Çoğu kişiden duydum bu belirtileri ve şuan bende de var. Normal galiba. Bugün adet olmam gereken gündü ve aynı şekil ağrım var belimde. Dünden beri bugünde dahil üç test yaptım farklı markalarda ve silik çizgi çıktı kan verdim hala çıkmadıKızlar 3 ocakta transfer olanlar herhangibir belirti yaşıyormusunuz? Benim 2 gündür ara sanki adet olacakmisim gibi bir ağrım var korkuyorum da ..
İnşallah cnm bnm de bugün oldu transferim bn de bilmiyorum kalitesini 2 embriyo transfer edildi Rabbim isteyen uğraşan emek veren herkese Salih Saliha evlatlar nasip etsinDün transferim oldu beşinci gün embriyosu iki tane konuldu kalitesini bilmiyorum inşallah tutar ilk kızımda beşinci gün embriyosuydu iki tane konulmuştu tek tuttu hayırlısı
Ben test yapmaya çekiniyorum açıkçası pazartesi kan testi vereceğim o gunene kadar bekleyeceğim.Çoğu kişiden duydum bu belirtileri ve şuan bende de var. Normal galiba. Bugün adet olmam gereken gündü ve aynı şekil ağrım var belimde. Dünden beri bugünde dahil üç test yaptım farklı markalarda ve silik çizgi çıktı kan verdim hala çıkmadı
Sabahtan beri bekliyorum çıkmadı çatladım yani... Sabaha kaldı galiba inşallah pozitiftir teşekkür ederimBen test yapmaya çekiniyorum açıkçası pazartesi kan testi vereceğim o gunene kadar bekleyeceğim.
Sizin test sonucunuz belli oldu mu umarım güzel sonuçlar almışsınizdir
Valla beklemeye çalışıyorum işte bende. Ne zaman transfer olmuşsunuz sizSabahtan beri bekliyorum çıkmadı çatladım yani... Sabaha kaldı galiba inşallah pozitiftir teşekkür ederimben bekleyemedim ama bekleyince kafa daha rahat oluyomuş sen bekle gerçekten
Sonucunuz ne çıktıSabahtan beri bekliyorum çıkmadı çatladım yani... Sabaha kaldı galiba inşallah pozitiftir teşekkür ederimben bekleyemedim ama bekleyince kafa daha rahat oluyomuş sen bekle gerçekten
2 ocakta oldum 5.gün embriyosuydu taze transferdiValla beklemeye çalışıyorum işte bende. Ne zaman transfer olmuşsunuz siz
Hala çıkmadıSonucunuz ne çıktı
Bugün transferim olacak çok heyecanlıyım içim içimi yiyo bu ikinci denemem 3. Transferim olacakHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
29 çıktı 7.gün için bu değer iyi mi sizce yükselir miSonucunuz ne çıktı
Çok acele etmişsin günaydın29 çıktı 7.gün için bu değer iyi mi sizce yükselir mi
Katılıyorum yaBeklemedeyiz işte ..
Transfer surecinde en onemlisi sanırım stresi yönetmek canım umarım yonetebiliyorduruz.
InsaAllh deger yükselir canim hayırlı olsun umarım bizde görürüz pozitifiKatılıyorum yaaslında rahat görünüyoruz ama bir yerde öyle olmuyor
Canım ben daha cesaret edip ne kaset test yaptım ne kan verdim 6. Günüm belki cumartesi veririm test günüm 15 Ocak daha29 çıktı 7.gün için bu değer iyi mi sizce yükselir mi
belli oldu mu merve hanım sonucunuzTek olmadığıma sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?