inşallah pozitif sonuçlar alıp yazarız burayaBende 6 ocakta transfer oldum dondurulmuş 5.gün embriyosu aynı kaderi paylaşıyoruz benim de ilki negatiftiCumartesi test günüm bende çok korkuyorum sizi iyi anlıyorum
Kesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum iyi ki burası var insan en yakınıyla bile bazı şeyleri paylaşamıyor . Benim bu embriyo 4bb umarım pozitif sonuçlar alırız benim korku çok erken başlamış o zamanBu platform için bu tedavi sürecinde iyi ki var dedim gerçekten çünkü herkes durumu yaşadığı için birbirini o kadar iyi anlıyor kiilk hafta iyiydim düşünmedim ama bu hafta etkilenmeye başladım korkuyorum ya yine aynı sonucu yaşarsam diye üzülüyorum da ama hemen kendimi toparlamaya çalışıyorum çünkü kötü düşünüp etkilemek etkilenmek istemiyorum. İlkinde neydi hatırlamıyorum ama bunda 2 bb. Değerlenlendirmesi neye göre yapılıyor onun ben bilmiyorum da ilkinde hiç bakmadım bile ona hatta
Yada paylaşsa bile anlaşılmıyor çünkü bu durumu yaşamayan gerçekten tam anlamıyla anlayamaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız evet peki 2 bb nasıl bilginiz var mı tutma oranı hakkında ? Evet daha yeni transfer olmuşsunuz çok sıkmayın kendinizi diycem de çok iyide anlıyorum ikinci deneme olunca bir daha olumsuz sonuç kaldıramam diyorum bende herhaldeKesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum iyi ki burası var insan en yakınıyla bile bazı şeyleri paylaşamıyor . Benim bu embriyo 4bb umarım pozitif sonuçlar alırız benim korku çok erken başlamış o zaman
Yok canım. Benim bi tane bebeğim var. O yüzden rapor olmazRapor çıkarma şansınız varsa rapor çıkarıp tedavi sürecinize öyle başlayın. Raporla aldığınızda yarı yarıya fark ediyormuş.
Doğal yolla transfer mi sizin de?Pazartesi kontrole gideceğim sanırım o gün ya da salı günü çatlatma iğnesi verir. Çarşamba ya da Perşembe transferim olacak inşallah
Canım inşallah güzel sonuç alırsın alırız hepimiz. 2bb 4 aa falan hücre sayılarını ve görünümünü değerlerinden sayı ve harflerdir. İyi kaliteyle hamile kalamayıp düşük kaliteyle hamile kalanlarda var. Kötü düşünme ve hamile olacağına her zaman inanBu platform için bu tedavi sürecinde iyi ki var dedim gerçekten çünkü herkes durumu yaşadığı için birbirini o kadar iyi anlıyor kiilk hafta iyiydim düşünmedim ama bu hafta etkilenmeye başladım korkuyorum ya yine aynı sonucu yaşarsam diye üzülüyorum da ama hemen kendimi toparlamaya çalışıyorum çünkü kötü düşünüp etkilemek etkilenmek istemiyorum. İlkinde neydi hatırlamıyorum ama bunda 2 bb. Değerlenlendirmesi neye göre yapılıyor onun ben bilmiyorum da ilkinde hiç bakmadım bile ona hatta
Yorumun için o kadar çok teşekkür ederim ki bunu duymak iyi geldi gerçektenCanım inşallah güzel sonuç alırsın alırız hepimiz. 2bb 4 aa falan hücre sayılarını ve görünümünü değerlerinden sayı ve harflerdir. İyi kaliteyle hamile kalamayıp düşük kaliteyle hamile kalanlarda var. Kötü düşünme ve hamile olacağına her zaman inan
Yada paylaşsa bile anlaşılmıyor çünkü bu durumu yaşamayan gerçekten tam anlamıyla anlayamaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız evet peki 2 bb nasıl bilginiz var mı tutma oranı hakkında ? Evet daha yeni transfer olmuşsunuz çok sıkmayın kendinizi diycem de çok iyide anlıyorum ikinci deneme olunca bir daha olumsuz sonuç kaldıramam diyorum bende herhalde
İnşallah canımİyi,güzel düşünüp hayırlısını isteyelim canım benim inşallah bizde pozitif sonuçlar alıp paylaşırız
Yüsra sonuçun ne inşallah pozitiftir4 ocakta oldum ama yapmadim daha erken diye
Bebeğim tahlil yaptırdın mı tekrar dan inşallah güzel artışların olmuştur29 çıktı 7.gün için bu değer iyi mi sizce yükselir mi
Hayır arkadaşım 2 bb ile hamile kaldı çok tatlı bebişi var kaliteye takılmaYorumun için o kadar çok teşekkür ederim ki bunu duymak iyi geldi gerçektenbilmiyorum 2 gündür umudum gitti yine ama düşünmemeye çalışacağım kötüyü. İnşallah hepimiz bir gün güzel sonuçlarla burada buluşuruz
Ay çok teşekkür ederim moral oldu bana bunları duymakHayır arkadaşım 2 bb ile hamile kaldı çok tatlı bebişi var kaliteye takılmainşallah hepimiz hamile kalır kucağımıza alırız
Modunu her zaman yüksek tut. Bana göre tüp bebekte en önemli şey modAy çok teşekkür ederim moral oldu bana bunları duymakinşallah canım
Doğru söylüyorsunuz evet dikkat edicem bende bundan sonra buna inşallahModunu her zaman yüksek tut. Bana göre tüp bebekte en önemli şey mod
Doktorunuz kimKesinlikle öyle . Benim doktorum doğuma kadar hiç bir ilacı kesmiyor. Çoğu doktor 12. Haftada azaltmaya başlıyor. Ben mecburen doğuma kadar hepsini almaya devam edeceğim. Allah hepimize güç kuvvet versin.ilaçların fiyatlarıda resmen uçmuş.
Daha test vermedim canim yarin test günümYüsra sonuçun ne inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?