• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kilo dengesini sağlayan var mı bilemedim🤗 iğneler ilaçlar insanı şişiriyor 😅😂 ben rahat 5 kilo aldım bu iğne ilaç sürecinde😊Almayan varsa ne mutlu 🤭
Ben ilkinde hiç almamıştım canım. Hatta gebeliğin ilk 6 ayında sadece 800 gram almıştım. Ama şuan femara beni hem bedenen hem ruhen zorluyor.

Kilo dengesini sağlayan var mı bilemedim🤗 iğneler ilaçlar insanı şişiriyor 😅😂 ben rahat 5 kilo aldım bu iğne ilaç sürecinde😊Almayan varsa ne mutlu 🤭
Benim ilk tedavi sürecimden bu yana 6 ay geçti ve 6 ay içinde 7 kilo aldım. Hiç görmediğim bir kiloyu gördüm malesef. kullandığım ilaçlar ve malesef ki ki kortizonda kullanmaya başladığım için baya kilo aldım ve şişkinliğim çok fazla.

Benim ilk tedavi sürecimden bu yana 6 ay geçti ve 6 ay içinde 7 kilo aldım. Hiç görmediğim bir kiloyu gördüm malesef. kullandığım ilaçlar ve malesef ki ki kortizonda kullanmaya başladığım için baya kilo aldım ve şişkinliğim çok fazla.
Sonu güzel olsun da veririz elbet aldığımız kiloları 🤗

Canım ben de kortizon kullanmak zorunda kalmıştım. Tuzu tamamen kes. Ben tuz, şeker ve yağı sıfırlamıştım. Sadece haşlama yapıyordum. O zaman baya faydasını gördüm. Şuan sadece femara coraspirin ve diofol kullanıyorum. Karnım aşırı şişti . Ağrı , bulantı beni zorluyor. Bi de oğlum var küçük . Onu da ilaç kullandığım için bu hafta emzirmeden kestim. Sürekli ağlıyor. Bu sefer psikolojik olarak da zorlanıyorum

Canım ben de kortizon kullanmak zorunda kalmıştım. Tuzu tamamen kes. Ben tuz, şeker ve yağı sıfırlamıştım. Sadece haşlama yapıyordum. O zaman baya faydasını gördüm. Şuan sadece femara coraspirin ve diofol kullanıyorum. Karnım aşırı şişti . Ağrı , bulantı beni zorluyor. Bi de oğlum var küçük . Onu da ilaç kullandığım için bu hafta emzirmeden kestim. Sürekli ağlıyor. Bu sefer psikolojik olarak da zorlanıyorum
Teşekkür ederim bilgiler için öyle yapayım bende o zaman umarım bende faydasını görürüm. Allah bağışlasın 🙏🏻 Allah yardımcınız olsun sizinde.

Tranfer günüm ilk iğnemi hastanede yaptılar o günden beri de iğne yapıyorum. Estrofeme başladığım günden beri de coraspirini kullanıyorum.
Bende progestan iğne progestan vajinal fitil estroferm ve kortizon kullanıyorum ama coraspirin vermedi Dr um 2 transferde de. Evet ilaçlar ücretli maliyetleri de baya yüksek. Özel reçeteyle gidince hele baya pahalıya geliyor ama devlette yazdırabilirseniz çok uygun oluyor baya fark ediyor.

Canım ücretli mi aldın ilaçlarını
Aile hekimi oksapar coraspirini ve bir adet estrofemi reçete etti onları devlet karşılıyormuş o şekilde aldım. Oksapar dan belli bir ilaç katkı payı alıyor tam olarak hatırlamıyorum. Estrofem kullanımını da bir adet gibi bir çizelge oluşturduları için sadece bir kez ücretsiz aldım diğer her sefer ücret ödemek zorunda kaldım.Bir de progestan dex kullanıyorum onu zaten devlet karşılamıyormuş

Bende progestan iğne progestan vajinal fitil estroferm ve kortizon kullanıyorum ama coraspirin vermedi Dr um 2 transferde de. Evet ilaçlar ücretli maliyetleri de baya yüksek. Özel reçeteyle gidince hele baya pahalıya geliyor ama devlette yazdırabilirseniz çok uygun oluyor baya fark ediyor.
Ücretli alıcam. Tahminim aylık 10 bin doğuma kadar her ay ödücem

Back