• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar bugün 5. Günü transferin sanırım uzanmaktan belim ağrıyor onun dışında hiçbir belirtim yok
Merhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef:( . İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .
3 ay önce tüp bebekle biyokimyasal yaşadım 5. Gün test yaptım silik bile çıkmadı ha bu arada çok fazla kahverengi akıntım vardı.. negatifi yiyince hiç dikkat etmedim sigara içtim çalışıyorum okulda hızlı hızlı merdiven indim çıktım falan.. 8. Gün eşimin ısrarıyla kan verdim 12 çıktı sonra 500 lere kadar yükseldi kimyasal oldu ama benim gibi başlayıp devam eden bir sürü oldu o süreçte.. yani demem o ki hala umut var yine de her türlüsüne kendinizi hazırlayın..

Merhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef:( . İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .

ay önce tüp bebekle biyokimyasal yaşadım 5. Gün test yaptım silik bile çıkmadı ha bu arada çok fazla kahverengi akıntım vardı.. negatifi yiyince hiç dikkat etmedim sigara içtim çalışıyorum okulda hızlı hızlı merdiven indim çıktım falan.. 8. Gün eşimin ısrarıyla kan verdim 12 çıktı sonra 500 lere kadar yükseldi kimyasal oldu ama benim gibi başlayıp devam eden bir sürü oldu o süreçte.. yani demem o ki hala umut var yine de her türlüsüne kendinizi hazırlayın..

Güzel

Güzel düşünün güzel olsun🫶.İnşallah bebişinizin haberini alırsınız🤲 Bir de elinizden geleni yaptıktan sonra bazen nasip kısmet diyip kenara çekilmek de gerekiyor sanırım. Kendi adıma şunu söyleyeyim düşüncem bu sürece başlarken şuydu :elimden geleni yapayım ve sürece bırakayım kendimi. Ki hepimiz bu sürecin içerisindeyiz. Maddi olarak da manevi olarak da o kadar zor bir süreç ki. Sonucunu hiçbirimiz bilmeden bir sürü yan etkisi olan ilaçları kullanıp bünyemize psikolojimize verdiğimiz zararın haddi hesabı yok. Yuvalar da o kadar çok çocuk var ki. Belki bazen de dünyaya gelmemizin nedenini doğurmak değil de bir çocuğa kucak açmak olarak düşünmemiz gerekiyor. Neyin nasip olacağını bilemeyiz elbet ama tüm yolları tükettiysek de nasip buymuş demeliyiz. İnşallah rabbim bizim gibi çocuk hasreti çekenlerin duasını duyar da hepimize nasip eder. Evet çok duygusal bir süreçteyiz belgesel izlediğimde filin anne olmasını hayranlıkla izleyip bir filin anne olmasına gıpta ettiğim günlerde oldu ama törpüledim tüm duygularımı. 3 yıldır psikolojik destek aldım.evet bizi bizden başka anlayan yok ama bize de kendimizden başka iyi gelecek kimse yok.
O kadar güzel yazmışsınız tüm duygularınızı hissettim ki evet bende yeni de olsa bu süreçte destek almaya başladım. Bu çok önemli gerçekten. Çevresel faktörleri tamamen ya hayatınızdan çıkarın yada ona da set çekin. Öyle bir süreç ki gerçekten yaşamayan anlayamaz tam olarak. Bu durumda psikoloji çok önemli aslında hepimizin ilk önce onu sağlam tutması gerekiyor daha demin arkadaşın dediği gibi hepimiz bir sürü ilaç kullanıyoruz ve etkileri o kadar fazla ki gözyaşlarım hep ucunda geziyorum mesela ama güçlü kalmak zorundayım çünkü kendimi bırakırsam bunun bana bi faydası artısı yok hepimiz için geçerli bunlar. Elimizden geleni yapalım gerisi nasip kısmet Allah hepimize bu yolda yormadan anne olmayı nasip eder inşallah 🙏🏻

Sadece 5 gün ilaç kullandım canım. Şuan sadece vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorum
Benimki de o şekilde. Ama şöyle bir bilgi vereyim çatlatma iğnesi nden hemen bir iki gün sonra transfer olmuyor aşılama gibi. Çatlatma iğnesi yapıldıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Çatladığı zaman baz alınarak eğer ki donmuş embriyo 3 günlük ise çatladıktan 3 gün sonra, eğer ki donmuş embriyo 5.gün embriyosu ise çatladıktan 5 gün sonra transfer olunuyor 😉

Kesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum iyi ki burası var insan en yakınıyla bile bazı şeyleri paylaşamıyor . Benim bu embriyo 4bb umarım pozitif sonuçlar alırız benim korku çok erken başlamış o zaman 🥹
Benim 4aa idi geçen sene bu zamanlar dondurulmuş embriyomun transferini bekliyordum rahim dinlendirmesi yapılıyordu şubatta transferim oldu çok şükür tuttu oğlum doğdu

Tek embriyo muydu acaba sizin 💐 darısı başıma inşallah
Evet 11 yumurtam toplandı 9 tanesi işleme alındı sadece 2 tane embriyo oluştu 4aa ve 3aa donduruldu doktorum tutunma ihtimali çok yüksek ikiz pek istemiyoruz dedi bizde istemiyorduk 4aa koydu ve tuttu çok şükür diğer embriyoyu da imha ettircez bir daha çocuk düşünmüyoruz çok sıkıntılar yaşadık hamileliğim zaten kusmaktan çok zor geçti gebelik zehirlenmesi yaşadım 31 haftalık doğdu oğlum 43 gün küvezde kaldı yoğun bakımda çok şükür şu an iyi ama bir daha bu korku ve stresi yaşamak istemiyoruz o yüzden 1 tane yeterli bizim için

Evet 11 yumurtam toplandı 9 tanesi işleme alındı sadece 2 tane embriyo oluştu 4aa ve 3aa donduruldu doktorum tutunma ihtimali çok yüksek ikiz pek istemiyoruz dedi bizde istemiyorduk 4aa koydu ve tuttu çok şükür diğer embriyoyu da imha ettircez bir daha çocuk düşünmüyoruz çok sıkıntılar yaşadık hamileliğim zaten kusmaktan çok zor geçti gebelik zehirlenmesi yaşadım 31 haftalık doğdu oğlum 43 gün küvezde kaldı yoğun bakımda çok şükür şu an iyi ama bir daha bu korku ve stresi yaşamak istemiyoruz o yüzden 1 tane yeterli bizim için
Allah olana sağlık versin kişisel tercih tabii yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz 💐 rabbim bize de sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin

Back