OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Bende aynı ilaçlar sadece oksapar ekstra kullanıyorsunuz ben sadece corapirin kullanıyorum
Aslında kanda pıhtılaşmam yok ama sanırım ilaçların etkilerinden dolayı hem hem coraspirin hem oksapar kullanırdı doktorum. İlaçların çoğunda pıhtılaşma sorunu var çünkü

Aslında kanda pıhtılaşmam yok ama sanırım ilaçların etkilerinden dolayı hem hem coraspirin hem oksapar kullanırdı doktorum. İlaçların çoğunda pıhtılaşma sorunu var çünkü
Anladım canım bi kaç kişiden daha duymuştum bu şekilde tedavi. İnşallah kanda güzel pozitif sonuçlar alırız

Dün transferim yapıldı 5. Gün embriyosuydu. Sizler bu süreçte nelere dikkat ettiniz? Ben afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken korkarak yaptım hamşururken korkuyorum

Dün transferim yapıldı 5. Gün embriyosuydu. Sizler bu süreçte nelere dikkat ettiniz? Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken hapşırırken korkuyorum

Yaaa ne güzel bende yaptım ama negatif çıktı
İlk idrarla mı yaptınız? Bence kan testini bekleyin ben hiç gebelik testi yapmamıştım bu zamana kadar. Biraz heveslendim yapayım diye o yüzden yaptım. Ki yaparken de kendime dedim çizgi çıksa da çıkmasa da negatif olmak yok. Kan testi daha net sonuç veriyor o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmayın

6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum

6. Gün yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bugün yapmadım moralim bozuldu çünkü yarın 8. Gün yapmak istiyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Bence moral bozmayın moral bozacaksınız kan tahlilinizi bekleyin bundan bebiş etkilebilir onu düşünerek hareket edin

Negatif görmekten korkuyorsanız bence yapmayın ve kan vereceğiniz günü bekleyin derim. Çünkü testlerin kanıtlanmış %100 bi doğruluğu yok. Ve yanlış sonuç olsa bile negatif görünce üzülürsünüz bence yapmayın derim biliyorum beklemek zor ama en doğrusu kan sonucu.

Merhabalar arkadaşlar. Benim de bir hafta önce transferim oldu, üçüncü ve çift embriyo transferi oldum,
Biraz uzun ama anlatacaklarım var …ilk transferimde 3. Gün taze oldum ve ertesi gün sürüntü şeklinde iki adet kırmızı bulgur tanesi kadar kan gördüm peçete ve tutunmadan düştüklerini anladım ve sonuç tahmin ettğim gibi oldu maalesef . İkinci transferimde 5. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum ve yine ertesi gün peçeteye ilk transferden biraz daha büyük jelimsi bir sıvının içindeki kahve kırmızı iki kan parçası geldi ( mercimek tanesi kadar) ve yine tutunmadan düştüğünü anladım (doktorum yerleşme kanamasıdır belki dedi ama kesinlikle olmadığını biliyorum ve doğru çıktı maalesef olmadı
Son kalan iki embriyomu , transfer yapılan hastaneyi sevmediğim için başka daha donanımlı bir hasteneye taşıyıp bir hafta önce transferim yapıldı ve yine transfer ertesi maalesef kahverengi lekelenmem oldu bu lekelenme diğerlerinden biraz daha farklıydı ve emin olamıyorum ama yine de umudum pek kalmadı, 5. Gün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi çıkmadı ( hoş çok erken , bazılarında çıkıyor ama bazılarında hiç çıkmıyor anladığım kadarıyla.) Cumartesi günü kan tahlili yapılacak. Lütfen benim için dua edin çünkü bu son
şansımdı .

Kötü düşünmeyin gerçekten çok üzüldüm duruma ama belki aksi olur pozitif görürsünüz kendinizi üzmeyin. Biliyorum demek kolay yaşayan biri olarak yaşamak zor ama bazen gerçekten nasibinde ne varsa o oluyor. Kötüye yormayın evde testte yapmayın. İnşallah iyi sonuç alırsınız bizede haber verin.

Güzel
Güzel düşünün güzel olsun.İnşallah bebişinizin haberini alırsınız Bir de elinizden geleni yaptıktan sonra bazen nasip kısmet diyip kenara çekilmek de gerekiyor sanırım. Kendi adıma şunu söyleyeyim düşüncem bu sürece başlarken şuydu :elimden geleni yapayım ve sürece bırakayım kendimi. Ki hepimiz bu sürecin içerisindeyiz. Maddi olarak da manevi olarak da o kadar zor bir süreç ki. Sonucunu hiçbirimiz bilmeden bir sürü yan etkisi olan ilaçları kullanıp bünyemize psikolojimize verdiğimiz zararın haddi hesabı yok. Yuvalar da o kadar çok çocuk var ki. Belki bazen de dünyaya gelmemizin nedenini doğurmak değil de bir çocuğa kucak açmak olarak düşünmemiz gerekiyor. Neyin nasip olacağını bilemeyiz elbet ama tüm yolları tükettiysek de nasip buymuş demeliyiz. İnşallah rabbim bizim gibi çocuk hasreti çekenlerin duasını duyar da hepimize nasip eder. Evet çok duygusal bir süreçteyiz belgesel izlediğimde filin anne olmasını hayranlıkla izleyip bir filin anne olmasına gıpta ettiğim günlerde oldu ama törpüledim tüm duygularımı. 3 yıldır psikolojik destek aldım.evet bizi bizden başka anlayan yok ama bize de kendimizden başka iyi gelecek kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…