- 20 Ocak 2021
- 45
- 26
- 38
- 34
Kilo dengesini sağlayan var mı bilemedimKızlar bu süreçte kilo dengenizi nasıl sağlıyorsunuz
Ben ilkinde hiç almamıştım canım. Hatta gebeliğin ilk 6 ayında sadece 800 gram almıştım. Ama şuan femara beni hem bedenen hem ruhen zorluyor.Kilo dengesini sağlayan var mı bilemedimiğneler ilaçlar insanı şişiriyor ben rahat 5 kilo aldım bu iğne ilaç sürecinde Almayan varsa ne mutlu
Benim ilk tedavi sürecimden bu yana 6 ay geçti ve 6 ay içinde 7 kilo aldım. Hiç görmediğim bir kiloyu gördüm malesef. kullandığım ilaçlar ve malesef ki ki kortizonda kullanmaya başladığım için baya kilo aldım ve şişkinliğim çok fazla.Kilo dengesini sağlayan var mı bilemedimiğneler ilaçlar insanı şişiriyor ben rahat 5 kilo aldım bu iğne ilaç sürecinde Almayan varsa ne mutlu
Sonu güzel olsun da veririz elbet aldığımız kilolarıBenim ilk tedavi sürecimden bu yana 6 ay geçti ve 6 ay içinde 7 kilo aldım. Hiç görmediğim bir kiloyu gördüm malesef. kullandığım ilaçlar ve malesef ki ki kortizonda kullanmaya başladığım için baya kilo aldım ve şişkinliğim çok fazla.
Canım ben de kortizon kullanmak zorunda kalmıştım. Tuzu tamamen kes. Ben tuz, şeker ve yağı sıfırlamıştım. Sadece haşlama yapıyordum. O zaman baya faydasını gördüm. Şuan sadece femara coraspirin ve diofol kullanıyorum. Karnım aşırı şişti . Ağrı , bulantı beni zorluyor. Bi de oğlum var küçük . Onu da ilaç kullandığım için bu hafta emzirmeden kestim. Sürekli ağlıyor. Bu sefer psikolojik olarak da zorlanıyorumBenim ilk tedavi sürecimden bu yana 6 ay geçti ve 6 ay içinde 7 kilo aldım. Hiç görmediğim bir kiloyu gördüm malesef. kullandığım ilaçlar ve malesef ki ki kortizonda kullanmaya başladığım için baya kilo aldım ve şişkinliğim çok fazla.
Kesinlikle öyle Allah emeklerimizi boşa çıkartmasınSonu güzel olsun da veririz elbet aldığımız kiloları
Teşekkür ederim bilgiler için öyle yapayım bende o zaman umarım bende faydasını görürüm. Allah bağışlasınCanım ben de kortizon kullanmak zorunda kalmıştım. Tuzu tamamen kes. Ben tuz, şeker ve yağı sıfırlamıştım. Sadece haşlama yapıyordum. O zaman baya faydasını gördüm. Şuan sadece femara coraspirin ve diofol kullanıyorum. Karnım aşırı şişti . Ağrı , bulantı beni zorluyor. Bi de oğlum var küçük . Onu da ilaç kullandığım için bu hafta emzirmeden kestim. Sürekli ağlıyor. Bu sefer psikolojik olarak da zorlanıyorum
Amin canım. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinTeşekkür ederim bilgiler için öyle yapayım bende o zaman umarım bende faydasını görürüm. Allah bağışlasınAllah yardımcınız olsun sizinde.
Amin inşallahAmin canım. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bana vermedi Dr umKızlar kan sulandırıcı iğneye başladınız mı?
Tranfer günüm ilk iğnemi hastanede yaptılar o günden beri de iğne yapıyorum. Estrofeme başladığım günden beri de coraspirini kullanıyorum.Kızlar kan sulandırıcı iğneye başladınız mı?
Canım ücretli mi aldın ilaçlarınıTranfer günüm ilk iğnemi hastanede yaptılar o günden beri de iğne yapıyorum. Estrofeme başladığım günden beri de coraspirini kullanıyorum.
25 inde olacağım canım çok korkuyorumKızlar 21-22 si gibi transfer olacak olan var mı?
Bende progestan iğne progestan vajinal fitil estroferm ve kortizon kullanıyorum ama coraspirin vermedi Dr um 2 transferde de. Evet ilaçlar ücretli maliyetleri de baya yüksek. Özel reçeteyle gidince hele baya pahalıya geliyor ama devlette yazdırabilirseniz çok uygun oluyor baya fark ediyor.Tranfer günüm ilk iğnemi hastanede yaptılar o günden beri de iğne yapıyorum. Estrofeme başladığım günden beri de coraspirini kullanıyorum.
Aile hekimi oksapar coraspirini ve bir adet estrofemi reçete etti onları devlet karşılıyormuş o şekilde aldım. Oksapar dan belli bir ilaç katkı payı alıyor tam olarak hatırlamıyorum. Estrofem kullanımını da bir adet gibi bir çizelge oluşturduları için sadece bir kez ücretsiz aldım diğer her sefer ücret ödemek zorunda kaldım.Bir de progestan dex kullanıyorum onu zaten devlet karşılamıyormuşCanım ücretli mi aldın ilaçlarını
Neden korkuyorsun canım25 inde olacağım canım çok korkuyorum
Daha tam net değil ama ben o zamanlar olacağım büyük ihtimalleKızlar 21-22 si gibi transfer olacak olan var mı?
Ücretli alıcam. Tahminim aylık 10 bin doğuma kadar her ay ödücemBende progestan iğne progestan vajinal fitil estroferm ve kortizon kullanıyorum ama coraspirin vermedi Dr um 2 transferde de. Evet ilaçlar ücretli maliyetleri de baya yüksek. Özel reçeteyle gidince hele baya pahalıya geliyor ama devlette yazdırabilirseniz çok uygun oluyor baya fark ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?