OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar 3 ocakta transfer olanlar herhangibir belirti yaşıyormusunuz? Benim 2 gündür ara sanki adet olacakmisim gibi bir ağrım var korkuyorum da ..

Kızlar 3 ocakta transfer olanlar herhangibir belirti yaşıyormusunuz? Benim 2 gündür ara sanki adet olacakmisim gibi bir ağrım var korkuyorum da ..
Çoğu kişiden duydum bu belirtileri ve şuan bende de var. Normal galiba. Bugün adet olmam gereken gündü ve aynı şekil ağrım var belimde. Dünden beri bugünde dahil üç test yaptım farklı markalarda ve silik çizgi çıktı kan verdim hala çıkmadı

Dün transferim oldu beşinci gün embriyosu iki tane konuldu kalitesini bilmiyorum inşallah tutar ilk kızımda beşinci gün embriyosuydu iki tane konulmuştu tek tuttu hayırlısı
İnşallah cnm bnm de bugün oldu transferim bn de bilmiyorum kalitesini 2 embriyo transfer edildi Rabbim isteyen uğraşan emek veren herkese Salih Saliha evlatlar nasip etsin

Ben test yapmaya çekiniyorum açıkçası pazartesi kan testi vereceğim o gunene kadar bekleyeceğim.
Sizin test sonucunuz belli oldu mu umarım güzel sonuçlar almışsınizdir

Ben test yapmaya çekiniyorum açıkçası pazartesi kan testi vereceğim o gunene kadar bekleyeceğim.
Sizin test sonucunuz belli oldu mu umarım güzel sonuçlar almışsınizdir
Sabahtan beri bekliyorum çıkmadı çatladım yani... Sabaha kaldı galiba inşallah pozitiftir teşekkür ederim ben bekleyemedim ama bekleyince kafa daha rahat oluyomuş sen bekle gerçekten

Sabahtan beri bekliyorum çıkmadı çatladım yani... Sabaha kaldı galiba inşallah pozitiftir teşekkür ederim ben bekleyemedim ama bekleyince kafa daha rahat oluyomuş sen bekle gerçekten
Valla beklemeye çalışıyorum işte bende. Ne zaman transfer olmuşsunuz siz

Merhaba,
Transferin 7. Günü test verdik. BetaHCG 0.100 görünüyor. Sonradan artma oluyor mu? Çok üzgünüz. Tutunma olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Her şey çok güzeldi oysa ki

Beklemedeyiz işte ..
Transfer surecinde en onemlisi sanırım stresi yönetmek canım umarım yonetebiliyorduruz.

3 Ocak transfer olanlar test yaptınız mı 6. Güne girdik erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı diye ikilemdeyim belirti vs varmı kendinizce

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Bugün transferim olacak çok heyecanlıyım içim içimi yiyo bu ikinci denemem 3. Transferim olacak

29 çıktı 7.gün için bu değer iyi mi sizce yükselir mi
Çok acele etmişsin günaydın hayırlı uğurlu olsun değer için yorum yapamayız da keşke bekleseydin şimdi 2 güne bir beta baktırcaksın yükselecek mi diye bence en stresli yer burası 4. Olumsuz tecrübem var maalesef o yüzden 10. Gün baktırmak mantıklı canım benim inşallah herşey yolunda gider

29 çıktı 7.gün için bu değer iyi mi sizce yükselir mi
Canım ben daha cesaret edip ne kaset test yaptım ne kan verdim 6. Günüm belki cumartesi veririm test günüm 15 Ocak daha inşaallah sağlıkla yükselir cumartesi bir daha ver istersen takip et yükseliş durumunu belki geç döllenme falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…