OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Sadece kan sulandırıcı 1 buçuk civarı. İçinde on tane var. Ay da 3 kutu alcaz. Ben doğuma kadar da vuruluyorum. Doğumdan iki gün önce falan bıraktım

Hiç sormayın ilaçlar yumurta toplama aşaması bir külfet transfer aşaması bir külfet transfer sonrası 12. Haftaya 8.haftaya kadar kullanılacak bir sürü iğne ilaç var. İşin maddi kısmını düşüneceğiz manevi kısmını mı gerçekten bu noktada tüp bebek tedavisi için belli bir destek verilmesi şart ilaç konusunda

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Aklınızda bulunsun inşallah zorda kalmazsınız ama beşiktaşta tüp bebek merkezinde tüm ilaçlar var dışarda bulunmayan ilaçlar bile orda fazlasıyla var

Kesinlikle size fazlasıyla katılıyorum. Bencede bu konuda epeyce bir destek verilmeli. Yabana atılacak cinsten değil çünkü tedavi ücreti ve diğer ücretleri

Kesinlikle öyle . Benim doktorum doğuma kadar hiç bir ilacı kesmiyor. Çoğu doktor 12. Haftada azaltmaya başlıyor. Ben mecburen doğuma kadar hepsini almaya devam edeceğim. Allah hepimize güç kuvvet versin.ilaçların fiyatlarıda resmen uçmuş.

Rapor çıkarma şansınız varsa rapor çıkarıp tedavi sürecinize öyle başlayın. Raporla aldığınızda yarı yarıya fark ediyormuş.

13 ocakta transfer oldum 2. Transferim bu dondurulmuş embriyo ile oldu ilki negatif olduğu için korkuyorum benimle aynı durumda olan var mı

13 ocakta transfer oldum 2. Transferim bu dondurulmuş embriyo ile oldu ilki negatif olduğu için korkuyorum benimle aynı durumda olan var mı
Bende 6 ocakta transfer oldum dondurulmuş 5.gün embriyosu aynı kaderi paylaşıyoruz benim de ilki negatifti Cumartesi test günüm bende çok korkuyorum sizi iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…