Benim test günüm 14 Ocak beklemedeyimbelli oldu mu merve hanım sonucunuz
Ben çalışmıyorum evdeyim 4 Ocak transfer olmuştum. Yani %60 istirahat %40 ayakta diyebilirim. Duygusal dalgalanmalar yaşıyorum 2 gündür de
Bende 6 ocakta transfer oldum aynı şekilde dinleniyorum bol su içmeye çalışıp parkta 20 dk yürüyüş yapıyorum normalde çok yoğun çalışan biriyim o yüzden evde dinlenmek çok iyi geldiği için sürekli düşünüyorum diyemem boş vaktin keyfini çıkarıyorum ama duygu karmaşasını transfer edildiğim andan beri yaşıyorum eşim hariç biriyle konuştuğumda ağlıyorum bence de tamamen ilaçlarla ilgili ayrıca hiçbir belirti hissedemiyorum tek hissettiğim iğnelerin ağrısıYok sürekli düşünüyorum desem yalan olur ama duygusal veya gerginlik var oda kullandığım ilaçlar dan muhtemelen
inş pozitif olurBenim test günüm 14 Ocak beklemedeyim
AminBende 6 ocakta transfer oldum aynı şekilde dinleniyorum bol su içmeye çalışıp parkta 20 dk yürüyüş yapıyorum normalde çok yoğun çalışan biriyim o yüzden evde dinlenmek çok iyi geldiği için sürekli düşünüyorum diyemem boş vaktin keyfini çıkarıyorum ama duygu karmaşasını transfer edildiğim andan beri yaşıyorum eşim hariç biriyle konuştuğumda ağlıyorum bence de tamamen ilaçlarla ilgili ayrıca hiçbir belirti hissedemiyorum tek hissettiğim iğnelerin ağrısızaten benim için süreçte genel olarak en zorlayıcı şey iğneleri kendim hazırlamak kendim vurulmaktı allahım daha büyük zorluklar göstermesin daha fena acılar yaşatmasın bununla gelmiş geçmiş olsun ve test günümüzde çok mutlu olalım diye dua ediyorum
İnşallah rabbim isteyen dileyen bakabilecek bütün anne baba adaylarına nasip etsin sağlıklı bir şekildeinş pozitif olur
Teşekkür ederim inşallah artarak gider cumartesi kan vericem kendi doktorumda, doktorum 7.gün için bu değer güzel dedi bakalımÇok acele etmişsin günaydınhayırlı uğurlu olsun değer için yorum yapamayız da keşke bekleseydin şimdi 2 güne bir beta baktırcaksın yükselecek mi diye bence en stresli yer burası 4. Olumsuz tecrübem var maalesef o yüzden 10. Gün baktırmak mantıklı canım benim inşallah herşey yolunda gider
Evet canımCanım ben daha cesaret edip ne kaset test yaptım ne kan verdim 6. Günüm belki cumartesi veririm test günüm 15 Ocak dahainşaallah sağlıkla yükselir cumartesi bir daha ver istersen takip et yükseliş durumunu belki geç döllenme falan olabilir
Ay hadi İnşallah haber ver bizedeEvet canımçok teşekkür ederim doktorum 7.gün için çok güzel dedi cumartesi asıl test günüm yine vericem 3gün beklemiş olucam güzel bi artık bekliyorum inşallah adet ağrısı gibi iki gündür yoğun Bi ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu inşallah her şey yolundadır
Evet 3 test yaptım biri farklı marka, 3ünde de silik ikinci çizgiyi gördüm Rabbime şükür. Transferin 7.ve 8.günü gördüm çizgileriAy hadi İnşallah haber ver bizedeevde test yaptın mı kaset testlerden peki
Transfer günü ile mi 7. Gün yoksa kaçtı kan değerin kaç çıktı canımEvet 3 test yaptım biri farklı marka, 3ünde de silik ikinci çizgiyi gördüm Rabbime şükür. Transferin 7.ve 8.günü gördüm çizgileri
Hey maşallahTeşekkür ederim inşallah artarak gider cumartesi kan vericem kendi doktorumda, doktorum 7.gün için bu değer güzel dedi bakalım
Evet transfer günüyle beraber 7.gün bu değer çıktı cumartesi asıl test günüm onu bekliyorum artış içinTransfer günü ile mi 7. Gün yoksa kaçtı kan değerin kaç çıktı canım
Çok teşekkür ederim inşallahHey maşallahAllah kucağına almayı da nasip etsin
Hadi inşallah güzel sonuçlar al haber verEvet transfer günüyle beraber 7.gün bu değer çıktı cumartesi asıl test günüm onu bekliyorum artış için
Ben 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum genel yorumlar kalite olarak iç dış hücresini belirliyor önemli olan tutunması bunlar bir terim tabikiBugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?