gün eşimin ısrarıyla kan verdim 12 çıktı sonra 500 lere kadar yükseldi kimyasal oldu ama benim gibi başlayıp devam eden bir sürü oldu o süreçte.. yani demem o ki hala umut var yine de her türlüsüne kendinizi hazırlayın..Merhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef . İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .