- 20 Ocak 2021
- 48
- 28
- 38
- 34
Ayyy çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın darısı benim ve diğer bekleyenlerin başına inşallahSabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptımbugün 7.gün silik çizgi çıktı fotoyu yüklemek istedim dosya ekle kısmından ekleme yapamıyorum kızlar
Ben çok ümitlenmiyorum yine de yanıltıcı olma ihtimali var sanırım testte değil mi?Ömrümde ilk kez gebelik testi yaptım, çok heyecanlıydım o yüzden.Ayyy çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın darısı benim ve diğer bekleyenlerin başına inşallah
Evet yanıltıcı olma ihtimali var testlerin malesef ama iyi düşünelim. Max 5 dk beklenilir diye biliyorum fazlasında yanlış sonuç veriyormuş. Evet kan tahlilini bekleyelim biz yineBen çok ümitlenmiyorum yine de yanıltıcı olma ihtimali var sanırım testte değil mi?Ömrümde ilk kez gebelik testi yaptım, çok heyecanlıydım o yüzden.Bekledikten sonra da çift çıkma ihtimali oluyor mu gebelik testinde? kan tahlili verene kadar beklemek daha doğru sanırım ama hepimiz pozitif sonuçları alıcaz inanıyorum.
Neyse en azından o duyguyu da tatmış oldumEvet yanıltıcı olma ihtimali var testlerin malesef ama iyi düşünelim. Max 5 dk beklenilir diye biliyorum fazlasında yanlış sonuç veriyormuş. Evet kan tahlilini bekleyelim biz yineinşallah
Benim test günüm cumartesi ama yarın kan vericem hem dayanamıyorum artıkNeyse en azından o duyguyu da tatmış oldumpazartesiye kadar bekliycem artık sizin test gününüz ne zamandı
Benim test günüm cumartesi ama yarın kan vericem hem dayanamıyorum artıkhemde bir günde çok etkileyecek bir değer değişkenliği olmaz diye düşünüyorum.
Benim negatif maalesef4-5 Ocak transfer anneleri sonuçlarınız nasıl çok dua ediyorum hepimizeinşallah pozitif diye müjdeli haberler verirsiniz cevap bekliyorum anne adayları
İnşallah hepimize dua ediyorum sevinç gözyaşlarıyla burada buluşalım bu seferSabırsız olmayalım da ne yapalım hadi inşallah güzel haberlerle gelin
Çok üzüldüm ama belki kanda pozitifi görürsünüz inşallah o istediğiniz gibi sonuç verirBenim negatif maalesefbu testleri sabah ilk idrarla yaptım. bu gün transfer hariç 10. Gün şimdi de kan verdim bir buçuk saate alacağım kan sonucunu da allahım hepimize en güzelini versin
Merhaba acaba 2bb hakkında doktorunuz ne dedi ben de 2bb transfer oldum 5 gün önce ama çok umutsuzumYada paylaşsa bile anlaşılmıyor çünkü bu durumu yaşamayan gerçekten tam anlamıyla anlayamaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız evet peki 2 bb nasıl bilginiz var mı tutma oranı hakkında ? Evet daha yeni transfer olmuşsunuz çok sıkmayın kendinizi diycem de çok iyide anlıyorum ikinci deneme olunca bir daha olumsuz sonuç kaldıramam diyorum bende herhalde
Kaçıncı gününüz transferinSabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptımbugün 7.gün silik çizgi çıktı fotoyu yüklemek istedim dosya ekle kısmından ekleme yapamıyorum kızlar
Merhaba hiç birşey söylemedi Dr um bu konuda. Bi kaç arkadaşın dediği gibi önemli olan o değil bencede. Olumsuz düşünmeyin derimMerhaba acaba 2bb hakkında doktorunuz ne dedi ben de 2bb transfer oldum 5 gün önce ama çok umutsuzum
Bugün 7.günümKaçıncı gününüz transferindarısı kanda pozitif görmeye ve bizede inşallah
İnşallah yarın güzel haber verirsiniz bana da umut olursunuzMerhaba hiç birşey söylemedi Dr um bu konuda. Bi kaç arkadaşın dediği gibi önemli olan o değil bencede. Olumsuz düşünmeyin derim
Benim 4. Günüm çok erken dahaBugün 7.günümsizin kaçıncı gününüz? Yaptım ama emin değilim ilk kez hamilelik testi yaptım normalde testte pembe görünen beliren çizgi bende siyah. Kan testini bekliycem mecbur bir de dosya ekle kısmından ben neden foto ekleyemiyorum acaba
Benim de aynı olmuştu şuan gebeyim inşallah sizin de öyle olmuştur11 ocakta transfer olan var mı?
Dikkat ediyorum da herkes ilaçlar kullanmış transfer öncesi ve sonrası, benim doğal transfer olan var mı, hiç bir ilaç kullanmadan yumurta büyünce çatlatma iğnesi kullanıp, 6 gün sonra da transfer olan? Transferden 4gün önce progestan fitil günde 2 başladım, hala günde 2 olacak şekilde devam ediyorum. İlk 24 saat çok rahattım 48 saate ilerlerken hafif karnımın alt kısmında adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var biraz da gaz ağrısı gibi.
Hadi inşallah hep birlikte pozitif haberlerle burda oluruzBenim 4. Günüm çok erken dahaama 2. Transferim ilki negatif olduğu için korkuyorum burada ki pozitiflikler beni çok iyi hissettiriyor
İnşallahHadi inşallah hep birlikte pozitif haberlerle burda oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?