- 20 Ocak 2021
- 49
- 31
- 38
- 34
Estrofem,progestan fitil, progestan dex, coraspirin ve oksaparİnşallahhangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah yarın güzel haber verirsiniz bana da umut olursunuz
Bende aynı ilaçlar sadece oksapar ekstra kullanıyorsunuz ben sadece corapirin kullanıyorumEstrofem,progestan fitil, progestan dex, coraspirin ve oksapar
Bende 9. Da transfer oldum test yaptınız mıHadi inşallah bebişlerimize kavuşuruz inşallahben de 9unda transfer oldum. Erken gebelik testi yaptınız mı hiç? Bir de kasık ve bel ağrınız oldu mu?
Evet yaptım bugün dayanamayıpBende 9. Da transfer oldum test yaptınız mı
Aslında kanda pıhtılaşmam yok ama sanırım ilaçların etkilerinden dolayı hem hem coraspirin hem oksapar kullanırdı doktorum. İlaçların çoğunda pıhtılaşma sorunu var çünküBende aynı ilaçlar sadece oksapar ekstra kullanıyorsunuz ben sadece corapirin kullanıyorum
Anladım canım bi kaç kişiden daha duymuştum bu şekilde tedavi. İnşallah kanda güzel pozitif sonuçlar alırızAslında kanda pıhtılaşmam yok ama sanırım ilaçların etkilerinden dolayı hem hem coraspirin hem oksapar kullanırdı doktorum. İlaçların çoğunda pıhtılaşma sorunu var çünkü
İnşallahAnladım canım bi kaç kişiden daha duymuştum bu şekilde tedavi. İnşallah kanda güzel pozitif sonuçlar alırız
Sadece 5 gün ilaç kullandım canım. Şuan sadece vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorumDoğal yolla transfer mi sizin de?
Yaaa ne güzel bende yaptım ama negatif çıktıEvet yaptım bugün dayanamayıpikinci çizgi çok net değil belirsiz çıktı. Bakalım pazartesiyi bekliycem mecbur en net sonucu orda görücem. İnşallah bebişin haberini alcam
İlk idrarla mı yaptınız? Bence kan testini bekleyin ben hiç gebelik testi yapmamıştım bu zamana kadar. Biraz heveslendim yapayım diye o yüzden yaptım. Ki yaparken de kendime dedim çizgi çıksa da çıkmasa da negatif olmak yok. Kan testi daha net sonuç veriyor o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmayınYaaa ne güzel bende yaptım ama negatif çıktı
6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorumİlk idrarla mı yaptınız? Bence kan testini bekleyin ben hiç gebelik testi yapmamıştım bu zamana kadar. Biraz heveslendim yapayım diye o yüzden yaptım. Ki yaparken de kendime dedim çizgi çıksa da çıkmasa da negatif olmak yok. Kan testi daha net sonuç veriyor o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmayın
Bence moral bozmayın moral bozacaksınız kan tahlilinizi bekleyin bundan bebiş etkilebilir onu düşünerek hareket edin6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Pazartesi kan vercmBence moral bozmayın moral bozacaksınız kan tahlilinizi bekleyin bundan bebiş etkilebilir onu düşünerek hareket edin
Negatif görmekten korkuyorsanız bence yapmayın ve kan vereceğiniz günü bekleyin derim. Çünkü testlerin kanıtlanmış %100 bi doğruluğu yok. Ve yanlış sonuç olsa bile negatif görünce üzülürsünüz bence yapmayın derim biliyorum beklemek zor ama en doğrusu kan sonucu.6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Kötü düşünmeyin gerçekten çok üzüldüm duruma ama belki aksi olur pozitif görürsünüz kendinizi üzmeyin. Biliyorum demek kolay yaşayan biri olarak yaşamak zor ama bazen gerçekten nasibinde ne varsa o oluyor. Kötüye yormayın evde testte yapmayın. İnşallah iyi sonuç alırsınız bizede haber verin.Merhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef. İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .
Güzel düşünün güzel olsunMerhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef. İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?